ZeroTherm CF900 fan aldım.Güzelce monte ettim , vidalarını tam olarak sıkıştırdım. Ama geli görün ki PC açılmadı. Anakart ta problem olduğunu düşünüp bir kaç şey yaptım ama nafile. Sonunda Fanın vidalarını gevşettim bir de baktım PC açıldı.
Şuanda Fanda bir problem yok, PC de açılıyor. Normal sıcaklık değeri "44" - "51" arası. Yük altındayken de "55" gibi bir sıcaklığa ulaşıyor.
Neyse buraya kadar her şey normal , ama artık PC arada bir açılmıyor ve bazen donuyor. Bu neden olabilir. Fanla alakası yok gibi. Anakartta ya da işlemci de problem mi var acaba. Kimsenin başına bu problem geldimi. Sorunu bir şekilde çözmem lazım... Sistem bilgisi aşağıda... Teşekkürler.
Anakart : Asus P5B İşlemci : Core Duo E6320 Ram : 2 Gb Corsair 667 Mhz Kasa : Asus 350 Watt
fanı takarken belki oynama yaptın, kasa ile anakart temas ediyor olabilir. mümkünse anakartı sök ve tekrar tak. bir de bios sıfırlama jumperi vardır onun düzgün olup olmadığına bir bak belki kısa devrede olabilir.
aklıma gelenler bunlar.
Onu da yaptım, dediğin gibi düşünmüştüm, ama onlar da normal. Bios jumper ı normal onda da sorun yok.
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme