Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memoli156

Arkadaşlar, tarlalarınızı ne ile sürüyorsunuz? Pulluk ve Cultivatör ile sürülmüş tarlalarda bir verim farkı oluyormu? Katı gübre nezaman atılıyor ekimden öncemi, sonramı ve ya mamül yeşillendikten sonramı acaba bir bilgi verirmisiniz?

Valla ben hiç sulamıyorum. Sulamak faydalı değil falan demişlerdi. Sadece ilaçlıyorum. İlaçlamayınca çünkü verim çok fazla düşüyor. Sulama ve ilaçlama işçiye yaptırılabilse çok iyi olurdu. Çok tarla olunca zaman sorunu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sulama derken neyi kast ediyorsun? Ben sadice sıvı gübre atıyorum acaba dediğin sulama bu olabilirmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Arkadaşlar, tarlalarınızı ne ile sürüyorsunuz? Pulluk ve Cultivatör ile sürülmüş tarlalarda bir verim farkı oluyormu? Katı gübre nezaman atılıyor ekimden öncemi, sonramı ve ya mamül yeşillendikten sonramı acaba bir bilgi verirmisiniz?

Ben kendi kullandığım yöntemden bahsedeyim.Tarlalarda genelde cultivatör kullanıyorum sürmek için.Açıkcası diğerini kullandığım tek yer tarla birleştirirken oluyor.Gübreyi dikimden hemen sonra atıyorum.Sulama işlemini ise biraz büyüdükten sonra.Genel olarak aldığım verimde bi sıkıntı görmedim.

Oyuna başladığımdan beri bende Cultivatör kullanıyorum pulluk kullanımız zor vede daha sonradan tarla kenarlarını düzleltmem gerekiyor. Kimyassal gübreden hayvansal gübreye geçtim şu aralar tarlalarımdaki verimi arttırma çabası içine girdimde Ve birde katı inek gübresi kullanıyormusunuz?

En baş kimyasal gübre kullanıyordum sonrada 200e yakın incek olunca internetten 60tunluk bir katı gübre kasası alıp onu kullanmaya başladım.Sıvı gübreyi daha hiç kullanmadım onunda bir modu şuan mevcur alanı bayaa geniş fakat almadım nedense.

@msicak

Birde hocam zaten ilaçlamayla sulama oyunda aynı şey değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba ? Sprayers'lar var.Benim bildiğin onlar sulama görevi görüyor.İlaçlama olayı yok diye biliyordum oyunda.Kasdettiğiniz bumu yoksa ayrı birşey mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 21 Ağustos 2013; 12:25:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendi kullandığım yöntemden bahsedeyim.Tarlalarda genelde cultivatör kullanıyorum sürmek için.Açıkcası diğerini kullandığım tek yer tarla birleştirirken oluyor.Gübreyi dikimden hemen sonra atıyorum.Sulama işlemini ise biraz büyüdükten sonra.Genel olarak aldığım verimde bi sıkıntı görmedim.

Oyuna başladığımdan beri bende Cultivatör kullanıyorum pulluk kullanımız zor vede daha sonradan tarla kenarlarını düzleltmem gerekiyor. Kimyassal gübreden hayvansal gübreye geçtim şu aralar tarlalarımdaki verimi arttırma çabası içine girdimde Ve birde katı inek gübresi kullanıyormusunuz?

En baş kimyasal gübre kullanıyordum sonrada 200e yakın incek olunca internetten 60tunluk bir katı gübre kasası alıp onu kullanmaya başladım.Sıvı gübreyi daha hiç kullanmadım onunda bir modu şuan mevcur alanı bayaa geniş fakat almadım nedense.

@msicak

Birde hocam zaten ilaçlamayla sulama oyunda aynı şey değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba ? Sprayers'lar var.Benim bildiğin onlar sulama görevi görüyor.İlaçlama olayı yok diye biliyordum oyunda.Kasdettiğiniz bumu yoksa ayrı birşey mi

Aslında yabancı forumlarda vardır. Mesela sıvı gübre şu kadar verimi arttırır spray şu kadar diye ama bulmak lazım.

• Verimi artırıcak yolları birkaç haftadır arıyorum ancak bir şey çıkmadı. :( Çareyi buraya yazmakta buldum, belki bir arkadaşımız konu hakkında bilgi sahibidir.
  • Bir ara burda bi mod sormuştu bi arkadaş.Araçları gruplamaya yaran.Birinden diğerine geçmek araç arttıkça sıkıntı olmaya başladı.Bilen varmı bu modu ?
  • Kardeş biliyormusun bilmiyorum ama "esc" ye bastığında çıkan yerlerde ekipmanları gösteren yeri açtıp ordan tıkladığında da araçlar arası istediğine geçebiliyorsun.
  • quote:

Kardeş biliyormusun bilmiyorum ama "esc" ye bastığında çıkan yerlerde ekipmanları gösteren yeri açtıp ordan tıkladığında da araçlar arası istediğine geçebiliyorsun.

