Şimdi Ara

FATIH TERIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese, herseye ragmen ozluyoruz seni.Eminim TV'nin basina oturmus su halimize guluyorsun.

• 6-1 yenilende Eser Özaltındere idi dimi?

Veya geçen sene 3-0 Barnebau da yenilen.

Ben 1 gram özlemiyorum. HAtta bu maçtan sonra iyice nefret ediyorum Terimden. Takıma kattığı tonla çöp futbolcu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

Herkese, herseye ragmen ozluyoruz seni.Eminim TV'nin basina oturmus su halimize guluyorsun.

Galatasaray'ın bu haline güleceğini düşünmüyorum, bizim gibi kahroluyordur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet, ne salak takım kurmuşum lan diye gülüyordur. bu skorun mimarı kendisi çünkü. bu adamları takıma almak akıl kârı değil.
  • bu kadro son 2 sene üst üste şampiyon oldu ama ?
  • quote:

Herkese, herseye ragmen ozluyoruz seni.Eminim TV'nin basina oturmus su halimize guluyorsun.

evet. getirdigi chedjou ile dany ile, amrabat ile galatasarayin icine ettigi icin cok guluyodur emin ol!
  • bu takıma morinho gelse , bundan fazla oymamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATIH TERIM’I HARCAMAK !
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bu kadro son 2 sene üst üste şampiyon oldu ama ?

anamızın liginde olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

6-1 yenilende Eser Özaltındere idi dimi?

Ben 1 gram özlemiyorum. HAtta bu maçtan sonra iyice nefret ediyorum Terimden. Takıma kattığı tonla çöp futbolcu için.

2 Sene sampiyon oldu bu takim? Ceyrek Final oynadi? Ne diyosun bunlara?

6-1 diyosun pekii bu aksam noldu ? Real Madrid'in B takimina 70 dakka 10 kisiyle oynayan bir takima 4 gol yedin.Daha kotu degil mi?
  • Son yılların en kötü ve en aciz şampiyonlar ligi kadrosunu kuran F.Terim'dir.Başarılarını alkışladığımız gibi yanlışları da eleştirlmeli.F.Terim'in kurduğu bu kadro belki ligde yarışır ama avrupada yarışamazdı.Nitekim avrupada bir varlık gösteremedi.
  • quote:

Sen şampiyonlukdan bahsediyorsun ama bizim kızdığımız Avrupa maçı.

Ayrıca BJK ve FBnin durumları ortada idi son 2 sene.

Avrupada da en kolay gruptan son anda çıktık.
  • Gülüyorsa kesinlikle ne mal adamlar aldırmışım lan takıma diyordur.

F.T yi özlemenizin nedeni ne anlamadım, atıyorum bu maçta o olsa değişen bişey olacak mıydı? Ha yine 6-1 falan diyeceksiniz tamam o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

quote:

anamızın liginde olursun

Bu senede şampiyon ol bakalım.
  • quote:

quote:

2 Sene sampiyon oldu bu takim? Ceyrek Final oynadi? Ne diyosun bunlara?

6-1 diyosun pekii bu aksam noldu ? Real Madrid'in B takimina 70 dakka 10 kisiyle oynayan bir takima 4 gol yedin.Daha kotu degil mi?

İşte bunlar hep düz mantık.

FB ve BJK neredeydi o 2 sene? Adamlar 100 yıllık kariyerinin travmasını geçriyorlardı. Bu sene adam gibi bir rakibimiz var ligde.

Çeyrek Final? Şampiyonlar Liginde Cluj ve Braga lı gruptan çıkmayı eğer dahice birşey zannediyorsan diyecek bir şey bulamıyorum.

O senin Real Madrid B takımı dediğin kadrodaki futbolcuların hepsi GSde ilk 11 oynar. Hepsi hemde.

Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Bale, Isco... Bu adamlar paso ilk 11. Illaremendi, Casemiro ise genelde yedek. B takımı ne demektir önce onu öğren.

• Baydınız ama. Her mağlubiyetten sonra aynı şeyler.
  • Bu sene ve seneye şampiyon olunmzsa o zaman biz esseklik ettik sen etme der aysal yönetimi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terime laf atanlar bugün Terim olsaydı bu kadar kötü olmazdı bu takım. Hadi gol yedin anlarımda peki hücum yapabildi mi 10 kişilik takıma karşı.Olmayan oyuncuları da saymıyorum. Ronaldo kahrolmuştur maçı izlerken herhalde
  • quote:

Katılan katılır katılmayan da katılmaz. Ben de Fatih Terim i özlüyorum. Ve ona büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bakın Fatih Terim suçsuzdur demiyorum. Onun da hataları vardır herkesin hatası olduğu gibi. Fakat Rezalet geçen bir sezondan sonra takımı toparlayıp, birliği sağlayıp 2 sezon üst üste şampiyon olmamızda ve Şampiyonlar liginde çeyrek final oynanamamızda büyük emekler vermiş bir insana haksızlık yapılmaması lazım.

Bugün beni en çok üzen şey Galatasaray ın yenilmesi olmadı. Galatasray yenilebilir. Fark yiyebilir. Grup sonuncusu da olabilir. Fakat yine toparlanır. Başarılarına başarılar katar. Galatasaray bir galibiyetle Galatasaray olmadı. 3-5 hezimet aldı diye de bitmez.

Beni üzen elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olan, kulübün efsanaleri arasına girmiş bir teknik direktöre her maç sonrası sallanması. Adam kovuldu. Hadi ona eyvallah. Bari arkasından sallamaya devam etmeyin. Maç bitmiş. Foruma bakıyorum. Hiçbir şeyden haberi olmayan kişiler hala Fatih Terim e sallama peşinde. Galatasaray nasıl düzelir yok. Destek olalım yok. Fatih Terim e sallayalım. Dany i kim aldırdı? Hangi beceriksiz Amrabat ı istedi? Şunu kim yaptı? Bu takım kimin eseri?

Hayır anlatsan da anlamıyorlar ki. İlla ki günah keçisi ilan edilmesi lazım.

Artık lütfen vazgeçilsin şu itici tavırlardan. Hepimiz kendimize çeki düzen verelim. Buna ben de dahil. Benim yanlışım varsa söyleyin. Ben de düzelteyim. Beraber arkadaşça,dostça halledelim. Birilerine sallayarak,arkasından konuşarak değil. Herkes gelir gider. Fatih Terim de gider. Ünal Aysal da. Ahmet te gider Mehmet te. Aslolan Galatasaray dır.

• quote:

+1905

terime zaten transfer izni vermiceksin alcan oynat bunu diceksin. ne zaman o yetkiyi istedi işler o zaman kötüye gitti. tulunla restleşmesi de bu yüzden ne olduğunu biliyor terimin bu konuda da ondan
  • Kapatın,geçin artık şu olayı.Her yenilgiden sonra Ft konuları açmanın bir manası yok.Bizim hocamız Mancini ve artık Terim bizi ilgilendirmiyor.

Forumda beni bilen arkadaşlar Terim'in ayrılık döneminde onu ne kadar savunduğumu hatırlıyorlardır muhtemelen.Ona rağmen ben bile bunları söylüyebiliyorum çünkü kabak tadı verdi bu iş.Ft'ye de benim gibi bir çok insan kırgındır muhtemelen.YD'nin emrine girmesi en son umacağım şeydi ondan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.