bendeki tr yamayla oyunun gold edition v1.10 sürümüne sahip olan versiyonunu oynamıştım. sorun yoktu.. isterseniz özelden link atabilirim? |
Far Cry 4 Türkçe Yama (%100) 30.10.2015 (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NamelesSybendeki tr yamayla oyunun gold edition v1.10 sürümüne sahip olan versiyonunu oynamıştım. sorun yoktu.. isterseniz özelden link atabilirim?
bu konuda paylaşılanı denedim olmadı. sende olanı gönderir misin bir bakıyım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Truelegendbu konuda paylaşılanı denedim olmadı. sende olanı gönderir misin bir bakıyım.
Alıntıları Gösterpm uğraştırdı bende burdan atıyorum..
http://www.mediafire.com/file/c8gyhsi6yo7yy8d/Far-Cry-4-TR-v1.2.rar/file
-
quote:
Orijinalden alıntı: NamelesSypm uğraştırdı bende burdan atıyorum..
http://www.mediafire.com/file/c8gyhsi6yo7yy8d/Far-Cry-4-TR-v1.2.rar/file
Alıntıları Gösterçalıştı teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Truelegendçalıştı teşekkürler.
Alıntıları Gösteriyi oyunlar:D
-
Hocam sen mükemmel birisin ellerine sağlık sorunsuz çalıştı yetenekler kısmı full ingilizceydi bazı diyaloglar full ingilizceydi şimdi sorunsuz adamsın sen ADAM :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockerdemquote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Ben DLC lere sahip değilim. Normal oyunu oynarken bir sıkıntı çıkartırmı ?
sorun çıkarmaz.
Alıntıları Göster@rockerdem yamanın son linki elinde var mı? senin siteden 600mblık olanı indirdim bazı yerler ingilizce. hatta çoğu yer neredeyse ingilizce. konudaki linkler de çalışmıyor, indiriyorum dosya bozuk hatası veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus Muharrem -- 4 Haziran 2021; 22:31:9 >
-
7 senelik oyun artık, doğal olarak ing yazılar çıkıyor. Yamayı çalıştırabilmemiz bile mucize bence.
Rockerdem hocam umarım yamayı günceller, gerçekten çok kaliteliydi.
-
Beyler adam gibi tr yama yokmu ?% 100 TR yama denmiş.Oyunda kurulan 10 cümlenin 8i ingilizce.
-
Hocam ellerin dert görmesin. Ben de diyorum yama neden çalışmıyor? Paylaştığın dosyayı uyguladım, uplay'de de sorunsuz çalışıyor. Gerçekten çok teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncen olarak lazım oldu yama ve konu da ki yamayı denedim maalesef çalışmıyor onun yerine eski yorumlardan belirtiler facebook sayfası ile belirtilmiş rockerdem in sayfasında ki yamayı denedim bir sıkıntı yok ve çalışıyor. Orjinal oyun hazır bilmeyenler için de Prime üyeliği olanlar Prime Gaming den talep edip oynayabilir.
farcry türkçeFarCry Serisi - Türkçe Yamalarhttp://rockerdem.net/FarCryTR/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_faresiz -- 5 Haziran 2022; 13:30:8 > -
Yama güncelliğini kaybetmiş maalesef çoğu yer ingilizce geçiyor. Şu saatten sonra kimsenin düzelteceğini sanmıyorum.
-
Arkadaşlar bu paylaştığım yama hala güncel steam versiyonunda çalışıyor. Az önce denedim. İngilizce olan yerler sadece gereksiz notlar ya da mektuplar olması lazım. Konuşmalarda sıkıntı olmaması gerek.
Buraya da bırakıyorum linki;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HsnCnKly -- 15 Aralık 2022; 15:31:35 >
-
Hocam paylaştığım yamayı denedin mi?
-
Oyunu bitirdim ve sildim maalesef. Siz denediniz mi?
Rockerdem sitesindeki yama çalışıyordu fakat 5 altyazıdan 3'ü ingilizce geçiyordu.
-
Foruma pek giremiyorum ama paylaştığım yama sitedeki yamadan sonra paketlendi. O yamada oyuna güncelleme gelince ingilizce karakterler çıkmaya başlamıştı. Daha sonra forumda bir arkadaş oraları çevirmiş çevrilen kısmı atmıştı buraya. Bende de tool vardı paketleyip paylaştım. Demek istediğim sitedeki yama eski, paylaştığım güncel olan.
-
DH'nin yandexk disk linklerini engelleyen saçma sapan bir uygulaması var, attığınız linkten direk giremiyorum. Yandex linkini
Bu şekil kod olarak eklemen mümkün mü acaba? böylece direk indirebiliriz. Nasıl yapıldığını bilmiyorsan yorum yazma yerinin sol tarafında bir + işareti var, oradan 'kod ekle' seçeneğini seçip linki oraya yapıştır. Umarım görürsün...Kod
Yığını: -
https://disk.yandex.com.tr/d/Zf3Hc9woLmfbcg
Kod
Yığını:Buyur hocam, umarım olmuştur.
-
Çok teşekkürler hocam sağol. :)
-
Test ettim. Üstteki linkteki yama son Ubisoft Connect sürümüyle çalışıyor. Oynayacak olanlar onu indirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 5 Şubat 2023; 19:46:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X