Şimdi Ara

Fan göbeği nasıl yuvasından çıkar ? [ Resimli kaynak Anlatım rachadell] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
15.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler. Eski siyah fanları biraz renklendirmenin zamanı gelmişti
  • konuyu gördüm hemen atladım walla tam aradığım konu idi ii çaılşma olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun paşa34 -- 15 Şubat 2009; 16:24:03 >
  • Bazı fanlarda (Örn; Sunbeam'in bazı modelleri) etiketin altında bir de koruyucu kapak olabiliyor. O kapağı çıkarttıktan sonra mili tutan halkaya ulaşıyorsunuz. Bir de unutmadan fanınızın ilerde ses yapmaması için bu halkayı tekrar yerine takarken oluk içerisine toplu iğne başı kadar gres yağ ilave etmeyi de unutmayın.

Her fanda bu düzenek mevcut mudur? diye soran arkadaşımız için; bilyalı fanlarda sistem farklıdır. Çünkü onlarda rulman mantığında yataklama mevcuttur.
  • paylaşım için teşekkürler. gecenlerde bir türlü fanı yerinden cıkaramamıstım. verdigin bilgiler sayesinde bir kez daha deniyecem.
  • cok saol ya . paylasım super olmus. bu olayı ck merak ediodm..
  • boş bir zamanımda bende fan kanatlarını boyamayı düşünüyorum paylaşım için tşk
    saygılar
  • Pratik uygulama, etkili sonuç... Güzel bir rehber teşekkürler...
  • ellerine sağlık!!!
  • sağolasın
  • Sağolasın kardeş Çok faydalı bi konu olmus .!
  • kardeş emeğine sağlık teşekkürler yarın başlıyorum bu işe senin sayende
  • çok güzel bir paylaşım teşekkürler...
  • eline saglik hocam da bu clips i dusurduk diyelim lehim felan tutmazmı bu mili mil demir ama veya baska bir aparatla silikon felan tuturamayızmı (yada tuttururuz ama mil sabit kalır fanmı donmez )
  • güzel çalışma
  • Aslında arkadaki mili tutan clips olmasada fan çalışır ve kolay kolayda yerinden fırlamaz ama o clips fanı dengede tutuyor.
  • yararlı bir konu olmuş.
  • çok saol arkadaşım yararlı bir konu deneyip bizde yapabiliyormuyuz bir bakalım :)
  • kırıldı clips
  • Ucuz fanlar'da plastik sekman kullanılır.Markalı panaflo, delta, papst, verax, sanyodenki, sunon, nidec, nmb vs fanlarda' ise devir fazla olduğu için rulman + çellik sekman kullanılmaktadır.Bu tür fanlar boyanmak istenirse sekman çıkarılırken dikkat edilmesi gereklidir (zıplayıp kaybolabilir yada sert metalden imal olduğu için kırılabilir)
  • Bende kırdım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.