Şimdi Ara

Fare ve klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavye mekanik olsun 350 tl bütçe var klavye icin farede 250 300 beni uzun süre götürsün 4 yil falan

• Bu ikiliyi alabilirsin hocam.

www.incehesap.com
    GamePower Devour S 10.000DPI 8 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/gamepower-devour-s-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-45306/

www.incehesap.com
    GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-klavye-fiyati-44155/
  • Bende benzer bir ihtiyaç içinde olduğum için yaklaşık olarak da aynı bütçeyi ayrıdığım için elde ettiğim bilgi ve aldığım ürünleri paylaşmak istiyorum.

Klavye için bütçen oldukça az benim de öyleydi ilk olarak önerilen arkadaşın yazdığı gibi gamepower ogre modeli oluyor ama diğer bir çok gamepower modeli gibi şikayetler dolu bazı youtube incelemelerinde özellikle promosyon alamyan youtuberlar sıkıntılardan bahsetmiş ben alamadım ama bu yorumlar beni soğuttu. Hakkında kötü yorum olmayan tek gamepower modeli starscream onunda switchleri biraz farklı optik switchmiş bu yüzden olabilir ama tabiki pahalı 500 tl civarında dün gaming gecesinde incehesap 430 tl'ye düşürmüştü ama böyle bir indirim tekrar olur mu bilinmez.

Benim tercih ettiğim klavye lenovo legion k500 oldu kaihl red switch kullanıyor genel olarakm çok sorundan bahsedilmemeiş ama ülkemizde pek satılmamaış yurtdışı kaynaklardan baktım iyi bahsedilmiş gelince göreceğiz. LENOVO Legion K500 RGB Mekanik Gaming Klavye Siyah Oyuncu Klavyeleri (mediamarkt.com.tr) linki burada mediamrkt yeni üyelere 500 tl üstü 50 lira kupon veriyor böylece 499 tlye geldi.

Ha bu fiyat civarına gamakay ın vs bazı çin şirketlerin klavyerleri var ama onları banggood yada aliexpressten almak lazım (aliexpress ben baktığımda daha ucuza geliyordu verdiği 3-5 dolarlık kuponlarla) bunlardan birini alabilirsin Bu klavyeler gateron switch kullanıyor kaihl ve outemu switchlerden iyi olduğu çoğu yerde belirtilmiş. Ben yurtdışına bulaşmak istemediğim için girmedim.

Benim için ve senin içinde aynı şekilde pahalı olacağını düşündüğüm bir de corsair k68 modeli var 850 tl civarıydı en son fiyatı ama yakın zamanda 700 tl altını görmüş indirim bakılabilir cherry mx red switch kullanıyor alman üretimi çok daha kaliteli olabilir ama tabi fiyatta buna göre artıyor.

Mouselar bence hep birbirine benziyor geneli sorunsuz 40-50 tl lik dandik mouse bile kullandım idare edebiliyor ama iyi bir şey isteidğim için onuda araştırdım Gigabyte ourus M2 modeli normalde 200-300 tl bandında 99 tl ye düşmüş yakın zamanda

Gigabyte Aorus M2 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

Optik sensörü iyi bir sensör orta seviye Pixart 3327 çoğu yerde iyi bahsedilmiş. switchleri de omron 50 milyon tıklama dayanımlı modeller yani bence oldukça yeterli olduğu için fiyatta uygun olunca çok da fazla bakmadan aldım toplam bütçede klavye fiyatı artsa da mouse dan bu yolla kısarak alabilirsin istediğin ürünleri benim araştırmalarım ve aldıklarım böyle umarım yardımcı olmuştur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.