Şimdi Ara

Farklı A9 çipsetleriyle yapılan Benchmark testleri Apple'ın açıklamasını doğruluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende bişeyler biliyodur dedim muhattap oldum yukarda ne yazıyor bak istersen BATTERY LIFE TESTING bu sana yeter hadi koçum 😂

Farklı A9 çipsetleriyle yapılan Benchmark testleri Apple'ın açıklamasını doğruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ifan sin anlasildi . Kocum dedigine ben de sana sifatin Isheep diyorum .

Samsung lu islemciler alinmaz ! Isin ozeti bu . Sen neyin derdindesin
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Alınır, alınmaz bu farklı savunduğun şey BÜTÜN TESTLER demen o yüzden bu cevabı alırsın ayrıca telefonu kutudan çıkarmadan işlemci anlaşılmaz ve yine ayrıca iphone 5 5s 4 4s de samsung işlemci kullanıldı

• Merak etme Iphone ile diger markalari filan kiyaslamadim o yuzden rahat ol sakin ol sampiyon
  • ÇOK İKİ YÜZLÜSÜNÜZ. BURDA VERİP VERİŞTİRENLER SAMSUNG ÇİPSET DENK GELDİĞİNDE PAŞA PAŞA KULLANIRLAR BUNA EMİN OLUN.
  • Tek seferde 4 farklı cihaz sürülmüş oldu piyasaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Apple bir darbe mi vurmaya çalışmış acaba ,insanın aklına komplo teorileride gelmiyor değil,bir çok insan şimdiden cihaza ön yargılı soğumuş bakıyor işlemci farkından ötürü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientist8 kullanıcısına yanıt
    Bunlar batarya testleri hocam işlemci performansı aynı

• 25 Yıl önce PC alırken 286 işlemcili denirdi; Intel diye aldığın işlemci AMD 80286 çıkardı(Intel lisansıyla). Apple'da aynı şeyi yapmış; Intel'ci adama AMD'yi yaslar gibi.
  • Yok mu bunu sadece TSMC işlemciyle satan biryer ? Apple.com türkiye sitesinden alsak ? Apple Store dan alsak ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.