Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katı dışkı çoğaldı nası değerlendire bilrm tarlaya dokmek dısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Katı dışkı çoğaldı nası değerlendire bilrm tarlaya dokmek dısında

Sera, tarla başka seçenek yok.
  • Tarladaki verim artyor mu

• 28 ton veren tarla 29,5 ton verdi pek kayda değer verim artışı olmadı, seralarda kullanıyorum, tarlada ugrasmıyorum su veriyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 29 Kasım 2012; 11:17:45 >
  • Sera işinede grmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Sera işinede grmek lazım

Saatte 80$ veriyor.. Anlamadım ki gelirler çok az bence.

• Amaç para değil zaten yapacak bişler olsun, bişeylerle meşgul olmak için. Bu arada herkes mobilden yazıyor otobüste misiniz, oh ne güzel teknoloji kullanımında iyiyiz baya Şu Agricultural Simulator'u adam etseler biraz onla da ugrasırdık, oyunun kendinden büyük patch çıktı hala bug cenneti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 29 Kasım 2012; 13:10:45 >
  • 2011i varmı onun

• var ama 2013'de sistem tamamen değişmiş o kadar bug var ki üste para verseler oynanmaz o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

var ama 2013'de sistem tamamen değişmiş o kadar bug var ki üste para verseler oynanmaz o derece.

Hocam sen mod kullanıyo musun merak ettim Traktörlerin,biçerlerin iç görünüşü gerçekten berbat.Çıkan 2mblık modlar bile çok çok daha iyi.Bilerek mi öyle yapıyorlar anlamadım.Direksiyonlar köşeli mesela
  • bu oyun nasıl keyifli mi ? sims tarzı bi oyunsa oynanmaz ama ona benzemiyorsa tavsiye ederseniz oyunu alacam.
  • Arkadaşlar önemli bir problemim var.Mısır kaldırdım 80 ton.inek çiftliğindeki fermantasyon bölmesine indrdim hepsini.R ye bastım fermantasyon başladı 1-2 gün sonra bitti.Store daki feeding bölümünden 2.mikseri aldım.ya Straw koyuyorum gösteriyor 7200 olarak doluluğu fakat silage koyuyorum forklift le silage hiç artmıyor.doluluk değişmiyor.ve o karışım bölmesinde mısır gözüküyor sadece.Belki olmuştur diye gittim ortadaki yere dökeyim dedim.Buraya straw dökemezsiniz yazısı çıktı.neden oluyor bu anlam veremedim ya:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

var ama 2013'de sistem tamamen değişmiş o kadar bug var ki üste para verseler oynanmaz o derece.

Hocam sen mod kullanıyo musun merak ettim Traktörlerin,biçerlerin iç görünüşü gerçekten berbat.Çıkan 2mblık modlar bile çok çok daha iyi.Bilerek mi öyle yapıyorlar anlamadım.Direksiyonlar köşeli mesela
    Hocam modlar genellikle amatörler tarafından yapılmış dandik yapımlar oluyor, açıklama yok fiyat 1$ gibi sacma günlük gideri nedir, gerçeklere uygun mu bilgi olmuyor çogu zaman, yemleme ekipmanı oyunda en büyük 15 metreyken 80 metrelik yemleme var mesela gerçek mi bilmiyorsun, gerçek dışı eklentiler sevmiyorum açıkçası sadece hızlı mal taşımak için scania truck modu var 58 ton yük taşıyor, 40 mil yapıyor. Araçların iç tasarımı bir kamyon simulasyonu kadar iyi değil ama oyun çiftçilik oyunu oldugundan az kullandıgımız mekanların mükemmel tasarlanmasını da beklemiyordum zaten bu yüzden fazla rahatsız etmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

bu oyun nasıl keyifli mi ? sims tarzı bi oyunsa oynanmaz ama ona benzemiyorsa tavsiye ederseniz oyunu alacam.
    Sims oynamadım iyi bilmiyorum ama sims gibi değil yalnız bir süre oynadıktan sonra sims gibi olsa diyebilirsin, kendi firmanı kursan kendi hayatını yönetsen rakip firma diğer insanlarla etkileşime girsen gibi özellikler arıyorsun, belli süre sonra rutine baglıyor oyun çünki.

