Şimdi Ara

Faremin Sağ Tuşu Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
37.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım bilen birisi cevaplıyor ve sen hala kaldığın yerde diretiyorsun;

Eğer mausun sağlam olduğunden eminsen klavyenin sağlam olduğunden eminsen... Bunun için de aygıtlarını başka bir sistemde denemen gerekiyor...

Aygıtlarının sağlam olduğundan yola çıkarak anakartın arızalıdır diyorum ben.

Daha önce başıma geldi, elektrik dalgalanması neticesinde anakartım yanmış ve bende sadece klavyenin bir bölümü çalışmıyordu... Kaç klavye denedim olmadı, senin gibi kafayı yemek üzereyken anakartı kontrol ettiğimde bir kaç bobinin şişmiş olduğunu gördüm. Şimdiki gibi forumlara yazarak çözüm arama devri de değildi hem.

Sen hala çözebileceğini düşünüyorsan en son olarak format at bakalım...

• Ne ana kartı yhaaa :D kardeşim denetim masaına gir oradan görünümü kataog olarak değiştir ve gelen simgelerin arasından mouse yani ( fare ) ye çift tıkla açılan pencerede düğmeler sekmesi altında bulunan ( birincil ve ikincil düğmeleri değiştir ) diye bi secenek var muhtemelen o aktif olmustur seni bilgisayarında o secenegin kutucugundaki işareti kaldır ( pasif hale getir yani ) sorunun düzelecektir
  • Beyler konu hort olacak ama bende de bu sorun var.

Bazı arkadaşlar anakart falan demiş anakart için neler yapmalıyım ?
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat434

Ne ana kartı yhaaa :D kardeşim denetim masaına gir oradan görünümü kataog olarak değiştir ve gelen simgelerin arasından mouse yani ( fare ) ye çift tıkla açılan pencerede düğmeler sekmesi altında bulunan ( birincil ve ikincil düğmeleri değiştir ) diye bi secenek var muhtemelen o aktif olmustur seni bilgisayarında o secenegin kutucugundaki işareti kaldır ( pasif hale getir yani ) sorunun düzelecektir

Bunu deneyen oldu mu peki?

Arkadaş pek bi emin dalmış olaya da...

• Aynı sorun biraz önce bende oldu hiç biyerde çözümü bulamadım. sora denetim masaasından fare ayarlarına girdim düğmeler sekmesindeki birincil ve ikincil düğmeleri değiştir tuşun tıkladım sora sorun aynı şekidle sağ tuşta oldu. sonra tekrar eski haline getirdim ve düzeldi. neden olduğunu bilmiyorum ama şuan düzgün çalışıyor.
  • Aynı sorun bendede var ama ara ara oluyor ve aniden oluyor aç kapa yapınca düzeliyor sorun neden olanibilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkliemrah60 B kullanıcısına yanıt
    sorunu çözebildinmi bilmiyorum ama bndede aynı şey oldu herseyı denedim format bile attım ancak düzelmedi sonra kablosuz fareyi cıkarıp pcyi restledikten sonra hiç bu sorunu yasamadım simdi tekrar baska bir fare alıcam sen sorunu cozebildiğsen bzimle paylaş lütfen
  • Mouse sag tık bende tutukluk yapıyordu. 2 3 senedir kullanıyorum herhalde ömrü bitiyo dedim gittim yeni bi tane aldım taktım bundada sag tık çalışmıyor. Bazen hiç çalışmıyor bazen tutukluk yapıyor gidip geliyor tuhaf tuhaf. Sorun mouselerdemi yoksa benim pc demi anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Mouse sag tık bende tutukluk yapıyordu. 2 3 senedir kullanıyorum herhalde ömrü bitiyo dedim gittim yeni bi tane aldım taktım bundada sag tık çalışmıyor. Bazen hiç çalışmıyor bazen tutukluk yapıyor gidip geliyor tuhaf tuhaf. Sorun mouselerdemi yoksa benim pc demi anlamadım gitti

Yakın yerde wireless modem ya da telefon varsa bu tip orunları yaşamanız normal. Wireless ciddi biçimde sinyalleri etkiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.