Şimdi Ara

FAT32 ile max kaç GB kullanabiliyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
19.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar usb belleğim var 16 gb bunu ps3 te kullanmak üzere fat32 ye çevirdim ve 6-8 gb lık filmler atıyorum 3d izlemek için belirtilen dosya hedef dosya sistemi için çok büyük diyor ben bu ps3 te film izlemek için ne yapmam lazım nasıl atcam bu filmleri ben buraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI35

merhaba arkadaşlar usb belleğim var 16 gb bunu ps3 te kullanmak üzere fat32 ye çevirdim ve 6-8 gb lık filmler atıyorum 3d izlemek için belirtilen dosya hedef dosya sistemi için çok büyük diyor ben bu ps3 te film izlemek için ne yapmam lazım nasıl atcam bu filmleri ben buraya?

Filmleri tek parça olarak atmak istiyorsan belleğini NTFS olarak biçimlendirmen lazım...Aksi takdirde fat32 de filmleri parçalara bölmen lazım uzun iş...
  • iyide ps3 ntfs desteklemiyor illada fat32 diyor ve ben bu ps3 de nasıl film izlerim flash bellekle?Filmleri böleyim ama fat32 nin içinde birleştirince 4 gb ta hata veriyormuş yokmu bu işe bir care?
  • En iyisi media player...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI35

iyide ps3 ntfs desteklemiyor illada fat32 diyor ve ben bu ps3 de nasıl film izlerim flash bellekle?Filmleri böleyim ama fat32 nin içinde birleştirince 4 gb ta hata veriyormuş yokmu bu işe bir care?

ConvertXtoDVD programıyla elinizdeki video dosyasını dvd parçaları (vob) haline dönüştürüp dvd'ye yazdırabilirsiniz. Ama ps3, vob formatını destekliyor mu bilmiyorum.
  • 1 TB lık WD HDD'yi FAT32Formatter programı ile NTFS den FAT32'ye çevirdim (neredeyse 5-6 saat sürdü). LG TV nin USB girişinden bağladım. Şu ana kadar sadece asf uzantılı dosyaları oynatmadı, diğer vidyoları 1080p çözünürlükte gayet güzel izleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumunal -- 16 Ocak 2013; 22:54:14 >
  • fat32nin avantajı nedir? niçin onca zahmete giriyorsunuz
  • tirmis Tşk. Evet, Fat32Formatter gerçekten 500 GB HDD'yi birkaç sn.de formatladı.

birmezun, bazı cihazlar mesela bendeki Android tablet yalnızca Fat32'li HDDleri yada Hafıza kartlarını görüyor NTFS'yi tanımıyor. Bu yüzden bu zahmete giriyoruz.
  • FAT32 de ben 70 GB lik dosyayı daha yeni kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

fat32nin avantajı nedir? niçin onca zahmete giriyorsunuz

Sorunun sorulma tarihi 2009.
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    ona kalırsa 6 sene önceki nokya 5800 daki seside, şimdiki hiçbi akıllı android cihaz çıkaramıyor ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.