Şimdi Ara

FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
9
Favori
59.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok garip bişey yaşıyorum. ne yaparsam yapıyım hep 30 fps de çalışıyor.. çözünürlüğü 16-10 dan 12-7 ye düşürdüğümde dahil.. 16-10 da da 30 fps 12-7 dede.. resmen sabitlenmiş duruyo orda.. arada oynuyo saliselik 29 a geliyo o kadar..
  • arkadaşlar ben oyunu bitirmek üzereyim yanlız hiç bir outpost görevini yapmadığımı fark ettim map ten bayraklı olan kamplara gidiiyorum kamplarda hiç kimse yok :) o alarm kutusunu kapatıyorum genede haritada her yer kıp kırmızı niye böyle oluyor lütfen yardım edin birde oyunu bitirdikten sonra tekrar bu outpostlara dönebiliyormuyuz?oyun cidden harika bu yüzden her şeyiyle bitirmek istiyorum cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...
  • outpostları tamamlamadan oyunu nasıl ilerlettin helal olsun. neyse. alarmı kapatmana yetmez. oradaki tüm düşmanları öldürüyorsun. o zaman outpost sana geçiyor. istediğin zaman dönüyorsun. kimseye görünmeden mekanı temizlersen 1500 exp, gözükürsen 500 exp alıyorsun. artı 500 dolares veriyordu ama yanılıyor olabilirim. bayaa oldu üst adayı temizleyeli alt adaya inmedim daha... hatta vaası yeni ziyaret ettim...

tebrikler.... ve hayretler outpostsun fast travelsız oyunu halletmişsin...
  • yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim :) şöyle diyim ben size,hiç bir outpost yapmadım ama fast travel yapabiliyorum nedeni ise bu silah satılan yerde map lerde satılıyor onlardan almıştım fast travel noktaları açıldı bu şekilde yaptım,yanlız dediğim gibi tüm haritam kıpkırmızı :) yanlız bide şöyle durumum var bana adadaki elemanlar saldırmıyor yanlarında rahatça takılabiliyorum istersem öldürebiliyorum bunun nedeninide pek anlamış değilim,sadece haritada yeşil olan yere gittiğimde orda saldırıyorlar bana dedim gibi kampın içerisinde hiç bir asker yok sadece alarm kutusu var sizin sölemiş olduğunuz öneriyi deniyecem çevredeki kim var kim yok öldürüyüm bi :)bide ayrıca bir sorum var bu hunter quest nasıl yapılıyor,bütün equipmanlarımı açtım sadece hunter questler var onları nasıl yapabilirim teşekkürler...
  • oyunda hala boar bulamıyorum. çıldıracağım. güzelim oyundan soğudum resmen. mermiler hemen bitiyor.

yokmu bir boar yeri gösterecek olan. harita üzerinde :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

oyunda hala boar bulamıyorum. çıldıracağım. güzelim oyundan soğudum resmen. mermiler hemen bitiyor.

Buyur

• @kubilian harita gösteriyor ki hayvanların nerede olduğunu... hatta ilk path of the hunter görevinde bizim zenci onbaşı hadi git boar vur diyor.http://www.youtube.com/watch?v=eAHQv_9EOOU videoyu izle anlarsın...
    @susuz hunter questi esasında temizleyip teslim aldığın outpostlarda veriliyor. bu sana geçen outpostlarda ayrıca wanted dead questleri de var. avcılık questleri biliyorsun craftingin son aşamalarında işe yarıyor. o da questlerin bir kısmında fayda sağlıyor. questte mesela git beyaz kaplanı okla öldür, tapiri kürdanla öldür, karıncanın belini incitme felan diyor... uğraş dur :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihsusuz

yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim :) şöyle diyim ben size,hiç bir outpost yapmadım ama fast travel yapabiliyorum nedeni ise bu silah satılan yerde map lerde satılıyor onlardan almıştım fast travel noktaları açıldı bu şekilde yaptım,yanlız dediğim gibi tüm haritam kıpkırmızı :) yanlız bide şöyle durumum var bana adadaki elemanlar saldırmıyor yanlarında rahatça takılabiliyorum istersem öldürebiliyorum bunun nedeninide pek anlamış değilim,sadece haritada yeşil olan yere gittiğimde orda saldırıyorlar bana dedim gibi kampın içerisinde hiç bir asker yok sadece alarm kutusu var sizin sölemiş olduğunuz öneriyi deniyecem çevredeki kim var kim yok öldürüyüm bi :)bide ayrıca bir sorum var bu hunter quest nasıl yapılıyor,bütün equipmanlarımı açtım sadece hunter questler var onları nasıl yapabilirim teşekkürler...

bu arada hiç kimse yoksa ve yeni adam gelmiyorsa ve size yolda kimse saldırmıyorsa bir hata var gibi geldi bana ???

zira oyuna başlar başlamaz her kes saldırıyor ve ele geçirmediğim outpostlar yeniden oyuna girdiğimde tekrar dolu oluyor.

şüphelendim açıkcası. bu arada ben ps3 te oynuyorum. xbox da olduğu için denk gelmiş buradaki başlığa takılmışım...

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

oyunda hala boar bulamıyorum. çıldıracağım. güzelim oyundan soğudum resmen. mermiler hemen bitiyor.

