Şimdi Ara

Fatih Terim - NEREDE KALMIŞTIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanyuS

bizim taraftarlar meloya çağrı yapmış 1000 yorumun hepsi "sen de gel" şeklinde ^_^

Bu karaktersiz gelmesin.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    ft gibi bir adam geldikten sonra ben meloyu da beklerim. iyi anlaşıyorlar çünkü. ve en iyi verimi alacağına inanıyorum melo dan
  • ULAN ÇOK MUTLUYUM ÇOK
  • Selahattin is coming.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Selahattin is coming.

25 milyon insanla uğraşmayı göze alıyorsa buyursun gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La adam egoist megoist ve bir ara takımı da satıp gitmişti ama herifin bam bam bam hücum felsefesini seviyorum ya!
    Hiç olmazsa en azından derbilerde yenilse bile ezilmeyen bir takım izleyeceğiz artık!
  • 6-1de kalmıştık en son :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence dogru karar terimin gelmesi. Yonetim cok kotu ztn etki altinda kaliyor fln ama bu sefer yanlis bir dusunceyle aldiklari kararlari dogru cikti egrisi dogrusuna denk geldi yani.

Mourinho yu bile getirsen ilk puan kaybinda fatih terim gelsin diye adamin basini yerdi gs taraftari. terim bostayken gs icin zarar gelsin basina takilsinlar baska turlu yurumuyo belliki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

La adam egoist megoist ve bir ara takımı da satıp gitmişti ama herifin bam bam bam hücum felsefesini seviyorum ya!
    Hiç olmazsa en azından derbilerde yenilse bile ezilmeyen bir takım izleyeceğiz artık!

Gorecegiz, sacma sapan takımlara yenilen bir milli takim yaratmisti.

Bu sene galatasaray ilk 4 e zor girer diyorum. Arkadan gelen çok iyi bir trabzon ve iyi oynayan bir basaksehir karsidinda gs nin cok sansi yok.
  • pyp P kullanıcısına yanıt
    futbolcularla arası sıkıntılı olmazsa, oyuncular izin vermez öyle bir şeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

quote:

Orijinalden alıntı: walt09

La adam egoist megoist ve bir ara takımı da satıp gitmişti ama herifin bam bam bam hücum felsefesini seviyorum ya!

Gorecegiz, sacma sapan takımlara yenilen bir milli takim yaratmisti.

Bu sene galatasaray ilk 4 e zor girer diyorum. Arkadan gelen çok iyi bir trabzon ve iyi oynayan bir basaksehir karsidinda gs nin cok sansi yok.

ya bırakın kendinizi kandırmayı korkudan titriyorsunuz bu sene şampiyon belli imparatorun adı yeter be,beşiktaş 3, olursa şaşırma

• Terim'in gelmesini istemeyenler var tabii ki. Ancak şu dönemde Terim alternatifsiz. Yabancı hoca büyük risk olurdu. Hoca antrenmanı da yaptırır, doğru 11 i de oynatır, oyun içinde doğru hamleleri de yapar. Bunlara hiç şüphe yok. Tek tehlike transferlerde aklıyla değil egosuyla hareket etmesi. Örneğin pres yapmayan, yapamayacak ama tekniği, ayağı iyi olan oyuncuyu alıp hadi oğlum koşacaksın basacaksın diye anlamsızca zorlaması. Transferleri aklıyla yaparsa başarılı olması kesin. Zaten rakiplerden bu kadar gürültü çıkması da bunu gösteriyor. Üçüncü döneminin ilk yılındaki gibi aklıyla hareket ederse başarı gelir. Ayrıca başarılı olmaya mecbur çünkü başarısız olursa GS kariyeri hocalık anlamında sonsuza kadar biter.
  • Valla Bir fenerli olarak Terim geleceğini duyunca eyvahh dedim!

çünkü Gs kuplara ambargo koyacak gene terim ile dedim hemen kendime.

messi yi ronaldo yu alsaydınız boyle koymaz bee.

bu adam uçurur yine sizi
  • Konuyu favorilere ekledim hemen çok güleceğiz çok.
  • Neredemi kalmıştık. En son GS yi ligin ortasında bırakıp gitmiştin. Milli takımda birşey yapamadığı için gönderilmiş, derin GS deki adamlarını kullanarak yine GS ye teknik direktör olmuş. 90 lı yılların ekmeğini yiyip yiyip duruyor hala.

Türk futboluna ve GS ye en çok zarar veren insandır. Ölmezse eğer en fazla 1,5 sene sonra yine kovulup milli takıma geçecektir. Milli duygulardan, azimden, GS nin ne kadar büyük olduğundan bahsedip astronomik ücretler alacaktır.

Bu sene ligi seyretmemem için bir sebeb oldu. GS yazan çakmak bile almam bu saatten sonra.
  • Bu gs ile tff sayesinde terim’in yedi sülalesinin son üyesi bile dolar milyoneri olarak dünyaya gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla en son kebapçıdaydın ben öyle hatırlıyorum

• Paint terk atleti pardon GS Store T-Shirt'ü çıkmış.

GSStore
    GSStore - Galatasaray Spor Kulübü Resmi Alışveriş Sitesi
    http://www.gsstore.org/urun/erkek/tshirt/e90157-fatih-terim-t-shirt.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.