Şimdi Ara

Fargo (2014 - ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
42
Favori
69.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

BluRay'i bekliyorum öyle izleyeceğim.

Ben de 4K'yı bekliyorum bir daha izliycem.

4k'da gözüm yok

avm'de canlı izlemeye gittim özel görüntü olmasına rağmen 1.5 metreden sonra farkı algılayamıyor insan.

1 metre yakından sinema koltuğu ile izlerden 4k'ya değer ama diğer türlü kartal gözümüz olmadığı için teknik veriden ibaret kalıyor.

Ben 4K derken kinaye yapmıştım. Drama dizisi için Bluray'inide beklemene gerek yok demeye getirmek istiyorum lafı. 720p rip gayet iş görüyor. Zaten dizinin çekimleri cam gibi değil. Bilerek eski havası olsun diye hafif kumlanmış gibi.

• DXM06 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Dizinin bittiğine üzüldüm,tüm oyuncular harika iş çıkarttılar!Yanlız hikaye/senaryo son bölüm için dizinin geneli ile orantılanırsa 1 basamak düşük olmuş.

aynen final bölümü bekleneni veremedi ama yinede güzel diziydi.oyuncular gerçekten iyi iş çıkarmıştılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Dizinin bittiğine üzüldüm,tüm oyuncular harika iş çıkarttılar!Yanlız hikaye/senaryo son bölüm için dizinin geneli ile orantılanırsa 1 basamak düşük olmuş.

aynen final bölümü bekleneni veremedi ama yinede güzel diziydi.oyuncular gerçekten iyi iş çıkarmıştılar

Alıntıları Göster
    Ben hala inanamıyorum final bölümünün vasatlığına.
    Hem 90 dk. olacak deniyordu, acaba hali hazırda bir alternatif final bölüm mü var?..
    Nolur biri çıksın da asıl final haftaya falan desin.
    Öyle olmazsa "efsane bir dizi ama kötü biten bir dizi" olarak kalacak benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Ben hala inanamıyorum final bölümünün vasatlığına.
    Hem 90 dk. olacak deniyordu, acaba hali hazırda bir alternatif final bölüm mü var?..
    Nolur biri çıksın da asıl final haftaya falan desin.
    Öyle olmazsa "efsane bir dizi ama kötü biten bir dizi" olarak kalacak benim için...

Alıntıları Göster
    Final biraz tutuk geçti.Tadında bitti ama final kesinlikle daha iyi olabilirdi, olmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirk Nowitzki -- 19 Haziran 2014; 22:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Final biraz tutuk geçti.Tadında bitti ama final kesinlikle daha iyi olabilirdi, olmalıydı

Alıntıları Göster
    bune arkadaş tadı damağımızda kaldı yapıyon bi kaç sezon yap bari çoğu arkadaş finali beğenmemiş bende yetersiz buldum ama dizi gercekleri anlatıyosa olayda bu şekilde gerçeklesşdiyse adamlar napsın ekleme yapsalar zaten dizi bi kaç sezon sürerdi
  • Evet herkesin dediği gibi basit bir final oldu

Ama bu dizi kaçırılmaz mutlaka herkes izlemeli özellikle kara komedi ve suç_drama yönünden çok üst düzey bir yapım
  • Ban göre çok güzel bir finaldi ama sezon finali diye geçiyor olaylar nasıl bağlanacak

ilk başlarda şişko kadın polisin olmasina laf ettik ama sunu anladimki o kadin diziyi en gercekci tutanlardan
    Lester Nygaard karakteri ise muazzamdi korkaklik ile cesaret arasinda cesareti secip korkakligini gosteren bir karakter
    Lorne malvo ,mick mike veya diger isimleri ile bu karakter kwndisine hayran birakti yalniz ölümü çok pasif kaldı bi anda dişçiliği birnprofesor gibi benimsemesi filan çok garip geldi
    Ve dizide en çok mutlu eden ise saul goodmani 10 bolum boyunca gorebilmekti
    Lester korkakligina öldü keşke buzda öleceğine polislerle çatisirken ölseydi

Sonuç olarak benim gibi breaking bad vb dizilerden sonra boşluğa düşen birisi için çok iyi bir dizi hatta bazen breaking badin çok çok ustune geçiyor game of thronestan daha fazla merak uyandiriyor her an nolacagi bilinmiyor ve kesinlikle bu dizide kara mizah super otesi olmus mimik kontrolu filan tamamiyla profesyonel oyunculuk iceriyor makyaj ekibi harika daha ne denilebilirki keşke boyle daha çok dizi olsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Ban göre çok güzel bir finaldi ama sezon finali diye geçiyor olaylar nasıl bağlanacak

ilk başlarda şişko kadın polisin olmasina laf ettik ama sunu anladimki o kadin diziyi en gercekci tutanlardan
    Lester Nygaard karakteri ise muazzamdi korkaklik ile cesaret arasinda cesareti secip korkakligini gosteren bir karakter
    Lorne malvo ,mick mike veya diger isimleri ile bu karakter kwndisine hayran birakti yalniz ölümü çok pasif kaldı bi anda dişçiliği birnprofesor gibi benimsemesi filan çok garip geldi
    Ve dizide en çok mutlu eden ise saul goodmani 10 bolum boyunca gorebilmekti
    Lester korkakligina öldü keşke buzda öleceğine polislerle çatisirken ölseydi

