Şimdi Ara

Fan Hızını Düşüremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eski fan çok ses çıkarttığı için söktüm yeni bir fan aldım onu taktım 12x12 arka fan. Sorun şu ki eski fanda pc bi süre sonra fanın hızını düşürüyordu ama bu fanı takınca sürekli en yüksek devirde dönüyor. Speed fan uygulamasıyla hızı düşüremedim biosta fanın deviri vs gözüküyor ancak bi ayar yapamıyorum ayarlar pasif halde. Akıllı fan kontrolü açık ama dediğim gibi deviri düşürmüyor. Fan direk 3 pin olarak anakarta bağlı eskiside öyle bağlıydı. Yardımcı olursanız sevinirim sesten kafayı yiyeceğim.

• 3 pin fanda anakartın desteklemiyorsa hızını düşüremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın desteklemediğini düşünelim önceki fanda ilk açılışta son hızda çalışırken bir süre sonra yavaşlıyordu ama bunda sürekli son hızda. Biosta fan kontrolü tarzı bir seçenek var enabled durumunda şuan tam hatırlayamadım sadece cpu için değildir o sanırım ? Yada öyle midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword1st -- 19 Nisan 2014; 16:29:28 >
  • Şimdi farkettim eski fan 3 pinmiş yeni fan 4 pin bu yüzden mi sorun acaba ?
  • Eaki fanın bozuk olduğundan dolayı hızını bir zaman sonra kendi düşürüyor olmasın? Bir de yeni fanın A (amper mi oluyor?, 0.15'ten sonrası biraz hızlı ve sesli çalışıyor) değeri yüksek olabilir, belki bunlar neden oluyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan Hızını Ayarlama Yardımm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.