Şimdi Ara

Fantasy LCS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne saçma bişey lan , sıraya göre millet en güçlüleri topluyor , niye uğraşıyoruz o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bu ne saçma bişey lan , sıraya göre millet en güçlüleri topluyor , niye uğraşıyoruz o zaman ?

en güçlüyle alakası yok hocam,hem sıra sana da gelecek 2 tane güçlü yokki bjergsen rekkles froggenı alamasan xpekeyi alırsın elbet.

Olay o hafta nasıl oynadıkları mesela şuan MIL KERP olsun,Roc Overpow olsun akıyorlar şuanda puanları baya yüksek.Xpeke 2 oyunda da ezildi kdası yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bu ne saçma bişey lan , sıraya göre millet en güçlüleri topluyor , niye uğraşıyoruz o zaman ?

en güçlüyle alakası yok hocam,hem sıra sana da gelecek 2 tane güçlü yokki bjergsen rekkles froggenı alamasan xpekeyi alırsın elbet.

Olay o hafta nasıl oynadıkları mesela şuan MIL KERP olsun,Roc Overpow olsun akıyorlar şuanda puanları baya yüksek.Xpeke 2 oyunda da ezildi kdası yerlerde.

OO güncele göre mi belli oluyor , sözümü geri alıyorum müthiş düşünmüşler.

• gelecek arkadaş varsa http://fantasy.lolesports.com/en-US/join/league/220150/9Edb2GA8VQ8VghvvIbaw
    edit: son 3 kişi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_k -- 23 Mayıs 2014; 18:24:27 >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Overpowdan memnun kalmadim ben pek. Kevin felaket oynadi ama bu hafta . froggen zaten her zamanki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.