Şimdi Ara

Farklı GTx 970 leri sli yapabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aciliyeti yoksa bence şuanlık tek 970 ile devam edin pascal ve polaris çıkınca durumu degerlendirir gerekirse 970 inizi satar polarise veya pascala gecersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artos 10

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler 980 Tİ almak en mantıklı gibi duruyor. SLI nın sorunları ile uğraşılmaz. Ben de 6 serisinde yapmıştım. Bazı oyunlarda sli desteği olmyınca sorun yaşıyordum.

Pascal evveli 980ti almak sonrası için hüsran yaratacaktır. Tercih ve taktir sizin tabi ki.

Pascal mimarili ekran kartları Haziran ayındaki Computex fuarında tanıtılabilir. Computext’ten sonra Nvidia ilk ürünleri AMD gibi mobil pazara yönelik sunacak, yılın 3. veya 4. çeyreğinde ise masaüstü Pascal ekran kartları gelecek ki zamanlamada biraz gecikme söz konusu zira bildiğiniz gibi Tayvan’da ki depremde TSMC fabrikaları etkilenmişti. Hatta bazı kaynaklar üst seviye ekran kartların 2017’nin başına bile sarkacağını ön görüyor. Pascal mimarisine nerden baksan daha bir yıl gibi bir süre var. Neyse zaten microsoft pc oyun işine yine girdi. Tüm tadım tuzum kaçtı

• Ben evga ile asusu yapamamıştım sistem 2 ayrı kart görüyordu ama slı aktif değildi çok uğraşmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.