Şimdi Ara

Fatih'in Fedaisi Kara Murat | 16 Ocak 2015 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
8.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın biri yorum yapmış bakın ne diyor:hayatımda ilk defa bir sinema salonunda, bir filmin topluca yuhalandığına şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Adamın biri yorum yapmış bakın ne diyor:hayatımda ilk defa bir sinema salonunda, bir filmin topluca yuhalandığına şahit oldum.

eyvah eyvah
  • Kenan komutan oynuyo mu :S
  • Arkadaşlar bakın açık yazıyorum. GİDECEK BAŞKA FİLM YOKSA BİLE GİTMEYİN.
    Film sadece fragmandan ibaret. Sadece bizimkiler 300 spartalı gibi vücut yapıp kasıla kasıla iki üç kılıç sallamışlar. Oyunculuk berbat.

Film güzel gözüksün diye, slowmotion modu basmışlar da basmışlar. Filmin yarısı slowmotion. Ve çok başı ağrıtan bir görüntü var.
    Alacakaranık gibi film böyle puslu puslu acayip bir çekim tekniği tamamen orjinalinden 300 spartalıdan almışlar.

Hele bir Fatihi canlandıran var,tövbeler olsun güle güle öldüm. Para verip, duvarı izlesem daha güzel olurdu. Konuşmalar yapmacık. İnanılmaz hemde.

FİLM BALON BİLE DEĞİL O DERECE. Sakın paranızı verip gitmeyin bu filme, ilk defa bu kadar sıkıldığımı hatırlıyorum en son bu kadar Çılgın Dershanede sıkılmıştım.
  • Tüm kötü yorumlara katılıyorum. Son Umut'a girecektik yer kalmamıştı diğer seanslara da saatimiz uymuyordu, buna girelim dedik. Allahım girmez olaydık bu kadar kötü bir film olmaz ya, hep derdim yani bazı filmleri kötülüyenler abartıyor mu acaba diye de gerçekten böyle berbat filmler olabiliyormuş. Moladan önceki kısım berbatın berbatıydı, moladan sonra kötüydü ama ilk kısma göre idare eder dedik. Yani gidin diğer filmleri en ön dahi olsa oturun izleyin buna gitmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin ki yorumlara aldırış etmeden gittim.Ne kadar kötü olabilir ki dedim.Bu filmi izleyeli 2 saat oldu.Düşünme yetim yeni yeni eski haline geliyor.

UZAK DURUN BU LANETLİ FİLMDEN

• GİTMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Dizi çekilir osmanlı dönemi film yapılır osmanlı dönemi son yıllarda bir osmanlı merakı,özentiliği çıktı.Zaten daha önceden birçok film var yapılmış bu tarzda tadında bıraksalar olmıcak sanki.Cumhuriyet tarihi ile ilgili bu kadar yapım yok.

Darbe dönemlerini film mi yapsınlar.Yeterince belgesel mevcut.Siyasi yasaklı filmlerde mevcut.
    Örnek Devrim arabaları filmi veya hatırla sevgili isimli dizi içinde bolca siyaset içeren tarihi sanat eserleridir.
    Ayrıca cumhuriyet tarihini 100 yıldan osmanlı tarihini 600 yıldan hesaplamak gerek

• Fragmandan belli zaten vasat olduğu,son yıllarda böyle bir sürü vasat filim çekiliyor,Çanakkale savaşı ile ilgili bir filim vardı oda berbat,
    Fetih biraz idare eder birde Çanakkale Yolun Sonu iyiydi...
    Zaten böyle filimleri çok az çekiyoruz çektiklerimizde berbat...

Şu Güney Kore bile efsane savaş filmleri yapıyor

Edit:savaş ve tarihi filmlere bakış açımız yanlış genel hatlarıyla bir savaşı çekmek yerine o savaşın veya o dönemin içindeki olaylara odaklanmamız daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 23 Ocak 2015; 22:46:13 >
  • kardeşler arkadaşlar mucizeye niyet ettik yer kalmıştı karamurata gidek dedik gitmez olaydık leş bildiğin 1-2 yere iyi diyebiliyorsun bitek fetihden sonra bi beklentin oluyor ama fıs cıkıyo gidip paranızı boşa harcamayın
  • http://www.gazete2023.com/haber/29307/fatihin-fedaisi-gise-husranin-sebebini-buldu.html

'Fatih'in Fedaisi: Kara Murat' filminin yapımcısı Murat Usta, gişede umduğunu bulamayınca işi 'paralel hain'lere kadar vardırdı.
    Bu haber 2015-01-23 15:17:28 eklenmiş ve 130 kez görüntülenmiştir.

