Şimdi Ara

Far seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım eski kasa 2014 model Hyundai i20
    Farlar h7 kısada uzunda. Kısa farları daha çok kullandığımız için (uzunla gitmeyi pek sevmem de) Philips in zenon led lerini (beyaz kutu) kısa olarak takmayı düşünüyorum fiyatı da 275 TL çok fazla bütcem de bulunmuyor (400 TL civarı ) ama uzunları da klasik sarı halojen bırakmak istemiyorum bu yüzden onlara da beyaza en yakın performanslı halojen alıp maddi açıdan uygun hale getirmek istiyorum diamond vision ile xtreme vision serileri arasında kalmış bulunmaktayim bugün focus bir araçta aynı LED (Philips) farları gördüm çok müthiş geldi uzunlari da tam anlayamadım ama dış camı mavi kaplı küçük bir halojendi uzun ile kısa arasında neredeyse hiç aydınlatma farkı görmedim etkisi yoktu bu philipsin iki seri halojen ampullerin kullanan bir hocamız varsa yorumlarını aktarabilir mi
    Aynı zamanda parkları da philipsin t10 beyaz led ampulleri var 40 TL'ye buldum ekonomik geldi parkları da bunun değiştirmeye karar verdim.

• Kısalara Philips in ledlerini alıp takın 70-80 tl ye de piyasadaki kalitesiz h7 ledlerden birini takın.Led olmayan xtreme vision gibi performanslı halojenlerin ömürleri kısa oluyor.Bu nedenle bu halojenleri alsanız bile uzun vadede philips ledlerden bile pahalıya gelebilir.

Not:Uzunları çok kullanmam dediğiniz için bu öneriyi yapıyorum.Çünkü uzunlarda kullanacağınız adi ledler fazlaca dağılma yapacağı için uzun yolda karşıdan gelen için sıkıntı yaratabilir, bolca selektöre maruz kalabilirsiniz.
  • porketles P kullanıcısına yanıt
    Uzun ömürlü olmadığını okumuştum ama şimdi ben bunu uzun farlarım da kullanacağım her zamanda uzun far aktif olmuyor kısa far niyetinde 6 ay bir ömrü olmuş olsa bana bu en az 1.5 sene gider diye tahmim ediyorum.
    Ayrıca sectigim kısa far Philips LED farı olmus olsa hava şartlarında bir sıkıntı çıkarır mı beyaz halojenler bu konuda başarısız olduğunu biliyorum. Tüm herşeyi geçtim evet dediginizde mantıklı geliyor dandik ledlere de hiç güvenmiyorum araca kalıcı bir hasar vermekten dolayı. Birde şu kisimda tereddüt duydum kisaya bu ledi (philips) takınca uzuna da diamond alırsam uzunu kullandigim zaman hiç fark ortaya cikmaz mi ışık şiddeti olarak

Yazmış olduğunuz nota istinaden de zaten karşıdan araç geldiğinde her sürücü gibi güvenlik açısından uzunları söndürüyorum. Dağılma olması önemli olmuyor bu yüzden mantıklı geliyor dedikleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aburaksen -- 16 Ekim 2019; 5:27:31 >
  • Ucuz ledlerden alsam hangi markayı tercih etmeliyim kullanan bir arkadaş varmı
  • Beyaz Led ampullerde özellikle akşamüstü hava daha tam kararmadan olan dönemde performans biraz düşüyor.Yağmurlu havada da beyaz renk bazen yetersiz kalabilir.Başka bir sıkıntı yaşamazsınız. Eğer led yapacaksanız hem kısaları hem uzunları led yapın. Led kalitesiz de olsa farlara zarar vermez en fazla erken patlar. Zaten fanlı olanlardan alırsanız ısınma sorunu olup far tasına zara verme gibi bir durum yaşanma ihtimali de kalmaz (zaten çok çok düşük bir ihtimal.
    Ben daha önce Aliexpress üzerinden alıp kullanıyordum. Türkiye de genelde inwells diye olan bir led satılıyor onun incelemelerine bakabilirsiniz.

Şu anda şu linkteki ürünü çinden sipariş verdim.Birkaç güne elimde olacak.Kullanınca isterseniz bilgi veririm.
    www.banggood.com
    80W Mini Araba LED Farlar Ampüller H1 H4 H7 H8 9005 9006 9012 Sis Lamba DC 9-32 V 10000LM Beyaz Araba Işıkları from Otomobiller & Motosikletler on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/80W-Mini-Car-LED-Headlights-Bulbs-H1-H4-H7-H8-9005-9006-9012-Fog-Lamp-DC-9-32V-10000LM-White-p-1412090.html?rmmds=myorder&ID=517841&cur_warehouse=CN

• porketles P kullanıcısına yanıt
    Tabikide kullanıp bizimle yorumlarınızı paylaşırsınız çok mutlu olurum

Kusura bakmayın kafam karışık ve karar vermekte sıkıntı çekiyorum LED ampuller 6000k oldukları için yağmurlu sisli tarzı havalarda çok sıkıntılar çektiriyor acaba bunu da tolere edebilmek için uzunlara 4000 4500 k arası halojen ile telafi etmek çok mu mantiksiz olur illa Philips değil osram marka da olabilir teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.