Şimdi Ara

Fatçılar buraya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BİLİYORSUNUZ PSP NİN İLK VE EN SAĞLAM VERSİYONU PSP FAT...HER NE KADAR YENİ MODELLERİ ÇIKSADA FAT BİZİM GÖNLÜMÜZDE TEK NE DE OLSA ESKİ TOPRAK...

ÇOK SAĞLAM BRİCK TUTMAYAN AĞIR ABİ TİPLİ BU CİHAZIN SAHİPLERİNİN VE FATSEVERLERİN FAT YANDAŞLILARIN MESAJLARINI BEKLERİMÇAY KAHVE İÇERİZ BERABER

PSP BÖLÜMÜNE BİRAZ HAREKET GELSİ DEĞİL Mİ?
    SLİMCİLERİN AYRI KLUBÜNÜDE GÖRMEK İSTERİZ

HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~kasva~ -- 12 Eylül 2010; 14:14:02 >

• fatcıyım biz alırken slim dir go dur yoktu :D yazıyı küçük harf yap konu silinmesin.
  • 4 sene oldu hala taş gibi.Maşşallah
  • bende fatçıyım alalı 5 sene oldu hala sapasağlam
  • Sony'nin klasik numarası Slim. Kesinlikle gereksiz. Custom firmware yükleme, dolayısıyla oyun oynamak çok daha kolayken hiç o yeni çıkanlara gerek yok! Ben de 4 yıllık fatçiyim, çok da memnunum!
  • bırakın fatı kalite arttırın biraz
  • fat mı sağlam ? En Dandik makine fat dir sürekli analoğ bozulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

fat mı sağlam ? En Dandik makine fat dir sürekli analoğ bozulur

Slimin bozulan yerlerini saysam sayfa yetmez
    FAT...FAT...FAT...
    koç gibi maşallah
  • bu aralar bol bol nba oynuyorum hatta sadece basketbol oynuyorum her halde dünya şampiyonasınında etkisi oldu

bu arada slimle fat arasındaki o çok büyük farklar nedir?
    illa slim diyosunuz yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

bırakın fatı kalite arttırın biraz

o zaman slim bölümüne git
  • Sony bütün PS'lerde slim çıkardı. Hiçbir esprisi olmadığını siz de biz de iyi biliyoruz. Şimdi kendimizi kandırmayalım
  • FAT psp kullanmak akıl işidir. Neden? Çünkü, FAT en kolay kırılan ve brick olsa bile tekrar canlanan pspdir. FAT Sony nin ilk denemesi olduğu için birçok hatayla beraber üretildi ve bu hatalarda bizim işimize yaradı. Slim ve ondan sonra çıkan versiyonlar tamamen hataları fixlemek için çıkarıldı tabi hataları düzeltirken kullanıcılar olayın farkına varmasın diye biraz pil ömrünü uzatıp, biraz hafifletip, birazda ekran ayarı verdiler. Çoğu kullanıcı bu numarayı yedi ve hemen slim ve türevlerine yöneldi. Kısaca diyeceğim o ki FAT kullanıcı dostu cep yakmaz. (analog bozuluyor diyenler olmuş benim cihazımın 5.senesi 1 kere servise götürmedim tamamen kişisel kullanım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impala_vs_Tiger

FAT psp kullanmak akıl işidir. Neden? Çünkü, FAT en kolay kırılan ve brick olsa bile tekrar canlanan pspdir. FAT Sony nin ilk denemesi olduğu için birçok hatayla beraber üretildi ve bu hatalarda bizim işimize yaradı. Slim ve ondan sonra çıkan versiyonlar tamamen hataları fixlemek için çıkarıldı tabi hataları düzeltirken kullanıcılar olayın farkına varmasın diye biraz pil ömrünü uzatıp, biraz hafifletip, birazda ekran ayarı verdiler. Çoğu kullanıcı bu numarayı yedi ve hemen slim ve türevlerine yöneldi. Kısaca diyeceğim o ki FAT kullanıcı dostu cep yakmaz. (analog bozuluyor diyenler olmuş benim cihazımın 5.senesi 1 kere servise götürmedim tamamen kişisel kullanım)

AYNEN KATIŞIYORUM FAT İLE SLİM ARASINDA GÖRSELLİK FARKI VAR TEKNİK DEĞİL HATTA FAT DAHA İYİ

• quote:

FAT psp kullanmak akıl işidir. Neden? Çünkü, FAT en kolay kırılan ve brick olsa bile tekrar canlanan pspdir. FAT Sony nin ilk denemesi olduğu için birçok hatayla beraber üretildi ve bu hatalarda bizim işimize yaradı. Slim ve ondan sonra çıkan versiyonlar tamamen hataları fixlemek için çıkarıldı tabi hataları düzeltirken kullanıcılar olayın farkına varmasın diye biraz pil ömrünü uzatıp, biraz hafifletip, birazda ekran ayarı verdiler. Çoğu kullanıcı bu numarayı yedi ve hemen slim ve türevlerine yöneldi. Kısaca diyeceğim o ki FAT kullanıcı dostu cep yakmaz. (analog bozuluyor diyenler olmuş benim cihazımın 5.senesi 1 kere servise götürmedim tamamen kişisel kullanım)

+1903
  • quote:

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Benim de 4 yılı geçti ve analogla ilgili hiçbir sorunum olmadı. Böyle bir sorun yaşandığını da ilk defa yukarıdaki arkadaştan duyuyorum doğrusu. Kullanııcı ile ilgili bir durum gibime geliyor, çevremde kimseden böyle bir olumsuzluk duymadım.

• Fatçiyim mutluyum...Gerçi şu ara wc de çok vakit geçirdiğim için wcde kullanıyorum sadece ama olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.