< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 1 Eylül 2018; 22:56:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 1 Eylül 2018; 22:56:42 > |
Beni futboldan soğutan insanlardan biridir terim. Böyle bir başlık çok enteresan olmuş.
|
Bu başlıktakiler Galatasaraylı değil Terimsporludur
|
Fatih hocanın kredisi bizde çok yüksek kendisi ayrılmadığı sürece isterse 10 yıl şampiyon olmasın.
Konu çok iyi bilinçli olmalıyız bu konuda , Bi dönem köküne kadar savunduğum ünal denen yaratık klübün sağ kolunu kesmiş gitmiş. Hocaylada kopardı bizi dursunu filan geçiyorum bizim mali olarak bu kötü günleri görmemizin tek sebebi ünal aysal denen haindir bu forumda o herifi savunan bir kişi dahi olursa ya gs düşmanıdır ya fenerlidir. Endoğan Adili denen herifden bile kurtulamıyoruz. Beklentilerimi yüksek tutmuyorum ben uefaya düşsek daha iyi olur , Lig ise bu sene zorlu geçicek ama hedefimiz şampiyonluk olmalı. Bizi anca 3 4 yıl üst üste şampiyon olmak bi nebze toparlar. |
Ne oldu Terimsporlular şakşaka devam mı ?
GS de görev alan hiç kimse Galatasaraydan büyük değildir.Terimspordan vazgeçin Galatasaraylı olun... |
Konuyu açarken yazdıklarım birer birer çıkıyor. Tahmin edemediğim tek şey içinde çok sevdiğimiz Albayrak'ın olduğu yönetim bir türlü forvet alamadı, bunca zorluğa rağmen Terim alnının akıyla ligde yoluna devam etmenizi sağladı ve sağlıyor. Bugün Hoca'm 10 maç sonra takımın başında yer alacak, Allah yar ve yardımcın olsun Hoca'm. Unutma bu takım 1. de olsa 10. da olsa her zaman bu kulübün aklı başında taraftarı arkanda olacak.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 15 Haziran 2018; 10:32:25 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|