Bildirim
Fatih Dershanesi Kitapları Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Up up -
Fatih kullanma. Paralel kitap kullananları sınava almazlar bence :D Şaka bir yana dershane kitaplarını bulmak zordur. Ama anafenle benzer sorulardır -
:DDDDDDD Hiç güleceğim yoktu pek yandaş değilim fatih kullanmaya da merak ettim o yüzden anafen iyidir. Paralel kitap kullanmayalım diyoruz ama en guzel sorular da o kitapta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün kitaplar paralel zaten. En iyisi güvender anafen zambak bence 4.sınıftan beri kullanıyorum. -
Açıkçası ben guvender ve zambak yayınlarını fazla çözmem çok basit geliyor özellikle zambak zambağı 4. Sınıftan beri çozmemişimdir
Bu yıl ilk dönem teogda zambak çözenler kazandı :D Güvender bence tam kararında bence çözmesi zevkli
Bu da oylamanın linki
http://www.mtv.com/ontv/vma/2014/best-lyric-video/ -
Haklısın çünkü sınav basitti :D sağol link için sen oy atıcak mısın kime atıcan atacaksan
Benim işim olmaz öyle şeylerle zaten yabancı müzik seviyesine gelemedim daha şu an müslüm baba seviyesindeyim :D -
:DDDDD Daha Level atlamamışsın demek :D benimde işim olmaz ama lovaticim işte bir de bu sanatçılar için ölenler var 1D için falan ıyy gıcık oluyorum
Onlar zaten tuhaf geçen yıl 1D dinleyip rape küfür edenler bu yıl rap aşığı oldu:D -
Aynen bir de bu senede yeni gruplar çıktı 5SOS Vamps felan 1D dekiler bunlara geçiş yaptı
Birde onlarla evlilik hayali kuranları görünce gülme krizine giriyorum. Photoşopla kendi resmini yanına koyanlar falan:D -
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 21 Ağustos 2014; 13:45:32 >
Zayn posteri assın sadece çünkü zayn müslüman bir kere taammı :D -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 21 Ağustos 2014; 13:44:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu
Zayn posteri assın sadece çünkü zayn müslüman bir kere taammı :D
Konu kitaptan nereye geldi asdfgh :D
Sonra niye türkler cahil :D -
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 21 Ağustos 2014; 13:45:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X