Şimdi Ara

Farklı evdeki aboneliği kendi evimde kullanma ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apartmandaki akrabama bir adet boş dairede vodafone net’in internet aboneliği bulunmakta. Bunu wireless yada kabloyla eve alamıyorum. Modem elimde mevcut uydu üzerinden alınıyor bağlantı ( kablonet gibi ) . Bunun aboneliğini eve taşımadan kendi evime nasıl bağlayabilirim bu interneti? Yani abonelik neyi check ederek o evde çalışıyorda benim evimde çalışmıyor? Bu uyduların bağlı olduğu kabloların eve geldiği oda var apartmanda oradaki bizim kablonun girişiyle diğer evin uydu girişini mi değiştirmem gerekiyor ? Açıkcası modemi getirip evde denemedimde . Ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vodafone kablonet dir o. (Turkcell ve Vodafone kablonet üstünden internet veriyor) kabloların dağıtımı Türksat in kutusu üzerinden yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    İşte o kutudan ne geliyor eve kablo gelmiyormu o kablo uydunun dağıtım yerinemi bağlanıyor nasıl oluyor ?

• haruncic3k kullanıcısına yanıt
    onu buradan söylememizi bekleme, etik olmaz. en azından ben söylemem dm den de
    Neden hocam sır mı bu internet benim annemin annem başka eve geçti boşa internet parası ödüyoruz ondan soruyorum.

• haruncic3k kullanıcısına yanıt
    nakil talebi verin ekipler halletsin yaptığı işleme yapın öğrenmiş olursunuz ya da arıza kaydı açın gelen ekipten rica edin kablo çekilmesi gerekmiyor ise belki yardımcı olur
    Kendi evimdede aynı vodafone net mevcut birini 3 ay dondurup diğerini kullanmak istiyorum müşteri hizmetlerine sorduğumda nakil ücreti var diyor ondan sordum kendim yapamammı diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Binaya kadar fiber kablo ile geliyor. Binadaki cihazdan uydu kablosu ile geliyor. İnternet uydudan gelmiyor veya uydu ile bir bağlantısı yok. Merkezde/santralde veya herhangi bir yerde uyduya gitmiyor. Sadece kablo olarak uydu kablosu olarak tabir edilen (Koaksiyel kablo) kabloyu kullanıyorlar.

Nakil ettirmek isterseniz tabii ki nakil ücreti ödersiniz. Eğer ücret ödemeden iptal ettirmek istiyorsanız yeni taşındığı evin adresini verip altyapı olmadığını doğrulatın. Ceza çıkmadan iptal edeceklerdir. Kendi evinize taşımak istiyorsanız da nakil ücreti ödemek zorundasınız. Her sağlayıcıda bulunuyor bu ücret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 17 Kasım 2019; 0:11:27 >
  • Hocam cevabınız için teşekkürler.

Tekrardan belirtmek istediğim , aynı apartmanda 2 adet dairemiz mevcut 2sinde de vodafone net bağlı ve benim üzerime. 1 tanesi boş kullanılmıyor. birini 3 ay dondurup diğerini kullanayım diğerini 3 ay daha dondurup diğerini kullanayım böylece 3 ay boşa fatura ödemeyim istiyorum. Yada başka bir yolu var mı iptal ettirmemin. Annemin taşındığı evdede kablonet mevcut yani alt yapı var. Ceza çıkmadan başka türlü nasıl iptal edebiliriz ?
  • evler arası kablo çekin router kullanın eğer 3 ay dondurma şansınız varsa
  • Modemi söküp kendi evinize takmanız yeterli olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.