Şimdi Ara

Far Cry 3 Kasma Sorunu ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EY GÜZEL KARDEŞLERİM OYUNUN KASMASI TABİKİ EKRAN KARTINDAN OLABİLİR FAKAT ÖZELLİKLE SİZİNDE BİLDİĞİNİZ ÜZERE EKRAN KARTINI DESTEKLEYEN YANCILARDAN BİRİDE MONÜTÖRDÜR DEĞİLMİ DÜŞÜK FPS ŞUNDAN KAYNAKLANIR EĞER HZ Sİ DÜŞÜK BİR MONÜTÖRDE OYNUYORSANIZ Kİ BU LAPTOPLARDA STANDART 60 HZ OLUYOR NORMAL BİR MASA ÜSTÜ MONÜTÖRÜNDE 60-75 MAXİMUM OLUYOR Kİ BUDA SENİN GTX690 INDA OLSA ALACAĞIN MAKS FPS MONÜTÖRÜNÜN HZ SİNE EŞ DEĞERDİR. AMA SEN V-Snce ı KAPATIRSANIZ İŞ BAŞKA TABİKİ. OYUNUN BELGELERİNDEN V-SYCE I 0 YAPINCA ZATEN DÜZELİYOR KASMA İŞİ.BEN FULLDE OYNUYORUM TIK YOK 120 HZ ALIYORUM GTX690 EKRAN KARTIM VAR AMD 8120 8ÇEKİRDEK İŞLEMCİ (O.C 4,2 GHZ) 16GB 1600 DUAL KİT RAM VE SAMSUN samsung s27a950ds MONÜTÖRÜM VAR OYUN DEHŞETÜLMANYAK :D eğer sizinde monütörünüz normal bir monütörse dediğim şekilde v-synce i kapatın ve keyfinize bakın :D
  • Sorunum Düzeldi High da 80 Fps alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahmacuncu1

Sorunum Düzeldi High da 80 Fps alıyorum.

80fps mi
    nasıl yaptığını anlatırmısın?
  • Arkadaşım benim için araştırdı
    C:\Users\Arda\Documents\My Games\Far Cry 3 deki gamer profile belgesi içindeki grafik ile ilgili ince ayarları düzenledi
    şuan gayet oynayabiliyorum ancak her defasında oyuna girmeden önce ayarları tekrar yapmak gerekıyor ve bilgiseyarım bilmem nedendir far cry 3 bayagı yoruyor
    zaten başta oyun açılırken sıcaklık 2 katına çıkıyor nedense yarım saat bir saat sonra kapamak zorunda kalıyor.

bnm gibi ilk basta 20-25 fps gibi alıosan gamerprofile belgesindeki ayarları düzenlemeni tavsiye ederim !

şuanki ayarim 1920x1080 high (bazı gereksiz şeyler ise low :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmacuncu1 -- 13 Ocak 2013; 19:15:12 >
  • Lenovo z500 sahibiyim gt645m var texture ultra diğer ayarlar high golgeler medium da süper akıcı çalıştırıyor oyunum orjinal güncel update de yaptı kopya ise son update yi yukleyin zannediyorum faydası olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahmacuncu1

Arkadaşım benim için araştırdı
    C:\Users\Arda\Documents\My Games\Far Cry 3 deki gamer profile belgesi içindeki grafik ile ilgili ince ayarları düzenledi
    şuan gayet oynayabiliyorum ancak her defasında oyuna girmeden önce ayarları tekrar yapmak gerekıyor ve bilgiseyarım bilmem nedendir far cry 3 bayagı yoruyor
    zaten başta oyun açılırken sıcaklık 2 katına çıkıyor nedense yarım saat bir saat sonra kapamak zorunda kalıyor.

bnm gibi ilk basta 20-25 fps gibi alıosan gamerprofile belgesindeki ayarları düzenlemeni tavsiye ederim !

şuanki ayarim 1920x1080 high (bazı gereksiz şeyler ise low :D)

o belgeyi direk buraya upload etsende aynı sorunu yaşayanlar indirise.
  • Bende de vardı kasma sorunu. Sizinkiler korsan mı? Benim oyun korsan fakat ben korsan kullanmayı pek sevmem. Zaten 10 dakika oynadım sonra dedim bu oyun alınır. Bir iki haftaya gidip alacağım fakat bu kasma sorunu devam etmesinden korkuyorum.

AMD Phenom II x6 1055 T 2.8 GHz

6 GB Ram

ATI HD6850 var. Sistemden değildir her halde.
  • prototype 1903 arkadaşım ben nvidia geforce 9600 gt 1gb ekran kartı 3gb ram var ve oyun kasmıyor ve oyunu 1 haftadır oynuyorum oyunda 50 - 60 fps eyle oynuorum

sıf bunları yazmak için üye oldum
  • Aşağıdaki şekilde güncellediğim sistemimle DX11 - ultra ayarlarda 40-60 FPS arası oynayarak bitirdim..Ama dünyanın en iyi sistemi de olsa lag problemi çözülemiyor, birçok yabancı forumda araştırdım hep aynı..Olay kasma değil yani..
  • Beyler GT320M ekran kartı ile mediumda mağara harici yerlerde 0 kasmayla oynuyorum High de de kasmıyo ama magaralarda cok feci kasıyo :D
  • intel hd grafik ve nvidia gt330m ile sıfır kasma orta ve high ayarlarda oynadım şimdi masaüstü intel gma x4500 var o da dx10 teknolojili oyunu ağır çekimde oynatıyo bıhtım valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.