Şimdi Ara

Farenin klavyeyi bozması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size. logitech g300s farem ve cooler master ( modelini ne yazık ki bilmiyorum) klavyem var , bugün bilgisayarı açıktan sonra faremin hızının çok yavaş olduğunu anlayınca dpı ayarını değiştiren tuşa istediğim ayara gelene kadar sanırım 1-2 kere bastım sonrasında her şey normaldı youtubede aşağı yukarı gezinirken birden sanki ctrl tuşu basılı kalmış gibi ekranı zoomlamaya başladı farenin orta yuvarlağı ve klavyede hiç bir tuş çalısmıyordu yani çalısıyorda sanki ctrl basılı kalmış gibi diyelim reset attım düzeldi aradan 1-2 dakika geçmeden aynı sorun oldu fare ve klavyenin usb portlarının yerini değiştirdim neler yaptım neler neyse sonunda farkettim ki burasıda biraz garip sinirden farenin üzerindeki her tuşa bastım ve düzeldi sonrasında deneme yanılma yaparak dpı tuşundan kaynaklandığını çözmüş oldum. dpı ayarını değiştirince numlock kitleniyor bunuda anlamadım ama açıp kapatamıyorum ve sanki ctrl basılı kalmış gibi klavye çalısmıyor (chrome'daki nerdeyse her kısa yolu ezberletti sağolsun) ama dpı ayarını değiştiren tuşa basınca klavye çalısıyor yani şuan sorun yok ama sırf meraktan yazıyorum buraya böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum çünkü araştırdım biraz ama bulamadım çünkü sorunun ne olduğunu bilmiyorum buraya yazmadan önce bi 30-35 dakika bekledim gene aynı şey olur mu acaba diye ama kesin çözüldü hatta 1-2 kere daha dpı ile oynadım gene aynı şey oluyor yardımcı olucak yada bilgisi olan varsa mesajlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim. ( başlık için kusura bakmayın inanın ne yazıcagımı bilemedim)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.