Arkadaşlar Sunbeam CCF soğutucusunu kullanıyorum, ancak soğutucuyla beraber gelen cpu fanı bozuldu. Bir cpu fanına ihtiyacım var. Ayrıca kasanın önüne takıp, içeri hava alacak bir fana da ihtiyacım var. Tavsiye edeceğiniz ürünler fazla pahalı olmazsa sevinirim, Cpu fanı için mutlaka al dediğiniz bir ürün varsa da para sorun değil. Bir de benim anakartta 4 tane fan girişi var, daha fazla fan takmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu noctua'yı soğutucunun üstüne taksam ses dışında cpu sıcaklığına büyük bir etkisi olur mu?
büyük bir etki olmaz... noctua fanın özelliği sessizliği ... 2-3 derece oynar en fazla.. daha büyük etki için yüksek cfmli fanlara bakacaksın.. haliyle gürültülü olur... ama hiç bir fanla 10 15 derece oynamaz.
Bu noctua'yı soğutucunun üstüne taksam ses dışında cpu sıcaklığına büyük bir etkisi olur mu?
büyük bir etki olmaz... noctua fanın özelliği sessizliği ... 2-3 derece oynar en fazla.. daha büyük etki için yüksek cfmli fanlara bakacaksın.. haliyle gürültülü olur... ama hiç bir fanla 10 15 derece oynamaz.
Hocam Noctua biraz pahalı geldi ve Akasa Viper 12cm S-Flow almaya karar verdim. Cpu fanı için yeterli olacaktır herhalde.
Hocam Noctua biraz pahalı geldi ve Akasa Viper 12cm S-Flow almaya karar verdim. Cpu fanı için yeterli olacaktır herhalde.
akasa viper yüksek performanslı ama biraz gürültülü bir fandır.. ama işinizi görür...
quote:
Orijinalden alıntı: Azor Ahai Hocam Noctua biraz pahalı geldi ve Akasa Viper 12cm S-Flow almaya karar verdim. Cpu fanı için yeterli olacaktır herhalde.
Hocam eğer bağlama imkanı varsa 14CM Akasa S-Flow fanlardan öneririm . 12CMler yerine almadığıma pişman oldum
Orijinalden alıntı: Azor Ahai Hocam Noctua biraz pahalı geldi ve Akasa Viper 12cm S-Flow almaya karar verdim. Cpu fanı için yeterli olacaktır herhalde.
Hocam eğer bağlama imkanı varsa 14CM Akasa S-Flow fanlardan öneririm . 12CMler yerine almadığıma pişman oldum
Sunbeam'e fan aramaktansa Thermalright HR-02 cpu soğutucusunu satın aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Azor Ahai
quote:
Orijinalden alıntı: BlueHawk*
quote:
Sunbeam'e fan aramaktansa Thermalright HR-02 cpu soğutucusunu satın aldım.
Hayırlı olsun Hocam güle güle kullanın . Bizde halen stok soğutucularla sürünelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme