Şimdi Ara

Farkindamisiniz, Piyasada 5+1 Sistem Yok ? LÜTFEN gelin konuşalim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pioneer htp 329 varken, bu fiyata hifi varken cidden 5+1 logitechleri almak saçmalık gittigidiyorda 1275 lira. ederi 2 bin liralık bir sistem.
  • Arkadaşlar hepiniz çok sağolun konuyu açtiğimdan beridir yazdiniz çizdiniz yok şu var yok bu var yok 5+1 alinacağina Hi fi al falan filan, Yardimci olma adina..... Teşekkürler cevaplar için..

Ancak Arkadaşlar param olsa zaten gider EN üst seviye sistemi toplar kullanmaya başlardim, Tabi ki...... Yada belki yinede almazdim diyeyim.. Hem odamin çok büyük olmamasi (4,5mt-3,5mt) hem Odamin Hİ Fİ bi sistemi yerleştirme açisindan uygun olmayişi hemde Paranin olmamasi sebebiyle Hem bi veryansin hemde ne almam konusunda kararsizliğimi belirtmek için açtim konuyu.. Hadi herşeyi es geçelim Ben NE Alirsam alayim, Sadece ve Sadece ve yine Sadece PC'de kullanmak için alacağim.. TV'le işi olmayan, Her iviri ziviri PC'den yapan bi insanim.. Filmi diziyi PC'de izleyen Oyunu PC'de oynayan Müziği PC'de dinleyen v.b.v.bvb.b.... SİRF PC'e takip kullanmak için, 4 metre odaya 2000 TL'e yakin bi sistem mi kurayim.. Sesini bile doğru düzgün açamadiğim sisteme 1500-2000 TL vermek..

Eskiden piyasada gidip 300 500 hadi bilemedin 600 TL'e 5+1 alir misler gibi kullanirdik ama şimdi LEŞ Z-906'a yada 15 Yaşindaki Z-5500'e mahkum kaldi insanlar.. Eskiden daha çok seçenek vardi PC kullanicisi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Şubat 2016; 10:12:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar hepiniz çok sağolun konuyu açtiğimdan beridir yazdiniz çizdiniz yok şu var yok bu var yok 5+1 alinacağina Hi fi al falan filan, Yardimci olma adina..... Teşekkürler cevaplar için..

Ancak Arkadaşlar param olsa zaten gider EN üst seviye sistemi toplar kullanmaya başlardim, Tabi ki...... Yada belki yinede almazdim diyeyim.. Hem odamin çok büyük olmamasi (4,5mt-3,5mt) hem Odamin Hİ Fİ bi sistemi yerleştirme açisindan uygun olmayişi hemde Paranin olmamasi sebebiyle Hem bi veryansin hemde ne almam konusunda kararsizliğimi belirtmek için açtim konuyu.. Hadi herşeyi es geçelim Ben NE Alirsam alayim, Sadece ve Sadece ve yine Sadece PC'de kullanmak için alacağim.. TV'le işi olmayan, Her iviri ziviri PC'den yapan bi insanim.. Filmi diziyi PC'de izleyen Oyunu PC'de oynayan Müziği PC'de dinleyen v.b.v.bvb.b.... SİRF PC'e takip kullanmak için, 4 metre odaya 2000 TL'e yakin bi sistem mi kurayim.. Sesini bile doğru düzgün açamadiğim sisteme 1500-2000 TL vermek..

Eskiden piyasada gidip 300 500 hadi bilemedin 600 TL'e 5+1 alir misler gibi kullanirdik ama şimdi LEŞ Z-906'a yada 15 Yaşindaki Z-5500'e mahkum kaldi insanlar.. Eskiden daha çok seçenek vardi PC kullanicisi için..

Yazdığınız yazılara göre

Z5500 de fazla size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    kardeş okumadın mı yazdığımı 1275 lira bonus puanla 1175 e gelen hifi sistem var diyorum. sadece o amfinin sıfırı 980 lira. sana 1200 liralık kolonları hediye veriyorlar. yerim yok vs diyorsun yer kaplamıyoru ki sadece ön hoperlorleri tak center ve rear 3 kolonu kutusunu bile açmadan ses sistemlerinde 200-300 den sat. al sana 800-900 e 5 kanal çıkışlı hayvan gibi kule kolonlu hifi sistem.

z906 muhabbetinin geçtiği yerde bu fiyatlara çıkaiblediğin için dedim ben. z906 ya 100 falan basar bu. hala z5500 diyorsun.

insanlar amfili sistemlerden korkuyor anlaşılan anlayamıyorum. sub. begenmedin yarın değiştir, sag kolonu begenmedin değiştir.

ama hazır sistemlerde ne alırsan o, elleyemiyorsun hiçbir şeyini bile. saçmalık z5500 ler z906 lar.

dediğim gibi 1175 e sub+ 5 kolon+ 5 kanal her türlü dts girişi çıkışı olan amfi var.

uyanın beyler. yarın birgün 2500 olur bu ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

kardeş okumadın mı yazdığımı 1275 lira bonus puanla 1175 e gelen hifi sistem var diyorum. sadece o amfinin sıfırı 980 lira. sana 1200 liralık kolonları hediye veriyorlar. yerim yok vs diyorsun yer kaplamıyoru ki sadece ön hoperlorleri tak center ve rear 3 kolonu kutusunu bile açmadan ses sistemlerinde 200-300 den sat. al sana 800-900 e 5 kanal çıkışlı hayvan gibi kule kolonlu hifi sistem.

z906 muhabbetinin geçtiği yerde bu fiyatlara çıkaiblediğin için dedim ben. z906 ya 100 falan basar bu. hala z5500 diyorsun.

insanlar amfili sistemlerden korkuyor anlaşılan anlayamıyorum. sub. begenmedin yarın değiştir, sag kolonu begenmedin değiştir.

ama hazır sistemlerde ne alırsan o, elleyemiyorsun hiçbir şeyini bile. saçmalık z5500 ler z906 lar.

dediğim gibi 1175 e sub+ 5 kolon+ 5 kanal her türlü dts girişi çıkışı olan amfi var.

uyanın beyler. yarın birgün 2500 olur bu ürün.

Pc'e geçtiğimde biraz araştırıp inceleyeyim bakayım biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdışında yeni 5.1 sistemler var pc için , hemde bizim duymadıgımız markalar Cyber Acoustics , Paradigm , Corsair (pc speakers) , Avermedia (evet eski bildiğimiz tv kartları olan) Acoustic Audio vs gibi pc için hala 5.1 üreten firmalar var.. Neden turkiyeye gelmiyor bu ürünler istenilen satış rakamlarına ulaşamayacağı için tabiki.. Bunun sebebide satıcı firma ürünü alırken kargosu gümrüğü vs ona sürümden kazanmaktan başka çare kalmıyor.. Yine ülkenin sisteminin pisliği kısaca satıcının suçu yok..

Peki neden satılmaz veya istenilen satış rakamına ulaşamaz bunun birkaç tane sebebi var

1- Büyük ekran tv ler çok ucuzladı insanlar eskiden pc den izlerken filmleri , artık evde tv den izliyor sesi de tv den veya avr den alıyor..
    2- Oyun konsolları yayıldı.. Pc de eskisi kadar oyun oynanmıyor.Doğal olarak oyunu oynayan yine sesi tv den veya avr den alıyor..
    3- Oyuncu kulaklıkları... Artık 5.1 den 7.1 surround'a kadar verebilen oyuncu kulaklıkları var.. İnsanlar bangır bangır ses dinlemeden yan odayı rahatsız etmeden oyun oynayabiliyor..

En büyük 3 sebep bu... Ben ise hala oldschool takılmayı seviyorum... Pc de sadece oyun oynuyorum ve sistem olarak Creative Mega. Thx 550 ve CREATIVE SB Zx ikilisini kullanıyorum.z5500 de kullandım ama oyunlarda bana göre bu ikiliden daha iyi compact pc sistemi şu an yok... En azından Tr de..

Tv de Avr kullanıyorum ama bilgisayarda avr kullanmanın negatif yönler çok nasıl mı .. Şöyleki 1. si Avr kocaman alet.. Koymak için yer bulması dert... 2. si hoparlörleri genel olarak iri ve büyük yine dert oluyor.. 3. sü 250-300 liraya Thx 550 veya G500 gibi sistemler alınabiliyorken o paraya orta halli bir Avr+kolanları+subwoofer nasıl alınacak ??? Paranın sorun olmadığını varsayalım yinede ilk verdiğim sebepler geçerli... Amerikaya avrupaya bakın hiçbir pc sisteminde AVR kullanıldığını yada önerildiğini göremessiniz... Genelde para ayırabilen bu sistemlere avr yerine kompakt sinema sistemlerini tercih ediyor anfinin subla beraber olduğu sistemleri ne gibi mesela

ENERGY TAKE CLASSİC 5.1

Farkindamisiniz, Piyasada 5+1 Sistem Yok ? LÜTFEN gelin konuşalim.

veya Monoprice Premium 5.1CH

Farkindamisiniz, Piyasada 5+1 Sistem Yok ? LÜTFEN gelin konuşalim.

Para harcanacaksa bu tarz ürünler varken koca AVR yi masaya koymak anlamsız... Çünkü koca avr nin yapacağını zaten iyi bir ses kartı aynı şekilde yapacaktır... E avr dediğin içinde birsürü giriş çıkış radyosu 2-3 ayrı trafosu ıvızırı zıvırı pc için gereksiz şeylerle dolu bir alet adı üstünde audio video receiver... Pc için sadece tek özelliği kullanılacak bir sistem için fazla.. yazık yani...

Benim gibi yapın bence hala piyasada temiz thx 5500 ler ve muadilleri varken alın gözünüz gibi bakın.Bu sistemler şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor Ben en son aldığım thx 550 yi elektronikçiye verip 300 liralık masrraf yaptım içindeki güç kaynağından kondanstorlerine kadar sıfırlattım.Mis gibi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 4 Şubat 2016; 22:33:23 >

• quote:

logitech z506 200 liralara bedava fp oranı harika ötesi diyorum ben. denemediyseniz deneyin 400-500 lira aralığındaki sistemler gibi kaliteli veriyor sesi.

Bende bunu almayı düşünüyordum ama uzaktan kumanda benim için çok önemli.Bunda da uzaktan kumanda olayı yok.Siz nasıl çözüyorsunuz o konuyu
  • Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    hocam kumanda yok malesef. tv de kullanmadığım için pc de yanımda oluyor kolonlar, elle kısıyorum. tvye bağlı bile olsa sesi çok açıkta tutup kumanda ile ayarlayabilirsiniz. bu fiyata güzel sesi var.
  • quote:

hocam kumanda yok malesef. tv de kullanmadığım için pc de yanımda oluyor kolonlar, elle kısıyorum. tvye bağlı bile olsa sesi çok açıkta tutup kumanda ile ayarlayabilirsiniz. bu fiyata güzel sesi var.

Ben de bilgisayarda kullanıyorum ama ekranım büyük 27' çoğu zaman karşıya oturup dizi film vs seyrediyorum o sebeple sordum
  • http://www.hepsiburada.com/lg-dh6530t-5-1-hdmi-cikisli-dvd-ev-sinema-sistemi-dvd-player-hediye-p-EVBRYBKSN91175

bu ürün tarzında kule hoparlör olan sistemler neden çok yok. ben tv'ye böyle bir sistem arıyorum ama hep arada dvd player oluyor. Bilgisayarda Tv ye bağlı, TV'de bilgisayar bağlı iken bu sistem çalışır mı illa dvd player'dan mı film açmak gerekiyor?
  • Eger kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız 5+1 tamamen anlamsız piyasa düdüklemesi. O dediginiz paralara stüdyolarda kullanılan cok iyi referans 2+0 alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.