Su olayi dummy (hic bilmeyenin bile anlayacagi sekilde) olarak anlatacak var mi? Ben, w810i telefonuma patch aticaktim olmadi. Simdi telefon hic acilmiyor. 31'li idi yuku. Soyle sifirdan anlatacak arkadaslara mutesekkirim.
*Sim kartı ve hafıza kartını telefonunuzdan çıkartın
*Phone xs programını çalıştırıp start'a basıyoruz
*telefonun c tuşuna basılı olarak usb kabloyu bağlıyoruz
*select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi gösteriyoruz başka hiçbir seçeneği işaretlemiyorsunuz.(alttaki örnek resimdeki gibi)
*FLASH'ı tıklıyosunuz
*Finish flashing yazısını görünce ilk önce stop diyoruz sonrada xs'yi kapatıyoruz ve telefonu usb'den çıkarıyoruz
*bataryayı çıkartıp yeniden takıyoruz
*far manager programını çalıştırıyoruz
*alt+F1 yapıyoruz
*SEFP'e giriyoruz
*(DCU-60, 921600, w300_w810_z550_ seçili olacak) Enter The Matrix diyoruz
*telefonun c tuşuna basarak usb'yi bağlıyoruz
*FS'ye giriyoruz
*TPA'ya giriyoruz
*PRESET'e giriyoruz
*SYSTEM'e giriyoruz
*DESKTOP'a giriyoruz
*FLASH'a giriyoruz
*far programının sağ tarafından Gerekli programlar başlığı altında indirmiş olduğunuz flash temalara ait swf dosyalarını bulup sağ tıklayak seçiyoruz(seçince sarı olacak)
*seçi işleminiz bittikten sonra f5'e basıp kopyalayın
*kopyalama işlemi bittikten sonra soldan ifs yazan bölüme gelinceye kadar geri geliyoruz
(Hatırlatma: .. seçeneği bir önceki klasöre geri dönmek için kullanılır)
*QUİT deyip fardan çıkıyoruz
*teli usb'den çıkarıyoruz
*phone xs programını çalışrıtıyoruz
*start'a bastıktan sonra telefonun c tuşunu basılı olarak usb'yi bağlıyoruz
*select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip telefonunuz'un versiyonuna göre ilgili main dosyasını seçiyoruz. Başka hiçbirşeye dokunmuyoruz. (Alttaki örnek resim flash'a hazır yükleme anıdır)
*flash'a basıyoruz
*344 block sayımından sonra yükleme sona erecektir
*bitince phone xs'yi kapatıyoruz
*rarlı dosyadan çıkardığımız thm uzantılı dosyalarıda normal tema atar gibi telefonumuza kopyalıyoruz3
İlaveten resimde olduğu gibi dosyaları sarı renkle seçmek için farenin sağ tıkına basıyoruz (solda olabilir hatırlayamadım) silmek istiyorsak sarı ile işaretli olanları F8, kopyalmak istersek F5 e basıp soldaki seçenek gelen pencerede copy diyoruz Ve ekranda sol taraf telefon hafızası , sağ taraf ise kendi bilgisayarınızın içeriğidir en üstteki üç nokta . . . bir önceki klasöre gider
hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.Dediklerini harfi harfine uyguladım.
select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip telefonunuz'un versiyonuna göre ilgili main dosyasını seçiyoruz. Başka hiçbirşeye dokunmuyoruz. (Alttaki örnek resim flash'a hazır yükleme anıdır)aşamasında,ben telefonumun versiyonunu bilmediğim için forumdaki başka bir konuda bulunan W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn isimli dosyayı kullandım.
İşlem tamam.Temalar yüklendi,kullanıyorum.Telefonda bir sorun yok.Sadece dil olarak ingilizce oldu, diğer diller silinmiş.Bu konuda ne yapabilirim.Yardımcı olursan sevinirim.Teşekkür ettim tekrardan...
Bu işlemlerden sonra telefon garanti dışı kalıyor mu?