Şimdi Ara

fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaslar masaustu bilgisayarim kasasindan cok fazla fan sesi geliyor bu beni cok rahatsiz ediyor sanki elektirikli supurge varmo caresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkayd2 B kullanıcısına yanıt
    öncelikle FAN ları bi temizle hatta çok eski ise fanın arasına yani bobinlerine kontak spray sık olmadı yeni fan almaya bak ucuza falan eğer durum çok kötüyse.. o da olmadı burda gösterilen gibi dene birdehttp://forum.donanimhaber.com/m_8637350/tm.htm
  • Benim kasanin kapagi surekli acik islemci fanini devre disi biraksam islemci falan yanar mi ?

sen benden de çılgınsın kardeşim aman öyle bişe yapma sakın.. işlemci kolay kolay yanmaz da sürekli mavi ekran yada reset atar kendi kendine he işlemci soğutucun fevkalede birşeyse sök fanı derim ama standart bi soğutucuysa devre dışı bırakma sakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oddoTR -- 15 Şubat 2014; 22:33:20 >
    pc nin genel bi fotoğrafını çek gönder istersen bi bakalım..
  • anakartin fotosu var telefonda ve telefondan giriyorum foruma ama foto atmayi bilmiyorm buraya

• az once denedim islemci fanini devre disi biraktim pcde sadece psu fani calisiyordu o sekilde yarim saat oyun oynadim islemciye dokundum epey isinmis taktim hemen fanin kablosunu

aman dostum bi çılgınlık yapma sakın.. peki soğutucun ne durumda standart bi soğutucu mu yoksa ehemmiyetli bişe mi :) bende bu ürün var XIGMATEK HDT-S1284F zamanında 62 lira ya almıştım gayet de iyi üzerinde 120 mm bi fan var şu ana kadar hiç ses sorunu yaratmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oddoTR -- 15 Şubat 2014; 23:15:16 >
  • normal sogutucu 5 6 yillik bi ozelligi yok

o zaman fanı çıkarma derim en olmadı bi soğutcu alırsın 25 30 lira ya.. tabiki soket uyumuna göre..
  • bendeki fan sesi 4 beygir gücünde çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.