Şimdi Ara

Fare(kobay) besleyen var mı? Yardıma ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Polat al vallaha çok bıcırık bunlar.Hele benimkini görsen wc eğitimi var Ne zaman elime alsam ... Ankara buluşmasında da hünerlerini sergiledi Herkesin eline maşallla nazar değmesin Karamelciğime

sevdım bu hayvanları da sımdı mesela 8 saat 35 derecenın altında kalırlarsa olurler mı?
    ızmıre gotursem yanımda yazın gıderken

• quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

Polat al vallaha çok bıcırık bunlar.Hele benimkini görsen wc eğitimi var Ne zaman elime alsam ... Ankara buluşmasında da hünerlerini sergiledi Herkesin eline maşallla nazar değmesin Karamelciğime

sevdım bu hayvanları da sımdı mesela 8 saat 35 derecenın altında kalırlarsa olurler mı?

hayvanda zaten et yok sırf yağ asfalta erir kalır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

hayvanda zaten et yok sırf yağ asfalta erir kalır

o zaman kışın dönünce alcam evden kacar mı bu camdan felan atlar mı

edit: ben bunu arada bi elime alır severım Dhdeyken
    yesin içsin yatsın Herşey serbest (ben bı de cıft bulurum ona bı zaman sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 18 Şubat 2007; 21:47:17 >

• Cuseuz uolusu auluz hlsuj,Uzvu ğceğ ehluynı muçlh auluz mğsşışı tutu yuymuyumu,ul usu oucişdğ ğeğışs çğz tğı üğvğ heusu çnıumndhırs çuinlsu oğtlşmğiş ulonzeu üğjşdh tudcuzvnm[vhlhğ']
  • yaw bu hemstırların tam maliyetini öğrenebilirmiyim yaw kaça aldınız
  • quote:

Cuseuz uolusu auluz hlsuj,Uzvu ğceğ ehluynı muçlh auluz mğsşışı tutu yuymuyumu,ul usu oucişdğ ğeğışs çğz tğı üğvğ heusu çnıumndhırs çuinlsu oğtlşmğiş ulonzeu üğjşdh tudcuzvnm[vhlhğ']

BU ne ya klavye "f" olmuş.Ben Gonziyle kafesi 75 e aldım.
  • quote:

quote:

Cuseuz uolusu auluz hlsuj,Uzvu ğceğ ehluynı muçlh auluz mğsşışı tutu yuymuyumu,ul usu oucişdğ ğeğışs çğz tğı üğvğ heusu çnıumndhırs çuinlsu oğtlşmğiş ulonzeu üğjşdh tudcuzvnm[vhlhğ']

BU ne ya klavye "f" olmuş.Ben Gonziyle kafesi 75 e aldım.

ohaa yaa... fareye o kadar para mı verilir, isteseniz ben size mamak hatip çayından sürüyle yollardım..
    walla kaval, zurna, flüt, saxafon, ney... her ne çalıyorsanız biri gelse de farelerden kurtarsa bizi..

isteyenlere gelsin, beleşe istediği kadar toplasın.. adres:hatip çayının herhangi bi yeri, mamak

• İki saattir Google yapıyorum anladım ki bu ülkede fare besleyen yokmuş kardeşim! Yuhhh be bi özelliğini daha keşfettik bu ülkenin.
  • benim abim 50tane 14 aylık sipariş verdi istersen mail adresini vereyim..

tabi neden kullanacağını anladın sen.. biraz spor yaptırcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimtokgoz

İki saattir Google yapıyorum anladım ki bu ülkede fare besleyen yokmuş kardeşim! Yuhhh be bi özelliğini daha keşfettik bu ülkenin.

Fare değil o.Fare beslenir mi yaff sen ya guinea pig arıyosun ya hamster ya gonzales
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.