Şimdi Ara

FASTBOOT YAPAMIYORUM ASROCK FATALITY 990FX KILLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fetih1453|TR

biraz araştırdım
    uefı kurulum yaptıktan sonra ekran kartının gop desteği olup olmadığına bak ayrıca gop varsa vbios güncellemesi gerekiyor achi yerine birde raid yaparak deneyebilrsin

ekran kartımın gop desteği yok kardeş onu denedim raid olarak denemenin bi faydası olmaz sanırım ayrıca bide raid driverıyla uğraşırız bi ton uefi kurulum yaptım ama bi değişme olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Böyle iğrenç bir arayüze sahip bir anakart alarak büyük hata yapmışsın.

anakrttan memnunum çünkü kullandığı ethernet kartı gayet başarılı ses keza aynı şekilde ısınması sabertooth dan daha az (seramik teknolojisi olmasına rağmen)
    tek sorunum bu fastboot olayı ona bi çözüm bulsam rahatlıyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_mat

quote:

biraz araştırdım
    uefı kurulum yaptıktan sonra ekran kartının gop desteği olup olmadığına bak ayrıca gop varsa vbios güncellemesi gerekiyor achi yerine birde raid yaparak deneyebilrsin

ekran kartımın gop desteği yok kardeş onu denedim raid olarak denemenin bi faydası olmaz sanırım ayrıca bide raid driverıyla uğraşırız bi ton uefi kurulum yaptım ama bi değişme olmadı

Anakartın klavuzunu baştan sona inceledim fastboot için dedikleri

Hızlı Önyükleme Bilgisayarınızın açılış süresini en aza indirir. Hızlı modunda bir USB depolama aygıtından önyükleme olmayabilir. Ultra Hızlı modu sadece harici bir grafik kartı kullanıyorsanız, UEFI GOP desteklemesi gerekir Windows 8 ve VBIOS tarafından desteklenmektedir. Bu Ultra Hızlı modu UEFI Setup Utility programına girmek için tek yol Temizle CMOS o kadar hızlı boot veya Windows UEFI yarar Yeniden çalışacaktır dikkat edin.

burdan anlaşılacağı üzere sizde sadece gop yok zaten belirtmiş uefı ve gop olması gerekir diye yani gop olmadan olmaz...
    gop geforce 600 serisinden aşağısında yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih1453|TR -- 21 Mart 2014; 19:39:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a_mat

quote:

biraz araştırdım

Anakartın klavuzunu baştan sona inceledim fastboot için dedikleri

Hızlı Önyükleme Bilgisayarınızın açılış süresini en aza indirir. Hızlı modunda bir USB depolama aygıtından önyükleme olmayabilir. Ultra Hızlı modu sadece harici bir grafik kartı kullanıyorsanız, UEFI GOP desteklemesi gerekir Windows 8 ve VBIOS tarafından desteklenmektedir. Bu Ultra Hızlı modu UEFI Setup Utility programına girmek için tek yol Temizle CMOS o kadar hızlı boot veya Windows UEFI yarar Yeniden çalışacaktır dikkat edin.

burdan anlaşılacağı üzere sizde sadece gop yok zaten belirtmiş uefı ve gop olması gerekir diye yani gop olmadan olmaz...
    gop geforce 600 serisinden aşağısında yok

gop a gerek yok çünkü normal fast boot yapamıyorum bunun için çözüm arıyorum eğer bunun hakkında yardımcı olursanız minnettar olurum

• estağfirullah kardeşim normal fast boot hakkında her hangi bir bilgim yok konuyu görünce bi araştırayım dedim
  • quote:

estağfirullah kardeşim normal fast boot hakkında her hangi bir bilgim yok konuyu görünce bi araştırayım dedim

ok teşekkürler inşallah birisi yardımcı olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.