Şimdi Ara

Fatih Akçay Sürücü Kursu'nda B Sınıfı Ehliyet Kursu 850 TL Yerine 259 TL, A2 Sınıfı 229 TL! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
9.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben alırken 2006 yılında b ehliyeti olanlar a2 için aynı zamanda motor dersine ve sınavına da giriyorlardı , şu anda bu kalktı mı B ehliyet olanlar sadece direksiyon sınavına mı giriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

ben alırken 2006 yılında b ehliyeti olanlar a2 için aynı zamanda motor dersine ve sınavına da giriyorlardı , şu anda bu kalktı mı B ehliyet olanlar sadece direksiyon sınavına mı giriyorlar ?

Evet sadece direksiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul anadolu yakasinda ucuza neredrn alabikirim b ehliyrti kac tl maliyeti olur bana daha once hic araba kullanmadim ilk giriste alabilirmiyim

• B ehliyet var üzerine A2 ehliyet alabileceğim anadolu yakasında en uygun yer neresidir acaba araştıran var mı ?
  • ben buradan 2012 yılında fırsatla ehliyet almıştım, herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

kendine güvenen birine 2 saat direksiyon yeterli mi acaba? yeri burası değil ama...son olarak tüm masraflarla kaça patlar bilen var mı?

Kurs parasi haric 380+120 harc ve emniyet parasi odersin

• quote:

Orijinalden alıntı: III. Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

istanbul anadolu yakasinda ucuza neredrn alabikirim b ehliyrti kac tl maliyeti olur bana daha once hic araba kullanmadim ilk giriste alabilirmiyim

+1

aynı soruyu ben de soruyorum :))

+2

Bi de benden gelsin:DDD
  • A2 için Ankara'da uygun bir yer var mı ?

• quote:

B ehliyet var üzerine A2 ehliyet alabileceğim anadolu yakasında en uygun yer neresidir acaba araştıran var mı ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: III. Çavuş

quote:

B ehliyet var üzerine A2 ehliyet alabileceğim anadolu yakasında en uygun yer neresidir acaba araştıran var mı ?

+1

+1 Bende Avrupadayım
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    eskiden heyet raporuyla ehliyet veriliyordu şimdi kalktı
    üniverste kaydına heyet raporu isteniyordu şuan istenmiyor

bulunduğun kamu görevinde görevini yapamayacak kadar rahatsızlığın varsa görev değişikliği için bunu istiyorlar
  • Akçay Sürücü Kursu hakkında diyeceklerim var. Umarım kursu araştıranlar bunu bulur ve okurlar. Kimse mağdur olmasın diye yazıyorum. Biraz da çok sinirlendiğim ve işlerini bozmak istediğim için.

Başlıkta üst mesajlarda görürsünüz. Bu kampanyayı önerdim. Gerekli evrakları filan yazdım. Sonra da satın aldım eşim için. Temmuz 26-27
    Kursu aradım. Evrakları sordum. Ağustos'un 22'sinde sınav olduğunu söyledi. Kurs da 2 hafta önce başlıyor dedi.
    Biz de tatile gittik. Ağustos başında dönecektik. Döndük ama geç kalmıştık. Telefonda konuştuğum kişi bu ayki kontenjan doldu dedi. Neyse dedim. Haklılardı. 5 Ağustos geçti epey. Ağustos sonuna kadar gelmeniz lazım fırsat kodunuzu kullanmak için dedi. Eylül'de de sınav olduğunu söylediler.
    İş güç evrak derken evrakları yaptık, Sağlık raporu için kursu aradım anlaşmalı yerleri var mı diye. Doktorları varmış. 50 liraya çıkarıyorlarmış.Ama geç kaldınız sizi ancak Ekim sınavına alabiliriz dedi.
    Ağustos'un 28'inde gittik. Evrakları teslim ettik. Eylül kaydı hala açıktı. Çünkü gitmeden önce aradık normal kayıt gibi. Fırsat için kontenjan oluşturmuşlar. Ona da eyvallah. Ama şey bile dedi, fırsat kontenjanımız doldu artık alamıyoruz. Dedim ona göre satın o zaman? Ağustos sonuna kadar gel dediler dediğimde de "ne zaman dediler" dedi. Dedim saçmalamayalım. ne zaman olduğu önemli değil. Hala Ağustos ayındayız. (Ki Grupanya fırsatında 30 Kasım yazıyor son tarih)
    Sağlık raporu için "iyi misin, gözün iyi görmüyor mu" dedi sekreter kız. Sonrasında 50 lira istedi ve sağlık raporunu halledeceklerini söyledi.
    Sınavın KESİN Ekim ayında olacağını söyledi. Zaten başlamadan önce sms gelecekmiş filan. Ağustos 28.

