Şimdi Ara

Farklı bir MP3 ihtiyacı.;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben MP3 lerden fazla anlamıyorum. forumda araştırdım ama kendi ihtiyacıma uygun MP3 bulamadım.. Amacım arabada,çalışırken masa üstünde ve bellek olarak bilgisayarda kullanmak.Aşağıda yazdığım özelliklerde bir MP3 varmı. Tavsiyede bulunursanız çok sevinirim
    -Kulaklık benim için önemli değil,dahili hopörler olmasını istiyorum.
    -Ses kalitesi çok önemli, dahili hopörlerden kaliteli stero ses verebilmeli.
    -FM radyo olmalı,
    -Hafıza en az 5 gb. olmalı,cepte rahat taşınmalı
    -Fiyatı 300 YTL. civarında olmalı.
    Eğer bu özelliklerde bir MP3 bulamazsam cep telefonu alacam. Galiba o da 810İ olacak.
    teşekkürler..

• 5 GB = 300 YTL göremedim şimdiye kadar ama sadece mp3 player ve radyo ile olabilir.
  • Bu saydıgın özelliklerin dışarıya ses vermesi hariç hepsi iriver h10 da var(yurt dışı garantisiz fiyatı 300 ytl civarı.garantilisini hiç sorma;))zaten kaliteli mp3 çalarlarda dışarıya ses verme olayını kolay kolay bulamazsın..forumda satan bir arkadaş olacaktı sanırım asan88'di...olmadı gittigidiyor.com'a da bakabilirsin...
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Yiğenim Avcılardan 80 YTL'ye 1 gb. bellekli taklit Sony almıştı, dışarıya ses veriyordu ama ses çok kötüydü., Bende bunun daha iyileri olabilleceğini düşünerek forumda arştırma yaptım ama bulamadım. Acaba bellek 1 gb. olursa önerebileceğiniz bir mp3 olabilirmi.
  • dışarıya kaliteli ses vermesi için ancak kendinden amfili minik hoparlörler kullanmalısınız.. dahili olarak kaliteli ve stereo ses veren mp3player bilmiyorum ben..
  • philipsin modeli wardı radyolu sterio hoparlörlu modeli ama hafızası 256 mb
  • Ya mp3 playerda u konu için en iyi cozum su kucuk hoporlorler.Ben gercekten guzel ses veren bir tek sony psp yi biliyorum o da artık ne kadar mp3 calarsa...
  • MİNTON MMP 3055 model ürünü tavsiye edebilirim. Ürün dahili hafızası 512 mb. 1 Gb sd kart desteği var. Dahili hoperlörü mono ses veriyor fakat ürün kutusunda ayrıca usb ile sesini iletebildiğiniz stereo hoperlör seti çıkıyor. hoperlör setinin diğer bir özelliği şarzlı pilleri şarz edebilmesi. Türkçe menü olan bu üründe piyasadaki ürünlerin çoğunda bulamadığınız bir özellik olan 2 kulaklık çıkışı var. ürün radyolu olup radyodan wav formatında şarkıları kaydedebilir veya kendi sesinizi dahili mikrofonu ile kaydedebilirsiniz. En alttaki linke göre Kdv dahil 242 Ytl.

http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=3&urun=659

http://www.hitbox.com.tr/index.php?page=urun_detay&kat=5&alt_kat_id=9&id=1903&PHPSESSID=2fe877c5f4ce6f63e3dd746f19e96767

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin76 -- 12 Ekim 2006; 22:16:50 >

• Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu özellikleri tam istediğim gibi olan bir mp3 buldum MBIRD marka, bu ürünü kullanan arkadaş varmı acaba,eğer ses kalitesi iyi ve ürün sorunsuz ise, tavsiyeleriniz doğrultusunda Mecidiyeköy Vega Teknomarketten hemen alacağım...
    ronin76, biraz geç oldu ama Minton tavsiyen için teşekkürler. tavsiye ettiğiniz modeli cebimde taşıması zor olduğuiçin bana uymuyor..

Mbird 1024MB Kırmızı (MP3 Player + Video Player + Flash Disk + FM Radyo + Ses Kayıt)
    65.000 renkli ekranı ile daha gerçekçi görüntü.
    Pivot görüntü özelliği(Ekranı yatay ve dikey olarak kullanabilme).
    Video ve JPEG resim görüntüleme.
    200mW çıkışlı entegre hoparlörler.
    USB 2.0 desteği
    MP3, WMA, Ogg, TVF dosya desteği.
    Ses tanıma ve telafuz çalışma.
    Cümle tekrarlama.
    Ağırlık 51g
    Boyutlar 65 (H)x 37.6 (W)x 18.3 (D)
    Parça listesi, text dosyası görüntüleme.
    ID3 başlık desteği ve şarkı sözü görüntüleme desteği.
    Dışardaki bir cihazdan CD kalitesinde kayıt yapma desteği.
    Stereo radyo özelliği aynı zamanda stereo radyodan kayıt.
    Üzerinde bulunan mikrofon ile kayıt özelliği.
    Çıkarılabilir disk fonksiyonu.
    Zamanlayıcı fonksiyonu.
    Tarih atama.
    Sadece ses duyduğunda kayıt özelliği.
    Takvim, saat ve alarm fonksiyonları.
    Çoklu dil desteği.
    USB veya dışardan takılan şarj adaptörü ile şarj olabilme.
    Lityum Polimer pil.
    Yazılım güncellemesi desteği.
    MADE IN KOREA
    99 Dolar...

