Evet Pio bölümü çok iyi gidiyor ve ben ağırlıklı olarak orada yazarım,ama ben çok genel ve kimsenin aklına gelmeyen kısımları irdelerim!!okuduysan görmüşsündür bunları+
Dolayısıyla senin elin şimdiden Pio alabilir bile!!
Amma 42"mi yoksa 50"mi alayım diye kendine sorarsan bunuda o bölümü iyice okuyunca vede cebine güveniyorsan eyvallah!! Selam
quote:
Orjinalden alıntı: Hi-def-man
PANASONIC TH-42PV700F
Bu Plazmaya bir bak derim yansıma yok renkler süper ve hiçbir ek deinterlace veya upscale işlemine gerek bırakmayacak kadar
kabiliyetli.
Fiyatı peşin 4.000 YTL civarı.
Bu modele bu gün baktım (pioneer 4280XA ve 4270X ile kıyaslayarak) Gerçekten yansımayı çözmüşler , neredeyse bir LCD kadar parlıyor ayrıca görüntü ve renklerde oldukça tatminkar , ancak cama parlamasın diye uyguladıkları her ne ise sanki hafif bir buğulanma hissi yaratıyor ve az biraz da renk farklılaşması var gibi geldi -panasonicin çok iddialı olduğu gerçeğe en yakın renkler dikkate alındığında, örneğin gökyüzü ve beyaz renkler biraz sarı-yeşilimsi tonlara kayıyor gibi geldi (tabii olayı armutun sapı üzümün çöpüne getirmek istemiyorum ama kelimenin tam anlamıyla bir kere alacağım bir donanım için en isabetli kararı vermeye çalışıyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme