Bu arada cuma günü yurtdışında vizyona gircek film sitesinde açılırken trailerda Vin diesel da var.Heralde oda filmde bazı sahnelerde oynuyor.
Vin Diesel mi var? bendeki fragmanda yok, varsa o zaman izlenir film
ama yok herhalde castde görünmüyor
film in en sonunda gelio vin diesel
teşekkürler
Şu twinkie nin arabasının olduğu sahnede çalan bi parça var onu adı ne acaba ? Malayk milayk uuu uuu uuuuu malayk milayk die gidio :D
filmin 4. sü filan çekilecek mi habaeri olan var mı acaba?
MÜZİKLER ACAYİP SÜPER YA BEN
GRİTS DJ SHADOW THERE IT GO THE FAST FRUİS
Müziklerde ÇoK Güzeldi Filmde ÇoK Güzeldi
saol kardeş
sağol kardeş çok güzel bir çalışma olmuş
geçen izledim filmi abi film süper ya hele hele müzikleri çok süper herkese tavsiye ediyorum bu filmi kesin izleyin
ÖYSE KARDEŞ TOKYO DRİFT FİLMİ İLE İLGİLİ NE KADAR MÜZİK VARSA YAYINLAR MISIN?
arkadaşlar hani evo ile drift yaparken çalan baslı şarkı varya onun ismin ALLAH rızası için hani çok aşırı bas var yardımmmm
avo ile drift yaparken baslı bi tane müzik var onun adını ALLAH adında uguraltay_62@hotmail.com adresine sadece ismini yazsanız yeter şimdiden ark. çok çok çok teşekkur ederim
evet biliyorum o müziği abi adını bi kağıda yazdım ama unuttum şey flim sonunda isimleri veriliyorya onların sonuna doğru müziklerin ismi veriliyor orda yazar
tmm buldum galiba bu
Atari Teenage Riot - Speed
ama emin değilim sen buna bak
Paylaşım için teşekkürler...Bu filmin müzikleri süper..Özellikle DJ shadow...
ya kardeşim valla ksura bakma bulamadım -youtube de otoparkta drift- diye geçiyo orda hani sarı saçlı japnla yarışırken baslı bi müzik valla bulamadım ): ): lütfen ismini yazın yoksa çıldırıcam burda kendi başıma (:
kafama koydum o müziği bulucam
quote:
Orjinalden alıntı: mincare
ya kardeşim valla ksura bakma bulamadım -youtube de otoparkta drift- diye geçiyo orda hani sarı saçlı japnla yarışırken baslı bi müzik valla bulamadım ): ): lütfen ismini yazın yoksa çıldırıcam burda kendi başıma (: