Şimdi Ara

Farmville Otomatik Hasat Programı 24x24 , V : 1.2 Yayınlandı 10 Ayrı Link !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
31.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarafımdan program işe yaramadığı ve benim farmvilleyi bıraktığım için programın desteğini artık vermiyorum !

*24 x 24 : kırık link kaldırıldı!

eski link : kırık link kaldırıldı!

*22 x 22 :
    kırık link kaldırıldı!
    *

Biraz araştırdım antivirus programları bu programı virus olarak görüyor, hiç telaş etmeyin aslında içinde virus vs yok sadece mousenin (fare) kontrolünü sağladığı için antivirus programları zararlı yazılım yada trojan olarak görüyor aslında programın içinde benim yaptığım kontrollerde zararlı bir kod bulunmamaktadır. (kaspersky antivirus programları zararlı yazılım olarak görmemektedir)

Farmville bahçeyi genişlettiği için sürekli hasat sırasında 1.2 v ile sorun yaşanıyor 1.3v çıktığında bu mesajda yayınlanacaktır !

İndirilme Hiti : 28,000 İndirilmeden fazla !

Otomatik Tıklama görevi yaptığından dolayı Hile programı yerine geçmez yine tüm işçilik sizden oluyor.

21 Şubat 2010 Pazar Saat 15:00 Databaseleri ile : Avira Antivir Personal , Nod32 4 ve AVG Free antivirus ile taranmıştır sizinde tekrar taratmanız önerilir çünkü benim sw de değil 10 ayrı sw den yayınlanıyor

Yenilikler :
    24x24 Alanı Hasat Etme Eklendi
    Hızlı Tarla Boyutu Seçme Eklendi
    Hasat Tek Sıra ile Giderek Ayarlandı

Programcı : Osman ÇİTÇİ (oTTomen)
    .

PROGRAMI AÇTIKTAN SONRA "R,S,H" TUŞLARINA SADECE FARMVİLLE AÇIKKEN BASINIZ , İŞİNİZ BİTİNCE PROGRAMI KAPATINIZ AKSİ TAKTİRDE MOUSENİZ SAPITACAKTIR ! EĞER YANLIŞLIKLA BASARSANIZ RESET ATMAYIN BİLGİSAYARINIZA ZARAR GELMESİN YA "S" TUŞUNA BASIN YADA DURMASINI BEKLEYİN.

Programın Tüm sorumlulukları kullanıcıya ve üreticiye aittir.

Kısaca kullanımı aslında programda yazıyor ama ben şöyle anlatayım : Programı kurun pc yi yeniden başlatın farmvilleye girmeden programı açmayaın

Facebook Farmville yi açın > Programı Açın > bahçenize ne kadar boyutta yapacaksanız ayalayın örn:15x15 sonra sol en başa mausu getirin ve "R" Tuşuna basın Durdurmak için "S" tuşuna basın , Ağaç hasat etmek için "H" Tuşuna basın

Ağaç ve Hayvan Hasatı denedim opnlarda baya işe yarıyor büyük kolaylık, Program belirli bir istikamette belirli bir tıklatma ile başlıyor ve bitiyor yanlışlıkla program açıkken "R" yada "H" tuşuna basarsanız bilgisayar sapıttı sanmayın "S" tuşuna basın düzelir sonrada işi bittiyse programı kapatın

Güncelleme : 9 MART 2010 , 09:45

Adamınızı Ortaya Kilitlemeyin hasat sırasında köşelerde boş bir yere kilitleyin.

Anahtar Kelimeler : farmville, otomatik, hasat, toplama, programı, hile, türkiye, donanımhaber, dh, oto, click, tıklama, hızlı, mouse, program , hayati54

Farmville Otomatik Hasat Programı 24x24 , V : 1.2 Yayınlandı 10 Ayrı Link !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 7 Aralık 2013; 3:32:57 >

• teşekkürler... ekstra bi özellik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

teşekkürler... ekstra bi özellik var mı?

zannetmiyorum zaten olan özellik güzel çift tıklama hızlı ve seri şekilde şuan kullanıyorum ama ekstra birşeyini görmedim.

sonradan fark ettim

Edit :Yenilikler :
    24x24 Alanı Hasat Etme Eklendi
    Hızlı Tarla Boyutu Seçme Eklendi
    Hasat Tek Sıra ile Giderek Ayarlandı

Programcı : Osman ÇİTÇİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 9 Mart 2010; 9:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

teşekkürler... ekstra bi özellik var mı?

zannetmiyorum zaten olan özellik güzel çift tıklama hızlı ve seri şekilde şuan kullanıyorum ama ekstra birşeyini görmedim.

o zaman yüklemeye gerek yok. eskisi iş görüyo;)

ekleme: tabi ki sizin amacınız paylaşım.. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 17 Şubat 2010; 21:49:46 >
  • programı ben kullanıyorum fakat tarlanın boyutunu ayarlama kısmını göremedim yardımcı olurmusunuz
  • boyut hani 24x24 yazıyorya işte istediğiniz gibi 10x10 yada 15x5 gibi isteğe bağlı yapabilirsiniz birde kullanmadan önce tam ekran yapıp farmvillenin çözünürlüğü yükseltin
  • Arkadaşlar v1.3 Yakında Çıkaracam :) Yeni Özelliklerle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende hiç bi hasat yükleme programı çalışmıyor
    Sizde çalışıyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTTomen

Arkadaşlar v1.3 Yakında Çıkaracam :) Yeni Özelliklerle

Bekliyoruz

--------------------------------------------------------------------------

Bizde her türlü çalışıyor bir problem yok hasat programında bi şikayetimiz yok ama güvenlik programı çalışmasını engelleyebilir.
  • quote:

quote:

Bekliyoruz

Bizde her türlü çalışıyor bir problem yok hasat programında bi şikayetimiz yok ama güvenlik programı çalışmasını engelleyebilir.

Adımı düzelttiğin için teşekkürler

• osman bey program için teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

Bekliyoruz

Adımı düzelttiğin için teşekkürler

ne bilim dedim adam heralde dalga geçmiş osman çiftçi yazıyor diye dün bi baktım osman çitçi yazıyor neyse ayıp olmasın düzeltim dedim

• saolasın iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

saolasın iyi oldu bu

olmazmı ya one öle tek tık tık bağla otomatiğe bak keyfine
  • indirilme hiti 3200 ü geçmiştir olaya bak be
  • ele sağlık
  • Hasat zamanı gelince indirip deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  • Osman kardeş (abi) eline emeğine sağlık. Teşekkürler.
  • indirilme hiti 7500 ü aştı hayırlı uğurlu olsun demekki kullanımını yazınca 7500de/1 kişi (paylaşıldığını düşünürsek ohhooo) bile sorun yaşamıyor
  • quote:

Hala çıkaramadın mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.