Onu biliyorum fakat traktör, harvester veya diğerleri olarak sanırım grup halinde aralarında geçiş yapabildiğimiz bir mod vardı.Dediğin yerden yapmakta sıkıntı.
  • bayağı güncel sanırım :)

Letsqond naber ahbap ! :D
  • Arkadaşlar art arda bağlanabilen büyük dorse modu bilen varmı?
  • quote:

Arkadaşlar art arda bağlanabilen büyük dorse modu bilen varmı?

Cat'in bi mod paketi vardı.İçinde ne ararsan mevcut onun içinde 100tonluk kasalar var ben onları kullanıyorum.Traktörler bağlarken araya bağlantı kullandığım için biraz sıkıntı olabiliyor birbirlerine bağlaması fakat her seferinde önden eklersen biraz kolaylaşıyor.

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/cat-fleet-final-mp.html (Dosyayı atarken rardan çıkarmayı unutma hepsi ayrı ayrı bu sayede istemediğin modu silersin)

Farming Simulator 2013

• s.a beyler bi video izledim adam mısır bicerinin arkasina degişik bir remork takmışti bicer bicdikce o remork gibi seye yolluyordu sonra dolmaya yakin traktor ile yanina gidiyordu bicerdeki remork yan yatiyor traktore bosaltiyordu mapida austirilian mapdi o remorku ariyorum bilen varsa lutfen yardim!

• Dostum ineklerin varsa sıvı veya kati gübre at inek yoksa normal ilaclama makinasiyla yap duruma göre %10 artiriyor birde at nali topla onunda faydasi dokundu bana bn şuana kadar 10 tane topladim topladikcada artiyor 2 tir kaldirdigim tarladan 2.5 kaldiriyorum

• arkadaşlar bana görev geliyor front loader gerekli ama o takılmıyor traktöre nereye takılır o yardım plss..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dralix

s.a beyler bi video izledim adam mısır bicerinin arkasina degişik bir remork takmışti bicer bicdikce o remork gibi seye yolluyordu sonra dolmaya yakin traktor ile yanina gidiyordu bicerdeki remork yan yatiyor traktore bosaltiyordu mapida austirilian mapdi o remorku ariyorum bilen varsa lutfen yardim!

http://www.modhoster.de/mods/claas-jaguar-900-cargo-pack o dediğini bu yapıyor. Ayrıca buğday arpa her türlü üründen chaf yapar. Yani sadece mısırla sınırlı değil. Hatta ben sadece ottan chaff yapıyorum ekme derdi olmuyor.

• quote:

Çok sağol dostum tamda aradığım şey.

quote:

Dostum ineklerin varsa sıvı veya kati gübre at inek yoksa normal ilaclama makinasiyla yap duruma göre %10 artiriyor birde at nali topla onunda faydasi dokundu bana bn şuana kadar 10 tane topladim topladikcada artiyor 2 tir kaldirdigim tarladan 2.5 kaldiriyorum

Kardeşim yukarda bahsettiğimde oydu bende sürekli sıvı gübre atıyorum tarlalarıma ancak sıvı gübre, katı inek gübresi, katı gübre, ve ilaç arasındaki verim farkı varmı bunu araştırıyorum çünkü eğer tatlaya hiçbirşey atmazsan bayağı bir verimsizlik oluyor ya da yanlış zamanda atarsan yine aynı belki bu 4 unsur arasındada bir verim farkı yaşanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 22 Ağustos 2013; 19:30:46 >

• quote:

quote:

Çok sağol dostum tamda aradığım şey.

quote:

Dostum ineklerin varsa sıvı veya kati gübre at inek yoksa normal ilaclama makinasiyla yap duruma göre %10 artiriyor birde at nali topla onunda faydasi dokundu bana bn şuana kadar 10 tane topladim topladikcada artiyor 2 tir kaldirdigim tarladan 2.5 kaldiriyorum

Kardeşim yukarda bahsettiğimde oydu bende sürekli sıvı gübre atıyorum tarlalarıma ancak sıvı gübre, katı inek gübresi, katı gübre, ve ilaç arasındaki verim farkı varmı bunu araştırıyorum çünkü eğer tatlaya hiçbirşey atmazsan bayağı bir verimsizlik oluyor ya da yanlış zamanda atarsan yine aynı belki bu 4 unsur arasındada bir verim farkı yaşanıyor olabilir.

sıvı ve katı inek gübresi arasında bi fark yok dostum ancak diğerlerini bilmiyorum sen büyük dorse olarak hangisini kullanıyorsun ? veya hala arıyormusun ?

• Hayır kardeşim yukarda bir arkadaşımızın verdiği modu indirdim Caterpilların geniş bir mod paketi var onun içinde 100 tonluk agroliner SBR ler var onları kullanıyorum art arda iki tane bağlayıp işimi görüyorum, tavsiye ederim sayfanın biraz yukarısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoli156 -- 23 Ağustos 2013; 16:45:59 >
  • msicak kullanıcısına yanıt
    dostum gerçekten süpersin !! gece yatamıyordum ya Teşekkürler
  • Bunu derken dorseden mi bahsediyorsun hocam.? ben bir tır 2 dorse birde ara bağlama ekipmanı aldım girip çıktığımda gitmek gibi birşey söz konusu olmuyor hayrete düştüm.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.