Şimdi Ara

FASTPAY FATURA ÖDE 50TL KAZAN (herhangi bir tutar) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
32
Favori
36.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu gün 50 tl yatmış o mu acaba. dijital kod 100 tllik almıştum, dijital kod parası değildir umarım. 100 tl gelmesi lazımdı.

Düzeltme: aradım fastpay i fatura kampanyasından gelmiş. kampanya bildirimi bana gelmemişti, ben yinede ödedim. kişiye özel değil demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 16 Aralık 2021; 16:48:59 >
  • Eşim yeni fastpayli. Fatura ödemesi kampanyası için hattına sms veua bildirim gelmedi. 3 fatura ödemesi olduğu halde gelen giden birşey yok. Yeni fastpayliler için fatura kampanyasından gelecek 40 tl.yi verecekler mi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bildirim geldi ne de fatura ödemelerim sonrası bilgi mesajı 50 TL yatmış su parasını ödedim sağolsunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Benim de yatmış bildirimsiz, katılımsız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fastpay hesabım pasif olarak gözükmekte fastpay müşteri hizmetlerinin sistemlerinde hesabım gözükmüyormuş denizbank şubeye yönlendirdiler 2 kez gittim ancak onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar aynı sorunu yaşayan varmı telefonda hesap kullanabiliyorum kampanlara katıldım ödeme yaptım ancak gelen giden yok

• Ulaşım kartı için 50 TL yükleme yaptım, iade gelmedi. Fatura ödeme kampanyası için hem kendi hesabımdan hem de eşimin hesabımdan fatura ödedim, sonra son gün sms ile kampanya duyurusu geldi. Ne olur ne olmaz garanti olsun diye bir fatura daha ödedim. Sonuç bana 50 TL kampanyası iadesi yattı, eşimin hesabına yatmadı. İste gelsin için dijital kod almıştık, onların iadeleri de yattı. Fastpay eskiden beri güzel kampanya yapıyor ama saçma kurallar ve kurallardaki belirsizlik can sıkıcı oluyor. Bu yönünü düzeltmesi lazım.

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Topragim bana da gelmedi napacagiz kayit mi açılacak bakiyeden yüklemiştim kart ile odeyenlere mi geliyor

Ayrica k.karti eklemeye çalışıyorum içinde yeterli bakiye de var ama kartınızin limiti yetersiz yazip duruyor herşeyi denedim olmadi sanal kk ekleme mi yok burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 20 Aralık 2021; 1:46:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 tane fatura yatırdım birşey gelmedi. Üstelik birini yatirmamislar. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Dolandırıcı mıdır nedir bunlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.