Şimdi Ara

FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
9
Favori
59.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubillian

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

GOTY olmaya aday bir oyun. PC'de dehşet olmuş. XBOX360 gamepad'i ile oynuyorum.

Pc de optimizasyon nasıl merak ettim ? Sistem dostu mu ?

İmzadaki sistem ile very high-ultra karışık 4xaa ile sorunsuz olarak oynuyorum bilgin olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

GOTY olmaya aday bir oyun. PC'de dehşet olmuş. XBOX360 gamepad'i ile oynuyorum.

Pc de optimizasyon nasıl merak ettim ? Sistem dostu mu ?

Herşey ultra ayarda oynuyorum 4X AA ile. Oyun resmen uçuyor. 2X AA'da bile grafikler çok iyi ama yinede daha iyi kalite için 4X AA'da oynuyorum.
  • PC' de optimizasyon gayet iyi. Tabi 1080p full detaya dayanamadı benim laptop. Bende 720p tüm ayarlar açık şekilde oynuyorum. i7 ve GT540M
  • yaklaşık 6 saatlik oyun süresi sonrası daha bitirmememe rağmen ve senenin onca güzel oyununa rağmen 2012 goty diyebiliyorum beyler.

ben hiç bir fps oyununda denizden çıkmış adamın üstünden dökülen suların yerde çıkardığı şıpır şıpır sesini duymamıştım. bunu yapana saygıyla eğilirim arkadaş..

o kadar ağırlığı bulunmuyor ama araba sürüşü bile zevkli. jason direksiyonu tam benim gibi tutuyor bütün zenginliğiyle mükemmel bir oyun olmuş. bitince sağlam bir inceleme yazacağım.

herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 1 Aralık 2012; 1:23:01 >
  • Bence de GOTY budur, eger Bioshock cok buyuk bir surpriz yapmazsa tabi. Halo 4 en iyi xbox oyunu secilir, GOTY icin de aday olur kesinlikle, ama Far Cry 3 yilin oyunu olacak gibi bir hiss var icimde.
  • quote:

yaklaşık 6 saatlik oyun süresi sonrası daha bitirmememe rağmen ve senenin onca güzel oyununa rağmen 2012 goty diyebiliyorum beyler.

ben hiç bir fps oyununda denizden çıkmış adamın üstünden dökülen suların yerde çıkardığı şıpır şıpır sesini duymamıştım. bunu yapana saygıyla eğilirim arkadaş..

o kadar ağırlığı bulunmuyor ama araba sürüşü bile zevkli. jason direksiyonu tam benim gibi tutuyor bütün zenginliğiyle mükemmel bir oyun olmuş. bitince sağlam bir inceleme yazacağım.

herkese iyi oyunlar

Aynen direksiyon animasyonları süper,araba kullanasım geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Bence de GOTY budur, eger Bioshock cok buyuk bir surpriz yapmazsa tabi. Halo 4 en iyi xbox oyunu secilir, GOTY icin de aday olur kesinlikle, ama Far Cry 3 yilin oyunu olacak gibi bir hiss var icimde.

Bioshock ne alaka 2013'te geliyor o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Bence de GOTY budur, eger Bioshock cok buyuk bir surpriz yapmazsa tabi. Halo 4 en iyi xbox oyunu secilir, GOTY icin de aday olur kesinlikle, ama Far Cry 3 yilin oyunu olacak gibi bir hiss var icimde.

Bioshock ne alaka 2013'te geliyor o.

Karistirdim ya 2012'ye baya alismisim

Bu arada Metacritic puani su anda 91, daha henuz erken olabilir ama yinede cok yuksek puanlar.

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/far-cry-3

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

quote:

Vaas'ı geberttim şimdi sırada Hoyt var.

Spoiler butonu? Sagolasin kardesim bu guzel bilgi icin, insan nedense senden beklemiyor...

Ne spoiler'ı dostum, Vaas ve Hoyt ile son bölümlerde kapışacağını tahmin etmek hiç zor değil oyundaki baş düşmanların onlar çünkü onu geçtim belki bakmamış olabilirsin ama vaas ve hoyt'u öldür diye ach bile var yani oyunda.

kanka başka biri olsan sövmüştüm biliyor musun

• Spoiler için eyvallah
    Ach'larda yaziyor demis secret oldugunu gormemis zeki arkadas
    Ayrica mantiğa gel,her kotu karakter ölüyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyordun Vaas ile sahilde rakı- balık keyfi yapmayı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan oturup dakikalarca izlemek istiyor. manzaralar çok iyi. sanki bir turist gibi heryerin fotoğrafını çekmek istiyorsunuz

herkesin çok aradığı keçi

• Arkadaslar pc ile xbox arasinda cok fazla fark yok pc de cok uzaktaki daglar ve nesneler daha belirgin xboxa gore,her ikisindede karsilarstirdim, artik konsollarin geldigi son noktayi gormus bulunuyoruz bizim emektarlar gider ayak şov yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 1 Aralık 2012; 11:57:59 >
  • Sırf manzara izlemek için pc versiyonu çalışmalarına başladım.
  • Ve oyun biter... Harika bir oyundu gerçekten GOTY ye aday gösterilmeli bence uzun zamandır bu kadar kaliteli FPS oynamamıştım çöp BO 2 den sonra ilaç gibi geldi. 665G ile oyunu tamamladım ve tüm yan görevleri yapmayı düşünüyorum ondan sonra da 4 kişi Co-Op akar helal be Ubisoft.
  • yalnız oyun bir sure sonra full bulmacaya dönuyor :)
  • quote:

Ve oyun biter... Harika bir oyundu gerçekten GOTY ye aday gösterilmeli bence uzun zamandır bu kadar kaliteli FPS oynamamıştım çöp BO 2 den sonra ilaç gibi geldi. 665G ile oyunu tamamladım ve tüm yan görevleri yapmayı düşünüyorum ondan sonra da 4 kişi Co-Op akar helal be Ubisoft.

Ben de bu gece bitiririm diye planlıyorum. Dün sabah 5'e kadar oynadım. Sonuna yaklaştım sanırım. Oyunun başlarını gelişmeye ayırdım, senaryoyu biraz erteledim. O yüzden geç kaldım ama geç olsun güç olmasın.

• beyler multiplayer nasıl olmuş ona göre alıcam
  • quote:

Ne bekliyordun Vaas ile sahilde rakı- balık keyfi yapmayı mı?

He he
    adam haklı beyler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.