'Fatih'in Fedaisi: Kara Murat' filminin yapımcısı Murat Usta, gişede umduğunu bulamayınca işi 'paralel hain'lere kadar vardırdı! Usta, yaptığı yazılı açıklamada "Bugün de devleti ele geçirmeye çalışan her türlü paralel hain gruplar bu hesaplaşmaları bizim üzerimizden yapamayacakları gibi her türlü platformda da medeni ölçüler dahilinde bizi karşılarında bulacaktır" ifadesini kullandı.
    172 salonda gösterime girmesine karşın ilk üç günde 64 bin seyircinin izlediği ‘Fatih ’in Fedaisi: Kara Murat ’ filminin yapımcısı Murat Kara ’nın açıklaması şöyle: (Yazım yanlışları düzeltilmemiştir)
    “Kamuoyuna duyuru,
    Büyük emekler harcayarak yapmış olduğumuz Fatihin Fedaisi Kara Murat filmimize ve bu film üzerinden şahsıma birkaç gündür büyük bir karalama kampanyası ve yıpratma çalışması belli kesimler tarafından organize edilmektedir. İddia ediliyor ki şahsım sosyal medya üzerinden insanları tehdit ediyor ve korkutuyormusum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Ben de bu memleketin bir evladıyim. Eğer ki birini yada birilerini tehdit ettiysem herkes hukuk yoluyla hakkını arayabilir.Benim tepkim daha izlemeden şahsıma, aileme, 2 yaşındaki evladıma ve yüzlerce insanın emek verdiği filmimize karşı bu ahlaksız ve hain saldırılara yöneliktir.
    Ecdad, büyük komutan, muzaffer, çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmed Han ’ın filmde gecen; “Devlet ’i Âliyye ’nin içi hainlerle dolmuş durumda.” Sözü nedense malum kesimleri rahatsız etmiş. Bugün de devleti ele geçirmeye çalışan her türlü paralel hain gruplar bu hesaplasmalari bizim uzerimizden yapamayacaklari gibi her türlü platformda da medeni ölçüler dahilinde bizi karşılarında bulacaktır. Bu 1000 yıldır devlete ihanet eden fikir yoksunu çevrelerin rahatsızlık sebebi bellidir. Dün Fatih Sultan Mehmed Han ’in mücadele ettiği hainlerle bugun de biz her türlü mücadeleye yüce milletimizle birlikte hazırız.
    İlk sinema filmimiz olmasina ragmen, çoğu film yapimcisinin hayalinde dahi göremeyecegi gişe basarisina ulasmisken bu tür iftiralarla gündeme gelmemiz dikkat çekicidir. Bataklıkta yaşayan ve sinek gibi, asalak gibi, insanlıktan nasibini almamış, ruhu kirlenmiş kişilerin hem bu dünyada, hem ahirette kendi layığini bulacağı aşıkardir.
    Filmimiz elbette ki herkes tarafından belirli bir üslub ile elestirilebilir. Ancak ne kadar ilginç ki daha film gösterime girmeden bu maksatli haberler yayılmaya başlamıştır. Bu memleketi yerin dibine sokan, utanç vesilesi olan, küfür dolu filmlere tek kelime edilmiyor, baş tacı ediliyorken bize yönelik böyle bir süreç hayret vericidir. Biz aklı selim her türlü öneri ve eleştiriye açığız. Hatta bu görüşleri seyircilerimiz bize haftanın her günü, her saati ulastirabilir. Bu linç kampanyasının karsisinda bizi ayakta tutan samimi seyircilerimizin filmi sahiplenmesi ve yaptıkları övgü dolu yorumlardir. Onlarada bir kez daha bu vesile ile teşekkür ederiz.
    Unutulmasin ki biz inancımız ve edebimiz geregi; “Dik dururuz ancak asla diklenmeyiz. “Bu karalama ve yıpratma kampanyalarının karşısında asla geri adım atmayacagimizi da hatırlatırız. Bu sinema filmi üzerinden siyasi hesaplasmalar içinde bulunmak isteyenler bilsinki biz böyle ucuz iliskilerin içinde olmadık, olmayacagiz. Geldiğimiz ve gidecegimiz yer bellidir.Bu hainlerin yapmış oldukları eski Türkiyeden kalma aliskanliklarin devamıdir. Bilinçaltındaki sapikliklarin dışavurumudur.
    Bu memleketin haini de , kahramanlari da dün olduğu gibi bugün de bitmez. Yüce milletimizle birlikte son ses haykiriyoruz;
    “Kara Murat biziz ve Yüce Allah ’tan başka kimseden de korkumuz yoktur.”
    Murat USTA
    Fatihin Fedaisi Kara Murat
    Yapımcı”

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Gerçek mi bu ya, bu filme bu kadar çok uğraştılarsa bıraksınlar bu işi, 105 dakikalık filmin 20 dakikası slowmotionlarla geçiyor zaten, 5 saniyede gösterilebilecek yeri 1 dakikada gösteriyorlar. Normal yerler de berbat, izlerken kendimi küfretmemek içn zor tuttum. Hayatımda izlediğim en kötü filmdi.

• Arkadaslar bilet almislar, gittik izledik. Yorumlari okumadim, kotu bir filmle karsilasacagimin farkindaydim. Ama bu cok sasirtti. Kotu demek, iyi kalir. O derece. Rezillik resmen. Ozet olarak,

İ Z L E M E Y I N !!!!

Hem paraniza, hem zamaniniza, hemde sagliginiza yazik.

• Bu filmi izlemek için para vermeye gerek yok açın kanal 7'yi birsürü cüneyt arkın filmi var açıın izleyin onlar daha güzel :D
  •  Fatih'in Fedaisi Kara Murat | 16 Ocak 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 24 Ocak 2015; 21:07:05 >
  • Eski Kara Murat filmleri çok daha iyi. Yapımcının gereksiz açıklamaları ve tepki seyircisi çekme çabaları da işe yaramadı, berbat film. Emeğe yazık
  • Filmle ilgili bir tane olumlu yorum yok çok ilginç, o kadar mı kötü...
  • film malum yerlere düşmüş,
    biraz izledim.Ne doğru düzgün senaryo var nede oyunculuk.Vasat birilerini etkileyip gazlamak için yapılmış...Fetih'e kötü derdim,Fetih bunun yanında oskarlık film...

Fatih Sultan Mehmet'ide kara kuru birşey yapmışlar...Kendi filmlerimizde bile kendimiz Arap gibi gösteriyoruz...
    Biz bu tarz saçmalıkları sadece amerikan sinemasında görürdük.Biz bile böyle çekersek filmleri tabi bizi Arap sanırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086

Fatih'in Fedaisi Kara Murat | 16 Ocak 2015

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.