Şimdi Ara

Fan Kontrol Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlangıçta asıl amacım usb3.0 desteği olmayan kadamda 3.5"/5.5" aparatlarda ön panel usb 3 çıkışı sağlamaktı ama hem piyasada bu yönde pek bi alternatif olmamasından hemde olanların fiyatını yüksek bulmamdam akasanın aşağıdaki ürünü fan kontrol ve usb 3 ü birleştirdiği için hoşuma gitti.
    Akasa 3.5" 3x Fan Kontrol 2x USB 3.0 Kontrol Panel (3x10W) (AK-FC-06U3BK)

piyasada en ucuz 50+kargoya bulunabiliyor ama ben bu fiyatıda çok bulduğum için pusudaydım. Malum hbde 100/25 çek var o yüzden almışken biraz iyi olsun belki ilerde su soğutma yaparsam pompasını bağlarım diyede düşündüm ve aşağıdaki ürünü gördüm.
    Aerocool X1000 5 x 3Pin Fan Kontrolcü ve 2 x USB 3.0 5.25" Ön Panel (5x25W) (AE-STR-X1000)

usb olmadığı için yola çıkış amacından uzaklaştırsada pek alternatif olmayacak şöylede bi ürün var.
    Akasa FC.SIX LCD 6 PWM Uçlu Fan Kontrolcü (AK-FC-08BK)

sonuncuyu biraz süs olsun diye koydum ama aerocool kargo dahil 75e gelicek yanına 3 liralık bişi eklersem. siz ne dersiniz, bu ara masraf yapmak istemiyorum ama kasadaki fan seslerindende şikayetçiyim. usb3 için kasayı değiştirmekte istemiyorum zira alacağım kasalar (c70/ r500) şu an ve kısa vadede bütçemi aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 15 Mart 2014; 14:17:28 >

• Akasa ve Aerocool kesinlikle farklı kulvarlarda markalar.

Ben olsam Aerocool alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.