Şimdi Ara

FARLAR AÇIK KALMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: linqs

1.2 tsi dsg comfortline + surus konfor paketi olsaydi sorun olmazdi ama simdi bilemiyorum ..

Havlayn olsaydı sürüş konforuna, bir sürüş konforu daha katardı.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Evet işte can sıkıcı olan da o radyo. Aslında anahtar kontaktayken kesmese elektriği çok güzel olurdu. Anahtar yokken kesseydi yarım saat sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

1.2 tsi dsg comfortline + surus konfor paketi olsaydi sorun olmazdi ama simdi bilemiyorum ..

Havlayn olsaydı sürüş konforuna, bir sürüş konforu daha katardı.

Alıntıları Göster
    Bir şey olmaz bence. Boşuna elektrikçiye 5-10TL vermeye gerek yok. İlk marşta rahat aldıysa zaten dolmuştur. Kullandıkça da eski doluluk oranına döner muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bir şey olmaz bence. Boşuna elektrikçiye 5-10TL vermeye gerek yok. İlk marşta rahat aldıysa zaten dolmuştur. Kullandıkça da eski doluluk oranına döner muhtemelen.

Alıntıları Göster
    O kadar para verip araba alıyorsunuz ama araba kendi kendine park lambalarını kapatamıyor. Benim aracımda motor çalışmadığı sürece kapıyı kapatıp git, kilitlemesen bile tüm elektronik aksamı 20 dakika içerisinde kapatıyor. Torpido lambasından güneşlik ışığına kadar tüm ışıkları ve elektronik cihazları kapatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

O kadar para verip araba alıyorsunuz ama araba kendi kendine park lambalarını kapatamıyor. Benim aracımda motor çalışmadığı sürece kapıyı kapatıp git, kilitlemesen bile tüm elektronik aksamı 20 dakika içerisinde kapatıyor. Torpido lambasından güneşlik ışığına kadar tüm ışıkları ve elektronik cihazları kapatır.

Alıntıları Göster
    bunlar hep 1,2 TSI + DSG + Sürüş Konfor paket eksikliğinden. Keşke VW alaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Aracımda bu tarz durumlar için önlem var.

Radyo,far...vs açık kalırsa otomatik kapatıyor

Toyota'ya yazıklar olsun

ECONOMY MODE ACTIVE
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Arabanın farlarının açık olduğunu kapıyı açar açmaz çalan alarmdan anladım. Tahminen kontak kapalı olduğu için parkların açık kaldığını farkettim. Değil 24 saat 8 saat farların açık kalmasının aküyü tamamen boşalttığını Subaru' dan tecrübe edindim.
    Emin değilim ama sanırım Auris' tede belli bir zamandan sonra farları kapatma özelliği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Arabanın farlarının açık olduğunu kapıyı açar açmaz çalan alarmdan anladım. Tahminen kontak kapalı olduğu için parkların açık kaldığını farkettim. Değil 24 saat 8 saat farların açık kalmasının aküyü tamamen boşalttığını Subaru' dan tecrübe edindim.
    Emin değilim ama sanırım Auris' tede belli bir zamandan sonra farları kapatma özelliği var.
    bir problem olmaz gün boyunca gezin şarj eder kendini

tuvnera kusura bakma yorumlarda senin mesajını görünce direk kaç - diye bakıyorum forumdakiler yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

quote:

Toyota'ya yazıklar olsun

ECONOMY MODE ACTIVE

Aynen. Ne zaman yıkamacıya gitsem arabayı alırken bu uyarı çıkıyor.
    Elemanlar uyuz oluyordur müziği açamadıkları için.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Kmsi 60 kuruştan gezseydin biraz da dolsaydi

Ahahah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkshn

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Kmsi 60 kuruştan gezseydin biraz da dolsaydi

Ahahah

Alıntıları Göster
    benim de bir defasında gündüz vakti benim oğlan iç lambayı yakmış farketmedim. indim kapattım arabayı çıktım eve. akşam biri zile bastı. senin arabanın iç lambaları yanık kalmış diye. yaklaşık 4-5 saat yanık kalmış. aküyü fazla etkilememiş demek ki bi sıkıntı yaşamadım

• quote:

Eşim dün Auris' i garaja parkettiğinde farları açık bıraktığını arabada kalan güneş gözlüğümü almaya gittiğimde çalan uyarı sesinden anlayabildim. Neyseki anahtarı almayı unutmamışta araba anahtar olmadığı için 24 saat sadece parkları açık kalmış
    Aküde sorun yoktu ama ben ne olur ne olmaz diyerek oy kullanmaya giderken arabayı çalıştırıp bıraktım. Araba yaklaşık yarım saat çalıştı.
    Henüz 1 yıllık bu aküyü bu şekilde bırakmam yeter mi yoksa elektrikçide şarjına baktırmalı mıyım?

bilmediğimden soruyorum: araç rölantideyken akü şarj eder mi?
  • Eksi yememek için cevap yazmıyor
  • quote:

Eksi yememek için cevap yazmıyor
    Bu devirde böyle araba üretiliyor mu hala?
  • quote:

Eşim dün Auris' i garaja parkettiğinde farları açık bıraktığını arabada kalan güneş gözlüğümü almaya gittiğimde çalan uyarı sesinden anlayabildim. Neyseki anahtarı almayı unutmamışta araba anahtar olmadığı için 24 saat sadece parkları açık kalmış
    Aküde sorun yoktu ama ben ne olur ne olmaz diyerek oy kullanmaya giderken arabayı çalıştırıp bıraktım. Araba yaklaşık yarım saat çalıştı.
    Henüz 1 yıllık bu aküyü bu şekilde bırakmam yeter mi yoksa elektrikçide şarjına baktırmalı mıyım?

Motoru kapattıktan sonra tekrar marş ettiğinizde çalıştıysa sorun yoktur. Kullanmaya devam edebilirsiniz, baktırmanız gereken birşey yok. (Akü zayıf haldeyken ittirerek vye takviye ile çalıştırdığınızı varsayıyorum, araç kendi aküsü ile çalıştıysa hiçbir şey yapmanıza gerek yoktu.)

Saygılar...

• Senin hatan. Eşine anahtarı kontaktan çıkardığında farları kapatan bir araba almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

bilmediğimden soruyorum: araç rölantideyken akü şarj eder mi?

Araç rölantide çalışırken alternatörü tüm elektrikli sistemleri besleyebilecek kadar akım verir, aküyüde şarj eder.

Saygılar...

• Hocam geçmiş olsun 30 dakikalık çalıştırmayla olmaz biraz dolaşmak gerekir akünün dolması için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Toyota'ya yazıklar olsun

Bende şaşırdım bu özellik clio 3 te bile var. İstediğin herşeyi açık bırak kapıyı kitlediğinde yada belirli bir süre sonra herşeyi kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Toyota'ya yazıklar olsun

Bende şaşırdım bu özellik clio 3 te bile var. İstediğin herşeyi açık bırak kapıyı kitlediğinde yada belirli bir süre sonra herşeyi kapatıyor

Alıntıları Göster
    Biraz hortlatmak gibi olacak ama bende 2001 corolla vardı, aracı açtığımda parklar yandığı için (30 saniye kadar) anahtarı kontağa takana kadar uyarı sesi çalardı.

Böyle bir durum olabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.