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=MBIRD-K

Farklı bir MP3 ihtiyacı.;

• quote:

Orjinalden alıntı: su2004

Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu özellikleri tam istediğim gibi olan bir mp3 buldum MBIRD marka, bu ürünü kullanan arkadaş varmı acaba,eğer ses kalitesi iyi ve ürün sorunsuz ise, tavsiyeleriniz doğrultusunda Mecidiyeköy Vega Teknomarketten hemen alacağım...
    ronin76, biraz geç oldu ama Minton tavsiyen için teşekkürler. tavsiye ettiğiniz modeli cebimde taşıması zor olduğuiçin bana uymuyor..

Mbird 1024MB Kırmızı (MP3 Player + Video Player + Flash Disk + FM Radyo + Ses Kayıt)
    65.000 renkli ekranı ile daha gerçekçi görüntü.
    Pivot görüntü özelliği(Ekranı yatay ve dikey olarak kullanabilme).
    Video ve JPEG resim görüntüleme.
    200mW çıkışlı entegre hoparlörler.
    USB 2.0 desteği
    MP3, WMA, Ogg, TVF dosya desteği.
    Ses tanıma ve telafuz çalışma.
    Cümle tekrarlama.
    Ağırlık 51g
    Boyutlar 65 (H)x 37.6 (W)x 18.3 (D)
    Parça listesi, text dosyası görüntüleme.
    ID3 başlık desteği ve şarkı sözü görüntüleme desteği.
    Dışardaki bir cihazdan CD kalitesinde kayıt yapma desteği.
    Stereo radyo özelliği aynı zamanda stereo radyodan kayıt.
    Üzerinde bulunan mikrofon ile kayıt özelliği.
    Çıkarılabilir disk fonksiyonu.
    Zamanlayıcı fonksiyonu.
    Tarih atama.
    Sadece ses duyduğunda kayıt özelliği.
    Takvim, saat ve alarm fonksiyonları.
    Çoklu dil desteği.
    USB veya dışardan takılan şarj adaptörü ile şarj olabilme.
    Lityum Polimer pil.
    Yazılım güncellemesi desteği.
    MADE IN KOREA
    99 Dolar...

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=MBIRD-K

bu marka pek telaffuz edilen bir marka değil.. bana hiç güven vermedi.. özellikle de fiyatı..

• yanlış hatırlamıyorsan mbird farklı firmalara üretim yapan koreli bir fabrikanın ürünü. ismi doğrudur güven vermez ama dışarıya ses verebilen modeller arasında fena bir yeri yok, çünkü denildiği gibi dışarıya dahili ses veren fazla cihaz yok. ama sanırım cihaz sizi tatmin edecektir. yinede almadan önce dışarıya verdiği sesi mağazada kontrol etmenizi öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

yanlış hatırlamıyorsan mbird farklı firmalara üretim yapan koreli bir fabrikanın ürünü. ismi doğrudur güven vermez ama dışarıya ses verebilen modeller arasında fena bir yeri yok, çünkü denildiği gibi dışarıya dahili ses veren fazla cihaz yok. ama sanırım cihaz sizi tatmin edecektir. yinede almadan önce dışarıya verdiği sesi mağazada kontrol etmenizi öneririm.

dışarıya ses verme isteği zaten seçenekleri çok daraltıyor.. çakma cihazlardan farklı sanırım, ama normal şartlarda pek de yaklaşmamayı tercih ederim..
  • ben piranha almayı düşünüyorum tam senin istediğin gibi bir cihaz alıcağım aradım en uygunu şimdilik piranhanın 2gb olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 28 Ekim 2006; 1:16:00 >
  • dışaıya ses vermesi olayı tamamen başka bir alana taşıyor. Kaliteli markaların hemen hemen hiç biri ürünlerine dahili hoparlör koymuyorlar nedeni ise 1. pil ömrü 2.boyutun büyümesi 3.bozulma ihtimalleri(bu biraz sallama mı oldu:) su kaçar toz kaçar değil mi) Ayrıca dahili hoparlörlerden çok fazla birşey beklememek lazım. Benim eski sony walkman kasetçalarımda vardı. On saat giden pil hoparlörü açınca 1 saati bulmuyordu ama sağlam ses veriyodu. boyutunu hiç sorma. Bence ayrı bir hoparlör alman çok daha mantıklı hatta bilgisayarının eski hoparlörü varsa onu da bağlayabilirsin. Bu şekilde h10 güzel bir seçim olur sanırım.Bahsedilen modellerle riske girme 300 lira iyi para sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolderon -- 28 Ekim 2006; 1:46:25 >
  • Zaten benimde araştırmalarım neticesinde dışarı ses veren kaliteli bir marka olmadığını görmüştüm. Bunun için mp3 almaktan vaz geçip cep telefonuna niyetlenmiştim. Araştırmalarım neticesinde dışarı en kaliteli ses veren telefonun 6233 olduğunu gördüm. Fakat bir telefona 650 ytl vermeyi bir türlü içime sindiremedim. Tesadüfen Vegateknomarketin önünden geçerken bu modeli gördüm. Elime alıp inceledim çok hoş duruyordu. Ama sesini dinleyemedim. Kore malı olması cezbetmişti. diğer Çin mallarından daha kaliteli olabileceğini düşündüm. Şimdi ise gördüğüm kadarıyla hakkında yeterli bir bilgi yok,bilinmiyor. Sadece PC Labs'da bir inceleme buldum.Ama ses kalitesi hakkında yeterli bilgi vermiyordu. Artık beklemeye ve araştırmaya devam edeceğim. Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler.
    http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=474

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.