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirafro

Arkadaşlar önemli bir problemim var.Mısır kaldırdım 80 ton.inek çiftliğindeki fermantasyon bölmesine indrdim hepsini.R ye bastım fermantasyon başladı 1-2 gün sonra bitti.Store daki feeding bölümünden 2.mikseri aldım.ya Straw koyuyorum gösteriyor 7200 olarak doluluğu fakat silage koyuyorum forklift le silage hiç artmıyor.doluluk değişmiyor.ve o karışım bölmesinde mısır gözüküyor sadece.Belki olmuştur diye gittim ortadaki yere dökeyim dedim.Buraya straw dökemezsiniz yazısı çıktı.neden oluyor bu anlam veremedim ya:S

Hocam bu sayfada yukarıda tüm sorduklarının cevabıyla ilgili bilgiler var okumadan yazdın sanırım, o makineye 4 ton silage çek, 1 straw, 1 çim balyası at mixed yem elde edersin, 3 yemden eşit miktarda koyacaksın dikkat etmen gereken tek şey bu. İç kısımdaki yemlige straw hariç her yemi dökebilirsin, dış kısımdaki yemlige istediğin bütün yemleri dökebilirsin yazıyor hepsi yukarda.

• Güneş doğarken iş başındayız.
     Farming Simulator 2013

Akşam oldu bugüne bitmez iş.
     Farming Simulator 2013

Evim ve arabam.

Farming Simulator 2013

İnek çiftliğinin yanındaki tarlayı aldım nakliye yapıyoruz.

Farming Simulator 2013

Büyük pancar hasatı makineler kiralık.

Farming Simulator 2013

• Arkadaşlar ya birde şöyle bir sorum var.Çim ektim.şimdi kaldırdım onu hay olarak.fakat başka bişey ekemiyorum.tarlam yeşil kaldı:D.napmak lazım?
  • quote:

Arkadaşlar ya birde şöyle bir sorum var.Çim ektim.şimdi kaldırdım onu hay olarak.fakat başka bişey ekemiyorum.tarlam yeşil kaldı:D.napmak lazım?

cultivators (tırmık) ya da Plows (pulluk) alarak traktöre takıp tarlayı sürmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol

quote:

Arkadaşlar ya birde şöyle bir sorum var.Çim ektim.şimdi kaldırdım onu hay olarak.fakat başka bişey ekemiyorum.tarlam yeşil kaldı:D.napmak lazım?

cultivators (tırmık) ya da Plows (pulluk) alarak traktöre takıp tarlayı sürmen gerek.

Denedim olmuyor kardeşim.Tırmık koyuyorum.otopilota veriyorum gidiyor duruyor.pullukla deniyorum gene gidiyor duruyor.Kendim denedim gene olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Denedim olmuyor kardeşim.Tırmık koyuyorum.otopilota veriyorum gidiyor duruyor.pullukla deniyorum gene gidiyor duruyor.Kendim denedim gene olmuyor.

Limitini kaldırman gerek. Bir tane pulluk indir modlardan O ile değiştiriliyor güvenlik modu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismky

quote:

quote:

quote:

Limitini kaldırman gerek. Bir tane pulluk indir modlardan O ile değiştiriliyor güvenlik modu.

Ovvv pulluk indirdim sınırı kaldırdım.yola bile tırmık çekti.orasıda tarlamı oldu şimdi?.tarlamın sınırları vardı negüzel ya:D.başka bi çözümü yok galiba?.tarlanın sınırlarından çıkması iyi olmadı:S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismky

quote:

quote:

quote:

Ovvv pulluk indirdim sınırı kaldırdım.yola bile tırmık çekti.orasıda tarlamı oldu şimdi?.tarlamın sınırları vardı negüzel ya:D.başka bi çözümü yok galiba?.tarlanın sınırlarından çıkması iyi olmadı:S

Sınırları tekrar çim ekerek düzeltebilirsin. Sonuçta çim düz ekiliyor. Evet orası da tarla oldu:)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.