Bildirim
Farklı bir spora başlamak istiyorum ÖNERİLER? (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kendo iyiymiş. -
-
buz hokeyi -
Okçuluk şahsen ben yapıyorum acayip eylenceli pm atarsan yardımcı olurum ahanda yayım -
Dalıcılığa başla hem yaz vakti güzel gider. Bir dalış okuluna 600-700 TL fiyatla kaydol, hem 1 yıldız dalıcı bröveside alırsın. Tüm ekipmanları onlar karşılar ama benim gibi XXL bir vücudun varsa uygun elbiseyi kendin almak durumunda kalırsın 180-700 TL aralığında uzun elbiseler var, maskesi, paleti, tabanlı patiği, eldiveni, bıçağı vs.. zaman ve para buldukça düzersin.
Çok keyif alırsın, tecrübe ile sabittir çünkü bizzat ben 2 yıldız dalıcıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: static.ip
quote:
Orijinalden alıntı: depraved
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben de kürek düşünüyorum. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Ben zaten çok aradım kürek istanbulda ama bulamadım bir türlü.O yüzden buraya konu açayım dedim.Şimdi okçuluğu o da olmazsa Tenis'e bakıcam artık ama Tenis var çoğu yerde gözüme çarpmıştı 1-2 tane zaten.
Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüpler var galiba ama amatör olarak başlayacak kişilerle ilgileniyorlar mı orasını merak ediyorum.
Biliyorum seçmeler yapıyorlar ancak.Anamızın karnından kürekçi doğmadık ya illa ki vardır bunun eğitimini veren bir yer ?
Forumda kürekle uğraşan da yok galiba.
öyle görünüyor.
Bekliyoruz
Buyrun ben profesyonel kürekçiyim. Forumda kürek hakkında arama yapayım dedim sizi buldum. Aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X