Sayfayı yukarı alırken, sayfa sürekli kendiliğinden aşagı inmeye başaladı. Gıcık ediyor. İçini açıpta bi temizlesem düzelirmi acaba ?? ( bu arada fare optik.)
Alt Tarafı nerden baksan 3-5 YTL al bir tane ne uğraşıyon.
Hangi tekerleği sağ arka mı?
İçini aç topun değdiği yerleri temizle düzelir
ne 3 - 5 i arkadasın birisi 1 milyona optik mouse aldım diye bir topic acmıstı ona basvur bir istersen.bu bir saka ysa hangi kameraya el sallayacagız?
optik mouse alman için bir neden doğmuş
zaten fare optikmiş
Selamlar
Bence icini ac tekerlegin baglandığı ince bir tel yada yay vardır o yerinden cıkmıştır onu tekrar tekerleğe ve yerine takman gerekiyor.
Kaybedecek bir şeyin yok yanlız dikkatli aç hangi parça nerden çıkıyor dikkat et gerisinde bir şey yok
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: åziz
Selamlar
Bence icini ac tekerlegin baglandığı ince bir tel yada yay vardır o yerinden cıkmıştır onu tekrar tekerleğe ve yerine takman gerekiyor.
Kaybedecek bir şeyin yok yanlız dikkatli aç hangi parça nerden çıkıyor dikkat et gerisinde bir şey yok
Saygılar...
stepneyi tak şaka bi yana benimkide bozulduydu gittim yenisini aldım
Hiç oynama uraşma başın ağrımasın git yenisini al rahat et. Ben elektronikçiyim uzun süre kullandığım mause böyle yapsa içini bile açmam.
Selamlar
Başı niye ağrısın ki zaten olmazsa yenisini almaycakmı en azından olma ihtimali var
ayrıca mause ucuz değilde 50$ bir mause ise yinede gidip yeni bir mause mı alsın 5-10 YTL ye
ucuz yada pahalı bir mause ise ne kaybeder denemekte fayda var (Bence tabiki)
Saygılar
Mouse'un tekerleğini çıkar
aç içini kurcala sagını solunu . guzelce bir temizle ama aman bozuldu aman bozulacak kaygın olmasın . eger tamamen bozulursa zaten yenisi 5-10 ytl bisey yanı cok sorun olmaz :) eglencelidir kurcalamak . :)
ya tekerlek bozuldu diyon. sonra bu arada fare optik diyon. tekerlekli optik mause demi çıkmış.
abi ben bu topicten bırsey anlamadım optik tekerlekmi yoksa topmu fare nedir ben kimim hangi yıldayız aytech toplu mouse 3 mılyon ellerinden öper
hocam sanırım senin mauseun da tekerleği çalışmıyodu
quote:
Orjinalden alıntı: MuratSemih
abi ben bu topicten bırsey anlamadım optik tekerlekmi yoksa topmu fare nedir ben kimim hangi yıldayız aytech toplu mouse 3 mılyon ellerinden öper
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaydemir
ya tekerlek bozuldu diyon. sonra bu arada fare optik diyon. tekerlekli optik mause demi çıkmış.
Tekerlekten kastım buydu
Senin demek istediğim Farenin topuydu sanırım Neyse evet yeni bi tane alması en iyisi , bi kaç gün daha böyle idare edeceğim. Ama almadan önce kesin içini açmak lazım. Arkadaşın dediği gibi eğlenceli olur
Evet Tekerleği bozulmayan bi fare tavsiye edermisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: mesutc37
quote:
Tekerlekten kastım buydu
Senin demek istediğim Farenin topuydu sanırım Neyse evet yeni bi tane alması en iyisi , bi kaç gün daha böyle idare edeceğim. Ama almadan önce kesin içini açmak lazım. Arkadaşın dediği gibi eğlenceli olur
ya pardon ben gerçekten toptan bahsettin sandım.top tekerlek aynı şeyler günümüzde dimi. kardeş şuna scrool desene. bizide şaşırttın.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mesutc37
quote:
Tekerlekten kastım buydu
ya pardon ben gerçekten toptan bahsettin sandım.top tekerlek aynı şeyler günümüzde dimi. kardeş şuna scrool desene. bizide şaşırttın.
Tabii canım, ha tooop, ha tekerlek... İkiside yuvarlanıp gidiyo sonuçta dimi..