Buyur

sağol birader. akşam bakarım. ama hatırladığım kadarıyla oraları falan gezdim hep.

ya öldürdüm de almadım mı üstündekileri acaba. bi daha respawn da olmadı belki. anlamıyorum ki. o gösterilen yerlere gitmiştim hep. neyse iş çıkışı bakarım artık :S

• oyunu 3 gece dir sabahlıya sabahlıya anca bitirdim cok kılişe bir soz olucak ama özellikle ingilizce yi cok iyi bilmiyor olmama rahmen Bioshock 1 den beri oynadıgım en iyi oyun diyebilirim o ada,karakterler,hikayesi vb..gercekten insanı içine alıyor ve seni kendine baglıyor hele o (Citra)yokmu asık etti beni kendine :)) sırf bu yuzden son sahnede yaptıgım secımı solememe bıle gerek yok sanırım ama demekki hersey karsılıklı olmuyormus:))

özetle adamlar gercekten cok iyi bir iş cıkarmışlar umarım devam eden serilerinde bu tadı bozmadan devam ettire bilirler..
  • dün aşağı adanın tüm radyoları açtım...

ve hemen kapttım, resmen oynamaya kıyamıyorum.

multisini oynayan var mı peki zevkli mi?
  • ben üst adadayım her yeri ele geçirdim ancak görevlerim ! olduğundan diğer adaya giderken uyar veriyor geri dön diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

dün aşağı adanın tüm radyoları açtım...

ve hemen kapttım, resmen oynamaya kıyamıyorum.

multisini oynayan var mı peki zevkli mi?

Fena değil ama single kadar efsanevi olduğunu söyleyemem. Ada ortamını seven oynayabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETENEK KAZANMA İŞİ NASIL OLUYOR OYUNDA .BİRDE DÖVME KONUSUNU BİLMİYORUM
  • ben bir iki kere denedim de... garip geldi. killstreak falan anlayamadım...
  • En çok kullandığınız silahlar neler?
  • ilk adayı bitirdiğimde m14 susturuculu dürbünlü, m100 susturuculu (2. sniper adı yanlış olabilir) 18lu shotgun (iyi olanı açtım ama hala menzili uzun diye bunu kullanıyorum. artı mermili) ve diğer slota da RPG

ancak yeni silahları açmamla birlikte gidişat nasıl olacak bilmiyorum. outpostları sabırsızlığımdan ötürü pek sessiz modda boşaltamadım. ancak yine de sağda solda uğraşmamak için susturuculu gezdim hep. bir de hiç signature kullanmadım (ARS yi aldım sadece)

aşağıdaki adada da RPG yerine makineliyle mi takılsam diye düşünüyorum...

bir ara ok kullandım. ancak ramboculuk çabuk baydı. ilk susturucuyu açtığımda bıraktım oku. avlanırken ok aramak adamı bitiriyor.

silahlarda red dot tercih ediyorum. pek smg kullanmadım. tabancayı da ilk assaultda susturucucu famasta açınca bir daha ellemedim.
    flamethrower dı işret fişeğidi hiç kullanmadım. bazen rpg yerine bomba atar denedim ancak RPG kaldı sonra bayaa bir.

oyun müthiş. valla... para kazanmak için pek kasmıyorum. bir kassam tüm attachmentları alacağım.

yanlız internette signaturlardan makineliyle smgyi çok tavsiye ediyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuros

ilk adayı bitirdiğimde m14 susturuculu dürbünlü, m100 susturuculu (2. sniper adı yanlış olabilir) 18lu shotgun (iyi olanı açtım ama hala menzili uzun diye bunu kullanıyorum. artı mermili) ve diğer slota da RPG

ancak yeni silahları açmamla birlikte gidişat nasıl olacak bilmiyorum. outpostları sabırsızlığımdan ötürü pek sessiz modda boşaltamadım. ancak yine de sağda solda uğraşmamak için susturuculu gezdim hep. bir de hiç signature kullanmadım (ARS yi aldım sadece)

aşağıdaki adada da RPG yerine makineliyle mi takılsam diye düşünüyorum...

bir ara ok kullandım. ancak ramboculuk çabuk baydı. ilk susturucuyu açtığımda bıraktım oku. avlanırken ok aramak adamı bitiriyor.

silahlarda red dot tercih ediyorum. pek smg kullanmadım. tabancayı da ilk assaultda susturucucu famasta açınca bir daha ellemedim.
    flamethrower dı işret fişeğidi hiç kullanmadım. bazen rpg yerine bomba atar denedim ancak RPG kaldı sonra bayaa bir.

oyun müthiş. valla... para kazanmak için pek kasmıyorum. bir kassam tüm attachmentları alacağım.

yanlız internette signaturlardan makineliyle smgyi çok tavsiye ediyorlar...

Yetenek geliştirmeyi nasıl yapıyorsunuz birde hani soldaki küçük haritanın yanında can(sağlık) 2 diş bende bazıların ekran görüntüsüne bakarken oratnın 4 5 tane olduğunuu gördüm nasıl yapılıyor.

• oyunda experience kazandıkça skillpointler açılıyor. onlara veriyorsun. yanlız bazı skillerin isterleri (requirement) var. mesela el bombası takedown (adamı bıçakla indirmek) için daha önce el bombasıyla üç kişi öldürmen gerekiyor. ya da iskeleden iki kişi denizde boğmak için daha önce 2-3 defa tek adamda bunu yapmış olman gerekiyor. bir kısım skiller de ana senaryoda ilerleyince açılıyor. bir grup citranın templeında son grup da vaas'ın helvasından sonra açılıyor. tavsiyem skillerin elzem olanlarını aç ve hemen hepsini açma biraz puan biriktir. çünkü genelde en uçtakiler en iyi oluryor ve ortadakilerin bir kısmı sırf onlara ulaşmak için veriyorsun. ve de bütün skilleri açıyorsun oyunda endişelenme. sadece bir an önce açmak isteyeceklerini iyi seç
  • 2. adaya geçtim hiç skills kullanmamıştım 2 bar canla oynuyordum.yeni öğrendim tüm skillsleri yaptım bi kerede 60 küsür hakkımmı ne var dı :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.