Şimdi Ara

Farkli Ders Calisma Yontemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Standart ders programlari 40dk ders 10dk mola seklinde 3 yada 4 kez ayni sekilde her 40dkya farkli bir ders koyularak yapiliyor bende gunluk programlara uyamiyorum yada canim sıkılıyor.Buna cozum olarak mesela p.tesi full fizik sali full kimya calissam zaten ben 30 dk calisinca 5dkda olsa ara vermem gerekiyor. Bu sekilde yaparsam dinlenme amaclida kafama gore tv felan izlerim yada sevdigim dersin testini cozerim.

Kisacasi hergun 1 ders calisicam kafama gore molalar vericem ama en az 1.5-2 saat calisma sartiyla sizce verimli olurmu ?

Not: 11.sinif ogrencisiyim hafiften ygs matematik calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IJ0K3RI

Standart ders programlari 40dk ders 10dk mola seklinde 3 yada 4 kez ayni sekilde her 40dkya farkli bir ders koyularak yapiliyor bende gunluk programlara uyamiyorum yada canim sıkılıyor.Buna cozum olarak mesela p.tesi full fizik sali full kimya calissam zaten ben 30 dk calisinca 5dkda olsa ara vermem gerekiyor. Bu sekilde yaparsam dinlenme amaclida kafama gore tv felan izlerim yada sevdigim dersin testini cozerim.

Kisacasi hergun 1 ders calisicam kafama gore molalar vericem ama en az 1.5-2 saat calisma sartiyla sizce verimli olurmu ?

Not: 11.sinif ogrencisiyim hafiften ygs matematik calisiyorum

bak aslanım ben öle ders programına pek inanmam neden biliyormusun rehber hocası çağrıyor gel sana program yapacam gidiyorsun eline bir program tutuşturuyor.la aslanım 300 kişiye aynı program la olurmuu tabiki olmaz öğrenci bilgisayarmııı kişilerin ruh hali psikolojisi farklıdır len insanız beeeeee yetr..... neyse arkadaşım ders çalışma programını sen kendin yap kendi karakterine göre yapmalısın arkadaşım kimi 2 saat çalışır anlamaz kimi 10 dk çalışır anlar durum bundan ibaret işi eylenceli halle getir https://www.youtube.com/channel/UCN4TpGZi3LeGh1rYI8AI3hA seyret konuları beliirle yavaş yavaş çalış takip et beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümit hoca -- 25 Nisan 2015; 19:27:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notalari vs. nasil ogrenecegim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.