Şimdi Ara

Far Cry Primal Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir BSC klasiği olarak final müthiş olmuş. Ama bi editör daha lazım mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır beklediğim bir incelemeydi, the division'un inceleme sinide yaparsanız çok sevinirim. Video incelemesi içinde teşekkürler ve bu arada videonun sonu çok anlamliydi..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yarim biraktiginiz seriye ne zaman devam edeceksiniz?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnceleme kesinlikle gayet iyi.Gökhan abinin kalitesi ortada.Ancak arkadaşlarında dediği gibi şöyle bir durum var, oyunu zaten oynayacak kesim oynadı hatta büyük ihtimalle bitirdi.Takip ettiğim çoğu Türk Twitch kanalında bile oyun bi kenara atıldı bile.İnceleme için geç olduğunu düşünüyorum.Böyle bir inceleme erken yayınlanmış olsaydı gerçekten daha fazla değer görürdü.

• Finali çok güzel kendi elleriyle boğdurmuşun farcry serisini.

• :)?2 ay sonra inceleme geliyor, o da video inceleme. Sitedeki on incelemeymis incelemeymis bu basliklari kaldirin bari. Bir de bizim millete ozgu olan acima ve hakli haksiz herkesinn yaninda olma durumuda cok enteresan arkadas biraz elestirin. ratched and clank inceleseydin bari yeni cikti ne biliyim hatta onun icin bile gec kalindi. Sadece puanlar muhtesem diye diger sitelerin haberlerini giriyor bsc, anlayamiyorum bazi problemler var ama haberleri bile okumaya nadir giriyorum. Onlar bile eksik.. Umarim toparlanir bi an once. Bana simdi o zaman git okuma vs gibi sig yorumlar da gelebilir ancak soylemek istedigim seyin gayet acik oldugunu dusunuyorum, ve bu inceleme kotu demiyorum zamanlama olarak yanlis .
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz1204

BSC 'YE SAHİP ÇIKALIMMMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstract-a -- 22 Nisan 2016; 9:46:31 >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Gökhan hocam burdakileri sakın dinleme, fikir edinmek için bir ilk izlenim ve en fazla 10 gün sonra çıkacak olan video incelemeler yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 22 Nisan 2016; 13:17:35 >
  • Oyun çürüdü inceleme yeni geliyor, bsc bitmiş

• 1 dolarlık humble bundle oyunu.

• eline sağlık. herşeye rağmen çok kaliteli olmuş.herkes bireysel konuşursa cok daha güzel olacak.bu kısıtlı kadroyla birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama acımasız ve yapıcı olmayan eleştirileri gördükçe üzülüyoyum.Talha en sevdiğim ve en çok takip ettiğim editördü.Takip etmeye de devam edeceğim bigkazan da.Ama BSC yi de takip etmeye devam edeceğim.Emeğe ve kaliteli içeriğe saygım her zaman olacak.Her ne kadar 'kaliteli içerik beş para etmiyor maalesef' demişse de Talha.

• Ne kabukmuş arkadaş bir senedir değişmedi
  • bırakın allah aşkına editorluğu gidin başka iş yapın bsc iyi cene bozdu kendini çurudu oyun daha yeni ncelemesi ni yapıyorlar
  • SAĞOL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.