Şimdi Ara

FaNFiNiFiNFoN Video (SON) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
29.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SİE SİE SİE F9Devil sana tek atar yarısı boşa gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Judgement_Tr

SİE SİE SİE F9Devil sana tek atar yarısı boşa gider

yahu arkadaşım kafanda bi problemmi war ?

videon guZel olmuş fanfi 55 ol spike aç o zman coçarsın zaten.

• Judgement_Tr
    Arkadaşın kuyruk acısı var sanırım.Heryere bu tür msj atıyor.
    Moderatorsuzluğun keyfini çıkarıyor
    fAzla uzun sürmeyecek ama
  • judgement_Tr aklından zorun mu war gerizekalı kimle alıp weremediğin war sennin adam ne güzel wideo yapmıuş lwl 70 adamla 50 lwl adamı kıyaslaman bikere senin salaklığınn ... 4mif e de abuk sabuk laflar demişsinn ha bu forumu bırak yada biraz akıllan doktorra falan git
  • Yorumlarınız için tşkler arkadaşlar. Judgement_Tr sana söylenecek lafların hepsini arkadaşlar sağolsun söylemiş. Bu videodaki char 50lvl sen oyunun en iyilerinden biriyle hangi mantıkla kıyaslıyosun bi anlam veremedim. Herkesle teketeke varım derken ben bütün 50lvllik ezik savaşlarına katılan charları kastedmiştim. Bunu anlayamayacak kapasite yokmuş napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaNFi

Yorumlarınız için tşkler arkadaşlar. Judgement_Tr sana söylenecek lafların hepsini arkadaşlar sağolsun söylemiş. Bu videodaki char 50lvl sen oyunun en iyilerinden biriyle hangi mantıkla kıyaslıyosun bi anlam veremedim. Herkesle teketeke varım derken ben bütün 50lvllik ezik savaşlarına katılan charları kastedmiştim. Bunu anlayamayacak kapasite yokmuş napalım

bu adamın zaten okuması da kıt... başka bi konudada abuk subuk yazmış orayada cvp yazdım..

gönderdiğin fotolarda f9Devil12 diye biri var, sen kesmişsin adamı, bu özürlü arkadaş da senin f9Devil i kestiğini zannetmiş. :)))

Ben edanada oynuyorum, keşke 50 lvl i geçmeyip np kassaydım diye pişmanım şimdi... yeni 55 oldum spike açıldı en azından buna seviniyorum işte...

EDİT: ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiTRaLYöZ -- 8 Mayıs 2006; 11:51:52 >

• BU tür küfür v.b yazıları lütfen alıntı yapmayalım.
    Alıntı yapanlarda editlesin.

Video yu izledim gerçekten güzeldi combolar.
    Fakat dikkatimi çeken nerdeyse hiçbir skilin r de dahil görüntü oluşmaması sabit atacklarında
    bu nasıl bir combodur böyle ben şüphelendim biraz
    Ve minor nerdeyse hiç çalışmıyorsun minörede el atsan ii olur
  • fanfinifinfon hoca bu videolardaki kombonu bizimle paylasırmısın
  • Öncelikle şunu belirtiyim combolar için hiçbir prog. v.s. kullanmıyorum. Minnor kullanmamamın nedeni ise mana sınırım 1000 küsür ve bu mananın hepsini minnorla harcarsam en fazla 600 hp kazanabiliyorum. Hp potla ise iki tıkta 720hp.

punkerlender, arkadaşım ben oyle combo ustası birisi de degilim. Kullandıgım combo herkesin bildigi hatta bu forumlarda bile ogretilen bi stil. yani w'e basılı tutup devamlı skil r skill r calısıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.