Şimdi Ara

Fatih Terim FENERBAHÇE''nin de başına geçsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Yaw ammada sisirdiniz Terimi. Playy of macinda kadikoyde bi gol Atsaydiniz Terim efendi su an bodrumda pinekliyordu. Benim gibi antiterimcilerde rahat eder di.

Terimi ben de sevmem hakikaten gereğinden fazla şişirdiler onu...

eğer gerçekten üst düzey anrtenör olsaydı İtalyadan şutlamazlardı adamı

Adam seminere ist. geliyo Milan yeni hoca getiriyor bide açıklama yapıyorlar kovuldu diye ayıp Galatasaraylı olsada bi Türk vatandaşı .

• quote:

quote:

quote:

Yaw ammada sisirdiniz Terimi. Playy of macinda kadikoyde bi gol Atsaydiniz Terim efendi su an bodrumda pinekliyordu. Benim gibi antiterimcilerde rahat eder di.

Terim üst düzey olmadığını varsaysak bile takım konuşmasını çok iyi yapıyor ve bu onu üstlere taşıyor. Herşey bilgi değil birikimdir Terimde de bu bolca var.

• Bir Fenerbahçeli olarak Terime üst düzey hoca değil diyenleri anlayamıyorum. Drogba bile Terimi ne kadar önemsediği belli oluyor sahadayken. Bizim ruhsuzlar neden böyle sanıyorsunuz. Fatih Terim gibi biri olsa böyle davranabilirler mi ? Tabi Aziz in başkan olmaması lazım önce.
  • Terim nasıl üst seviye değil ya , adam gs küme düşerken geldi çağ atlattı resmen. Nankör olmayın bu kadar.
  • Akşamları da taksiye çıksın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Aklım hala o maçta. 10 Kişi kalmasak bile 1 gol atsaydık GS Şuan bu kadar yükselemeyebilirdi. Herşey değişecekti. GS'nin büyümemesi 1 Gole bakıyordu.

Tabikide GS'nin o sene üstünlüğü iyi oyunu tartışılmaz. Ama son maç abi be

Tek gol olarak düşünme ortada resmen yok edilmiş bi 9 puan var.O golü atıp şampiyon olmak bizim oynadığımız futbol üstüne hakkınız değildi ki atamadınız zaten.

• Fatih terimi fenerlilerin savunması da güzel bence
    Adamın karizması var gerçek bu, ezik değil.
  • quote:

hocam görüşünüze saygılıyım ama başarlılarını mı beğenmiyosunuz merak ettim sadece sonuçta 14 yıl klüpte futbol oynamış 6 lig 4 süper kupa 1 avrupa kupası 2 türkiye kupası ya ne biliyim hani çok kötü top oynatsa bile ne biliyim yani beterin beterini yapsa bile bu adam klübümüze çok şey katmıştır nası diyim hagi geretz rijkaard bunların çoğundan kat ve kat iyidir (milli takımı söylemedim bile) sadece merak etti teşekkürler

• Kim ne derse desin saha içinde gördüğüm her Gs li futbolcu Terimin ağzından çıkan herşeyi harfi harfine yapıyor yapmaya çalışıyor.Terimin taktiğini ezbere beyinlerine kazımışlar.Ve avrupada özellikle kimseden çekinmeden topu gs oynuyor çatır çatır.Real madrid maçında gördük adamlar nasıl korktu.O baskı teknik direktörün takıma aşılamasıyla yapılır işte.Terimi bu yüzden seviyorum.
  • öneri verelim her hafta sonu ev sahibi takımlara teknik direktörlük yapsın.

hafta içinde de parası olmayan gariban takımlara sevabına teknik direktörlük yapsın.
  • Oha kıskançlığa gel yorumlarda oha oha

+ Blok
  • bari akşamlarıda taksicilik yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

bari akşamlarıda taksicilik yapsın

+sabahta simit satsın
  • quote:

senin yorumlarını kıskanıyorum bazen.harbi benimde bazen yaptıgım gibi mert bildigini okuyan ve söyleyen bir kişiliğin var.severim böyle kişileri.kıskanmadım değil.kanka olakmi?
  • Terim zaten konsantre ego bir adam ego limit aşımından patlatacaksınız.
  • Acaba diyorum Terim'i beğenmeyenlerin hoca adayı kim ? Türkiye'den iki takımı şamp yaptıktan sonra tekme tokat kovulan Lucescudur kesin. Ztn başkasınıda bilmezler.
  • Terim 2002 de bi daha asla Türk takımını yönetmem diyip 2007 de milli takımı 2011 de gs ye gelmiş bi adam milli takıma sonradan gelip bizi aş da 3.yapmış bi adam milli takıma iykide geldi ve eğer 2014 dk gidersek ft gs yi bırakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları da taksiye çıksın ?
  • quote:

quote:

quote:

Gs dışında sıfır bir teknik adam. Yurtdışı ve milli takımdaki başarısızlıkları ortada. Ama gs taraftarı ısrarla dünyadaki her takımı yönetecek kapasitede göstermeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

quote:

quote:

Gs dışında sıfır bir teknik adam. Yurtdışı ve milli takımdaki başarısızlıkları ortada. Ama gs taraftarı ısrarla dünyadaki her takımı yönetecek kapasitede göstermeye çalışıyor.

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/haber-8171-38-altin-jenerasyon.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.