Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmet'in Tarihte İlk Kez Kullandığı Silah (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ooo çok kırıldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Üniversite giriş sınavı sonuçlarında Tarihçilerin yerinin psikanalizi ve TV'lerde izlediğim saygın Tarihçiler ( dikkat etmişseniz Tarihçi'yi eleştirimden muaf tuttum yukarda ) genelleme yapmam için yeterli geldi.
    Genelleme yapmak için " bir kitabı okumaya " veya " epeyce tarihçi tanımaya " gerek duyulacağını sanmıyorum.
    Tarihçileri ve tarihi çok önemli bulanlardan değilimdir ayrıca.

Ösym sinavi ya da iq ile ne alakası var ben 406 puan aldım Tarih bölümüne gittim istesem gider daha çok iş imkanı olan daha çok para kazandıran meslek secerdim ama yapmadım çünkü sevdiğim işi yapmak istiyorum ülkeye en azından biraz katkimiz olsun istiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudaki ilk mesajımda seni genellemeden muaf tuttuğum parantez içi dikkatinden kaçmadı di mi?
    Gerçi senin yazdığın gibi " Tarihçi " yazamıyom ama idare et işte!
  • quote:

Konudaki ilk mesajımda seni genellemeden muaf tuttuğum parantez içi dikkatinden kaçmadı di mi?
    Gerçi senin yazdığın gibi " Tarihçi " yazamıyom ama idare et işte!

Yok yok gördüm de, neden sadece ben onu çok merak ettim.

• Geçen uzun tatilinin dönüşünde Gatling tüfek gibi DH'deki her konuyu dağıtışın yeterde artar bile!
  • Benim yaptığım adı üstünde " genelleme ", istisnalar " fıtratında " var yani!
  • neommy kullanıcısına yanıt
    Didişmekten ve tartışmadan asla kaçmam.

• Hep böyle kal! İçindeki çocuğu korursan hiç yaşlanmazsın Tarihçilerin aksine!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 16 Ekim 2014; 21:08:40 >
  • quote:

Anlayın işte, tarihçilerden geçmişte çok iyi nemalanan Devlet bile Tarihçilere doğru dürüst maaş vermiyorsa.
    Tüm meslek sahipleri mükemmel olsun gibi bir isteğim yok, ( zaten bu ülkede imkansız ) ama başka birçok meslekte %10 mesleğini iyi yapan varsa Tarihçilerinde böyle bir oranı niçin yok?
    Yani, güncel örnek vereyim, birileri Birleşmiş Milletlerde konuşma yapıp boş koltuklara konuşur ve gazetenin birisi de " aha salon ağzına kadar tıka basa dolu " diyerek fotoşapla Obama dinleyicilerinin montajını yapıp bunu da haber yaparsa Gazeteciler hakkında kim genelleme yapmaz ki? ( o gazeteyi okuyanlar konu dahilinde değiller )
    Biraz kalitelenmeyi becerirlerse Tarihçiler hakkındaki genellememde yumuşar.
    Tıbbi Malzeme satan şirketlerde çalışırdım, sorduğunuz buysa. Medikalciler hakkında diyeceğiniz olacaksa itirazsız katılıyorum ayrıca!

cevabın için teşekkürler güzel olmuş :)

şöyle söyliyim ben bir ilaç kullandım ağrı kesici ve zehirlendim nalet olası ilaç firmaları diyip hepsini kötüleyemem bunu anlatmak istedim ama oran düşük tabi kendi sınıfımdan söliyim 80 kişinin zaten 40ı isteyerek gelmiyor ama benim gibi 30 tercihin 29 unu tarih yazmış biri için kötü bir belirtme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.