Aynı gün başka arkadaşım fırsat olmaksızın başka sürücü kursuna 400 liraya kaydoldu. 8 saat direksiyon dersi de cabası. Öğrenemezsen de öğretiyormuş. Simülasyon da varmış. Biz tabi kahrolduk.

Bu sıralarda Grupanya'ya mesaj attım. Mağdur olduğumu ve pişman olduğumu söyledim. Sitesinde şöyle bir ibare beni buna itti
    quote:

Fırsatı iade edebilir miyim?

Fırsat kodunuzu, ürün satımına ilişkin sözleşmelerde ürünün size teslim edildiği tarihten itibaren ve diğer sözleşmelerde ise sözleşmenin akdedildiği günden itibaren 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Yasada cayma hakkından istisna edilen hizmet ve ürünlerde iade kabul edilmez. Tek kullanımlık ürünler, son kullanma tarihi geçebilecek ürünler, ambalajı açılmış sarf malzemeleri, hijyenik açıdan bir daha kullanılması mümkün olmayan kozmetik, iç giyim ürünlerinde iade kabul edilemez.

yani şair diyor ki, kodu kullandıktan sonra bile iade edebilirsiniz. yoksa hijyenik ürün iadesinde kabul etymiyoıruz demezdi.
    Yazıştık. Kodu kullandığınız için mümkün değil dediler. Kullanmadan nasıl iade edelim?

Lanet olsun deyip kursu beklemeye başladık.

Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere.

Arkadaşlarımın kursu başlamıştı. Bize "sınav harcını yatırmadınız mı?" dediler. Ee malum sınav 10 Ekim'de. Kıllandım ve kursu aradım bayramdan önce.. Soğuk su ikram ettiler.
    Hocaları istifa etmişmiş. Bizi aramışlarmış da konuşmuşlarmış da, bari aradık ulaşamadık deyin di mi?

Gittik iademizi aldık sahte doktor raporları için verdiğimiz parayla birlikte. Lanet olsun sizin kursunuza da. Kimseye tavsiye etmiyorum. Ne grupanya'yı ne akçay'ı.

Ha bu arada 60 yazılı sınav ,60 direksiyon sınavı noırmalde. kurs 110 dedi ücrete. Ne olacaksa artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandistanbul -- 29 Eylül 2015; 22:11:07 >

• İstanbul'da anadolu yakasında ucuz kurs var mı b sınıfı için?

• Sıcak fırsat paylaşamıyoruz soru sorarak biliyorum ama yakın zamanda fiyat bilgisi almış arkadaşlar kurs fiyatlarını paylaşırsa güzel olur.

• 1 yıl esim için bu fırsatı kullandım. Kullanmadan önce aradım ne olur ne olmaz hesabi..
    Neyse aldık kodu aynı gün gittik kayıt olduk. 2 ders direksiyon çok az.
    Arabamız old için zaten biliyordu .
    Psoriasis aldik ehliyeti .

• Bu kurs için değilde. Anadolu yakasinda A2 için bir kurs araştiriyordum. B sinifi ehliyetim var + A2 alacağım. 4-5 kursu aradim hepsi farkli fiyatlar verdi. Gelişim s.k. 700 dedi kontenjan dolmuş bir ay sonra aradim 800 dediler. Atalay s.k. 1.580 fiyat verdi. Dedim sizin farkiniz nedir. Beymem takim elbiseyle pazarda satin aldiğiniz takim aynimi dedi. Bende ehliyet tc ehliyeti her yerde ayni, sizin verdiginiz ehliyet tüm galakside mi gećiyor dedim iki kati fiyat farki var. Bi motor hevesim vardi. Vazgeçtim.

• Biteceksin Akçay Sürücü kursu. Dava açıyorum. Sahtekarlık yapmasalardı şimdi ehliyetimiz elimizdeydi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.