Şimdi Ara

farenin kasasını değiştirecem.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üste görülen arabanın içine farenin içini takacam, boyutları uyuyor yanlız bi kaç sorum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

optik ledi farklı renkte bi ledle değiştirsem yine çalışırmı?

bence arabanın iyi bi boyaya ihtiyacı var sizcede boyamalımıyım ?

şimdi işe koyuluyorum ilerledikçe resimleri ekliyecem....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Led le ılıglı 1-2 konu vardı fakat cogu kısıde fareler bırdaha calısmamısdı :)
  •  farenin kasasını değiştirecem.?

buda şu anki durum, sanırım beklediğimden uzun sürecek ama başaracağıma inanıyorum =), led konusundada elimde biçok renk led var ama ilk başta kendi lediyle yapmayı düşünüyorum eğer bi sorun çıkmaz çalışırsa ledi değiştirebilirim.

çok işim ve çoook =)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Guzel bı dusunce ama basma tuslarını nereye koycan onlar zorlar senı kapılara tak ıstersen
  • gerçekten harika bi çalışma olucaga benziyor sonunu bekliyorum...
  • o gri farlar varya aslında esnek plastikten parçalar tuşları oraya getirmeyei düşünüyorum beni asıl sorlıyacak olan farenin tekerleği, ya tekerlekten vazgeçecem yada lastik şeklinde bi tekerlerk tasarlatıp aracın dışına monte edecem, şu an onu düşünüyorum ne yapsam bu farenin tekerleğini die...

yorumlar için teşekürler arkadaşlar =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: stwim

o gri farlar varya aslında esnek plastikten parçalar tuşları oraya getirmeyei düşünüyorum beni asıl sorlıyacak olan farenin tekerleği, ya tekerlekten vazgeçecem yada lastik şeklinde bi tekerlerk tasarlatıp aracın dışına monte edecem, şu an onu düşünüyorum ne yapsam bu farenin tekerleğini die...

yorumlar için teşekürler arkadaşlar =)

Bence yapabilirsen 360 derece dönebilen bi tekerlek tak süper olur.
  • güzel düşünce
  • güzel olacağa benziyor resimleri bekliyoruz
  • Sonunu bekliyoruz
  • fikir güzel, işlevsellik nasıl olur bilemem
  •  farenin kasasını değiştirecem.?

dün gece denedim fare çalışıyor gri far kısımları çok işime yaradı şimdi bi kaç işim kaldı son resimde görülen üstüne çubuk geçirdiğim tekerlerği scrool lock yucuna basacak şekilde sabitlemek, altaki optik lensi yerine düzgün bi biçimde yapıştırmak, arabaya son rütüşlerı yapmak, arkadaşlar sizce buna daha ne yababilirim?

işlavsellik olarakta brz problemleri var ama düzeltikçe kulanılabilir bi alet olacağına inaıyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stwim -- 4 Temmuz 2008; 14:04:34 >

• arkadasım sana bir kac konuda yardım edım calısman bnımde daha önce aklıma geldı ama yapma fırsatı bulamadım mouse na + bir led takmak istersen bılgım olsun sana yardım cı olurum ama mouse un kırmızı ledını degıstırınce calısmaz bır sure sonra bılgın olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin_34_34

arkadasım sana bir kac konuda yardım edım calısman bnımde daha önce aklıma geldı ama yapma fırsatı bulamadım mouse na + bir led takmak istersen bılgım olsun sana yardım cı olurum ama mouse un kırmızı ledını degıstırınce calısmaz bır sure sonra bılgın olsun

arkadaşım ledi değiştirmekten vazgeçtim ama farkLı bi led takıp ışıklandırmayı arttımak ve görüntüyü güzelleştirmek isityorum, ayriyetten ledi nasıl bağlıyacam ? direk optik lede paralel mi bağlıyacam yoksa fareye gelen kablolardan güç kablolarını ayırırp ayrı bi girişten mi alacam gücü? yardımcı oLursan sevinirim...
  • GÜZEL GİDİYORDA ÇALIŞINCA GORELİM O TEKERLEKLER LAZERİ YUKARDA TUTUYOR NASIL GORUYOR ONU ANLAMADIM İŞTE
  • Tusları nereye koycan konusunda karara wardınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technologic

Tusları nereye koycan konusunda karara wardınmı?

öndeki gri farla tuş oldular, güsel basıyolar ve o konuda bi sorun yok=) sanki bu arabayın bu fare içi için üretmiş gibiler=)

"ÜZEL GİDİYORDA ÇALIŞINCA GORELİM O TEKERLEKLER LAZERİ YUKARDA TUTUYOR NASIL GORUYOR ONU ANLAMADIM İŞTE "

tekerleklerle optik lensi aynı yüksekliğe ayarladım o konudada sorun yok, çalışırken bazen tutukluk yapıyor ama onuda çözecem, tekerlerklerin altına farenin rahat kayması için bişy yapıştırmam gerek bide..

yorumlar içinde teşekürler arkadaşlar =)
  • ANLADIM KARDEŞ GÜZEL FİKİR EMEK OLAN HERŞEY GÜZELDİRR SANA BAŞARILAR!!!
  • guzel gidio... ama o tekerlere bi çare bulman lazım ileri geri gider ama sağa sola cekerken biraz problem olabilir:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: XYAPİSKANX

guzel gidio... ama o tekerlere bi çare bulman lazım ileri geri gider ama sağa sola cekerken biraz problem olabilir:)

Tekerlekler sabit arkadaşım japon yapıştırıcıyla yapıştırdım =) başka türlü başedemiyecektim dönme problemiyle =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.