Sonuç olarak benim gibi breaking bad vb dizilerden sonra boşluğa düşen birisi için çok iyi bir dizi hatta bazen breaking badin çok çok ustune geçiyor game of thronestan daha fazla merak uyandiriyor her an nolacagi bilinmiyor ve kesinlikle bu dizide kara mizah super otesi olmus mimik kontrolu filan tamamiyla profesyonel oyunculuk iceriyor makyaj ekibi harika daha ne denilebilirki keşke boyle daha çok dizi olsaydi
    1x6 izledim olağanüstü nitelikteydi
    .Yukarıdan balıklar nasıl düştü arabanın üzerine anlamadım.Solverson'ın ölmesi çok ilginç oldu.Dilsiz eleman öldü mü yoksa Solverson mı öldürdü?Çok heyecanlı bir bölüm oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Yeni bölüm altyazı bekliyoruz.

Bu arada ilk bölümde gözümüze gözümüze sokulan şu poster nedense hiç aklımdan çıkmıyor.
    Etkileyici gerçekten.

Fargo (2014 - )

Alıntıları Göster
    Ilk bolumdeki bu kareden bisi anlamadim eli neden ole yara aldi. Aciklarsaniz memnun olurum. Sahneyi kisaca hatirlatayim Lorne Marvo polis memurunu vurduktan sonra silahi duvara dayar ve bodruma iner Lester'da cebindeki mermileri almak icin eline cebine atar ve aci ceker sonra elinde bu yarayi gorur.

Fargo (2014 - )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamemnonizmir -- 20 Haziran 2014; 13:11:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Agamemnonizmir

Ilk bolumdeki bu kareden bisi anlamadim eli neden ole yara aldi. Aciklarsaniz memnun olurum. Sahneyi kisaca hatirlatayim Lorne Marvo polis memurunu vurduktan sonra silahi duvara dayar ve bodruma iner Lester'da cebindeki mermileri almak icin eline cebine atar ve aci ceker sonra elinde bu yarayi gorur.

Fargo (2014 - )

Hatırladığım kadarıyla Lorne polis şefini vuruyor, pompalı tüfeğin saçmalarından biri şefin diğer tarafından çıkıp Lester'in eline saplanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

quote:

Orijinalden alıntı: Agamemnonizmir

Fargo (2014 - )

Hatırladığım kadarıyla Lorne polis şefini vuruyor, pompalı tüfeğin saçmalarından biri şefin diğer tarafından çıkıp Lester'in eline saplanıyor.

Alıntıları Göster
    harika bir diziydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

harika bir diziydi

Alıntıları Göster
    True Detective 5.bölümü şimdi bitti. Pazartesi falan da buna başlarım. Yetişemiyoruz bu ara sağlam yapımlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

True Detective 5.bölümü şimdi bitti. Pazartesi falan da buna başlarım. Yetişemiyoruz bu ara sağlam yapımlara...

Alıntıları Göster
    başlıcam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED JOSEPH LETO

başlıcam bakalım

Alıntıları Göster
    1.bölüm bitti çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED JOSEPH LETO

1.bölüm bitti çok iyiydi

Alıntıları Göster
    10. dayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

10. dayım

Alıntıları Göster
    Az önce filmi izledim.

Merak edenler için filmdeki olaylar dizinin biraz öncesine değiniyor. Şimdi spoiler vermeyim ama izleyince görürsünüz. Dizide birçok şey filmden esinlenmiş. Tema müziği bile aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Az önce filmi izledim.

Merak edenler için filmdeki olaylar dizinin biraz öncesine değiniyor. Şimdi spoiler vermeyim ama izleyince görürsünüz. Dizide birçok şey filmden esinlenmiş. Tema müziği bile aynı.

Alıntıları Göster
    Az önce izledim finali. Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası, filmi de izlememiştim ve de beklentilerim çok farklıydı. Fakat harika bir dizi izledik yine de. Her bölümü (final hariç) 10/10 denilebilecek bir dizi yapmayı başardılar. Kısa vadede iyi bir dizi izlemek isteyenler gözü kapalı başlasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Az önce izledim finali. Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası, filmi de izlememiştim ve de beklentilerim çok farklıydı. Fakat harika bir dizi izledik yine de. Her bölümü (final hariç) 10/10 denilebilecek bir dizi yapmayı başardılar. Kısa vadede iyi bir dizi izlemek isteyenler gözü kapalı başlasınlar.

Alıntıları Göster
    Filmin sonuda dizi gibi vasat. Anlaşılan onuda esinlenmişler :) İlk fırsatta izleyin filmide
  • quote:

Orijinalden alıntı: trotsky

quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

true detective 2.sezon yapilacak tabi farkli konu olur buyuk ihtimal American Horror Story gibi yapicaz demislerdi

http://www.imdb.com/title/tt3792838/?ref_=ttep_ep1

biliyorum hocam onu. Farklı karakterlerle devam edecekleri için tek sezon dedim.

Alıntıları Göster
    Finali az önce izledim içimi bir hüzün kapladı. Çok iyiydi ya, özellikle final bölümü muazzamdı bana göre.

Oyunculukların hepsi çok iyiydi. Yalnız oyunculuğu her ne kadar iyi olsa da bayan polisimiz Molly'den nefret ettim resmen. Malvo ve Lester konusundaki ısrarı çok sinirimi bozdu.

Keşke daha uzun sürseydi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.