Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.946
Cevap
20
Favori
108.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazı yabancı yayıncılarda bir mod gordüm. ben ürettiğim veya silomdaki hasılatı en yüksek fiyattan en karlı şekilde satmak istiyorum ama fiyatlarını takip etmek zor. bir mod var böyle borsa bilgi ekranı gibi. hangi ürünün fiyatı tavan yaıyorsa ekranda onun fiyatını gösteriyor. ve direk hic tek tek araştırmadan gidip satıyorsun. ve kar elde ediyorsun. mito ve bozcaadalı bir fikriniz varmı üstadlar ? @mito1172 @bozcaadalı

• O tür mod hiç kullanmadım maalesef

• arkadaşlar yine bişey danışmak istiyorum bende en buyuk inek ciftliği var(modsuz) yemini robotun verdiği filan. şimdi bulamaç ı hem gubrelemede hemde biogaz tesisinde paraya cevire biliyorum ancak katı gübreden para kazanamıyorum. zira katı gübredende para kazanmak istiyorum. ancak çiftliğin neresine hangi parçayı koyucamki katı gübreden para kazanayım. anlamadım gitti. yardım bekliyorum. saygılar.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt

Sizde vardı sanırım bu Year 1 Season Pass alınca oyunda bazı kapalı yollar var onları da açıyor mu acaba? yoksa ayrı bir harita mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Mayıs 2022; 2:17:39 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Season Pass oyun çıktıktan sonra gelecek DLC leri kapsıyor. Yeni harita çıkarsa oyuna ekler ücretsiz olarak. Şu an son çıkan DLC hariç Season Pass ın bir yararını görmedim.

Anladım eyvallahFarming Simulator [PC ANA KONU] dana çobanları Year 1 Season Pass ı 269 tl ye satıyorlar hala da o yüzden sordumFarming Simulator [PC ANA KONU] 

Satıyorlar alanda var ama daha bir faydası görülmedi. Yine burada ucuz bizdekinin 3 misli çoğu ülkede.

valla oyun fiyatına satılan dlc ilk kez gördüğüm için şaşkınımFarming Simulator [PC ANA KONU] Farming Simulator [PC ANA KONU] 

Mod kullananlar almamalı ben bu oyunu seviyorum aldım.

Size niye aldınız demedim zaten ki bende seviyorum aldımFarming Simulator [PC ANA KONU] Ayrıca mod kullananlar niye almasın anlamadım bu aradaFarming Simulator [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mayıs 2022; 8:30:52 >
  • Oyuna çıkıcak her şey ve daha fazlası hatta daha iyisi modlarda var. Ben mod kullanmıyorum orjinal alıyorum ama iyi oyuncuların bir çoğu mod kullanıyor. DLC ye para vermesi boş yere olur. Benim para vererek aldığım DLC lerin hepsi mod olarak var hatta daha iyisi araçların kapıları açılıyor falan filan.

• Year 1 Season Pass modu varsa ben görmedim de mod olarak orijinalden fazlası var tabiFarming Simulator [PC ANA KONU]  hiç modsuzda ot gibi olur ya oyun şahsen sıkar beni bir ara bende mod kurmam diyordum bir bulaştım bırakamadım

• Farming Simulator [PC ANA KONU]
  • Farming Simulator [PC ANA KONU]

belden kırmalılar cok gıcık ya.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Oyunun ilk serilerinden beri öyle şimdi biraz kullanması daha kolay. Eskileri dönücen direksiyon hareketinde kamera değişik oluyordu rahatsız ediyordu.

alıcan 1050 fent i rahatına bakıcan. bunların kıçı ayrı oynuyor başı ayrı oynuyor. şöyle bakıyorsun belden kırmalıya. traktör hariç herşeye benziyor.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

kıçı oynayanlar römörk geri geri park ederken işe yarıyorFarming Simulator [PC ANA KONU] 

• Kubota Pack For Farming Simulator 22 Coming Soon!

Farming Simulator [PC ANA KONU]
    Farming Simulator [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Farming Simulator 22 :: Kubota Pack For Farming Simulator 22 Coming Soon!
    https://steamcommunity.com/games/1248130/announcements/detail/3202633659836804762

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Mayıs 2022; 21:43:55 >

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.