Şimdi Ara

FATİH PORTAKAL ADAM MIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya gazetecilik günü kutlu olsun, bu ismi yakından takip ediyor ve izliyorum. Objektifliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Türkiyedeki en objektiflerden olduğu kesin.
  • bu ülkede muhalif basın olabilecek kadar cesur. adamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 3 Mayıs 2017; 19:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben destekliyorum ve seviyorum fakat tarafsız demek yanlış olur. Sol taraf ağırlıkdır kendisi. bunun için de tebrik ediyorum
  • neden fatin mandalina deil.fatih elma da olabilirdi.
  • Gram objektifliği varsa adam değilim.

Zamanında gözümle gördüm bi kış kar yağmıştı bir İl'e ve valisi tatil etmemişti. Hani o kameraya yaklaşarak 'olgun' konuşmaları var ya aynen öyle dedi " SORUYORUUM SANA EEYYY VALİİ. SEN TATİL ETMİYORSUN GİDERKEN BENİM VATANDAŞIMIN ÇOCUĞUNA DURAMAYIP KAYAN ARABA ÇARPSA O ZAMAN NE YAPCAKSIN HAKKINI NASIL ÖDEYECEKSİN"

Aradan bir kış falan geçti. Yine bir ilimizde kar yağdı ve tatil edildi. Haber şöyle: "SORUYORUM SANA EEEY VALİ KOCA İLE BİR KAR YAĞDI DİYE TATİL EDİYORSUN SEN EĞİTİMİNDEN GERİ KALAN ÇOCUKLARIN HAKKINI NASI ÖDEYECEKSİN"

Bu yaşanmış olaydır. Siyasete girmeyerekten o adamın habercilik kalitesini gösterdim size bir de siyasete girsek ohooo

Size şunu söyleyeyim: eğer Reisçiyseniz veya Ülkücüyseniz bilemedin CHP liyseniz Kemalistseniz her ne olursanız olun bu adamdan uzak durun. Çünkü bu adam hiç birine değil bambaşka şeyler uğruna çalışıyor.

Tarafsız hbaer diye bir şey yoktur. her haberci taraftardır. Kimi atv gibi hükümet çanakçılığı yapar kimi diğer kuruluşlar gibi hükümeti eleştirir hükümet karşıtı çalışma yapar. BEN HEPSİNE SAYGI DUYARIM. İSTER HÜKÜMET YANLISI OLSUN İSTER MUHALAFET OLSUN. hepsini izler saygı duyarım.

Ama bir kuruluş ne hükümeti ne muhalefeti hiç birine çalışmıyorsa, bu tarafsızlık anlaşılmasın, aksine sırf bir şeyler karşıtlığına çalışıuorsa (konuşturmayın şimdi beni) o kuruluşun burada yeri yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 3 Mayıs 2017; 19:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.