Şimdi Ara

FATİH TERİM ONU ÇEKME BUNU ÇEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pascal'in yaptigi hareketten ne farki var bu hareketin? Fatih Hoca'ya hic yakismamis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terim gibi bir hocaya yakışmamış bu hareket daha düzgün şekilde davranabilirdi.

Birşeyi farkettim Fatih terim sürekli sağına bakıp durdu olayı hemen çaktı sanırım cin gibi adam mübarek
  • Bu kadın kim arkadaşlalr sürekli basın toplantılarında görmeye başladım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Bu kadın kim arkadaşlalr sürekli basın toplantılarında görmeye başladım ?

fatih hoca'nın asistanı sanırım. bende CL maçlarından önceki basın toplantılarında görüyordum herhalde yardımcı çevirmen zannediyordum ama STSL deki maçlardan sonra bile çıktığına göre toplantıya hatta soru soracak gazeteciyi seçtiğine göre bence hoca'nın asistanı gibi bişey veya basın danışmanı (vay anasını hocadaki yumurtaya bak )
  • Küfürden sınırsız ban yiyip hesabı geri açılanlarda damlamış konuya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist
    Benim asıl merak ettiğim videonun sonundaki " 50 defa dedik size !! " nin nasıl devam ettiği

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Basın mensupları sayesinde egosuna ego katmış bir gübrenin bunu yapması hiç hoş değil

bkz. klavye delikanlısı nedir,kime denir. İmparatorun karşısına geçip diyeceksin Kamil. Kan alır kaaan. Gübreymiş.

Güven arkadaşımızı konuya davet ediyoruz. Şu tip insanları forumdan ayıklamak gerek. 15 gün bile az gelir şu lafına ya neyse. Takipteyim bakalım ne gibi bir işlem yapılacak.

dün aynı konu açılıp silinmişti. Krinorex adlı üye fatih terim 31 çekin demek istiyor diye bir yorum yaptı. sadece mesajı silindi ceza meza almadı bu mu alacak? o mesajla da güven ilgileniyordu. ceza yemesini talep etmemiş herhalde. forumun iyice suyu çıktı. cezalar hesapta katlanacakmış ceza vermiyorlar ki katlansa ne olur.

• Kusura bakmayin da orda Fatih Terim'in bunu derken cinsel organindan bahsettigini ciddi ciddi dusunenler yemin ediyorum izledikleri seyi anlayamiyorlar demektir.

Orda hatayi yapan kisiyi cekeceginize hala beni cekiyorsunuz anlaminda soyluyor. El hareketi sadece tesaduf. Videoyu yeniden izlerken o cumleyi soylemeden ki el hareketlerine bakin onlarda hemen hemen ayni bolgede. Ki zaten ilk onu cekmeyin bunu cekin derken de eli baska yeri gosteriyor.

Bir de ciddi ciddi Fatih Terim'e laf edenler olmus size hic bir sey demiyorum zaten. Beyin bedava.
  • FT Orada beni değil o adamı çekin demek istiyor ama ufacık beyinlerin çalıştığı nokta maalesef belli.. Hayır benim anlamadığım konuda da göremedim benzer bir mesaj o kadar çok harekete takılmışsınız ki önemli olan noktayı kaçırıyorsunuz.. Diyelimki küçük beyinlerin çalıştığı noktayı çekin demiş okey bu konu uzamasın ama önemli detayın altını neden cizmiyorsunuz ki? Bu kadar fanatik olmayın olayı biraz düşünün..

BASIN KARTI OLMAYAN BİR ADAMIN BASIN TOPLANTISINDA NE İŞİ VAR ?

BASIN KARTI OLMADAN O ODAYA NASIL GİRİYOR ?

AKABİNDE BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN BU ÇOCUK İYİ SORU SORDU YA RAKİP TARAFTAR OLSAYDI ? YADA F.T'i PROTESTO ETMEK İSTEYEN BİR ADAM OLSAYDI ? O ZAMAN NE OLACAKTI?

TOPLANTININ ORTASINDA YUMURTA, DOMATES BIDIK BIDIK BİR ŞEYLER FIRLATSAYDI? Hatta daha ileriye gidelin KESİCİ DELİCİ BİR ALET FIRLATSAYDI? Kim verecekti bunların hesabını?

Fatih TERİM boşunamı biz size kendimizi emanet ediyoruz diyor.. Bu yüzden diyor.. Maç sonu çocuğun birde röportajı var diyor ki ben geçen sene AYKUT HOCA'yada sordum.. Varmı böyle bir rezillik.. Ayrıca video sonuna bir bakarsanız orada basından biri şu cümleyi sarf ediyor.. ELLİ KERE SÖYLEDİK SİZE? Demekki hemen hemen her basın toplantısında basın tarafından yetkili olmayan kişiler soru sorabiliyor. Ki soru sormaları önemli değil bu odaya ellerini kollarını başlarını sallaya sallaya girebiliyor.. Önemli olan nokta bu bence..

Diğer teknik direktörlerde görmedim ama özellikle Galatasaray takımında ki kurumsal yapı ve şema ortaya çıktığından beri her basın toplantısında önce isim soyisim ardından çalıştığınız gazete adını söyleyin ve sorunuzu sorun şeklinde bir bayan uyarmakta.. Bu bayan F.T'nin asistanı ama kişisel asistan değil kulübün kurumsal yapı gereğince gönderdiği bir kişi olduğunu zannediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Basın mensupları sayesinde egosuna ego katmış bir gübrenin bunu yapması hiç hoş değil

Gübre?

arkadaşın canı gübre çekmiş...
  • tepkisinde sonuna kadar haklı,son hareketi yakışmamış. sinirine hakim olmalı.
  • Adam sonuna kadar haklı,Aykut Kocaman'da olsa Abdulah Avcı'da olsa kim yaparsa yapsın haklı.Daha yeni maçtan çıkmış,tansiyon yüksek.Maçtan galibiyet beklerken 2 puan kaybetmiş bir hoca var.Kaybetmeye tahammülü olmayan birisi.Patlayacak yer arıyor ve ilk dakikada olay patlıyor.Bunda abartılacak bir durum görmüyorum,ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim.Bunun dışında "el hareketi" damgasını vurmakta apayrı bir kafa olmalı.Adam ayaktayken oturduğu,konuşma yaptığı yeri,kendi saffını gösteriyor tavanımı gösterecekti?Tartışmaya değmeyecek bir konu fakat malzeme çıktı ya sallayın gitsin anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Pascal'in yaptigi hareketten ne farki var bu hareketin? Fatih Hoca'ya hic yakismamis...

Yapılan harekete bakınca aslında pek de bir farkı yok. Pascal yaptığı zaman Türk örf ve adetlerine aykırı denilip yerden yere vurulmuştu.

Fatih hoca tepkisinde her ne kadar haklı da olsa şahsen ben yakıştıramadım.
  • quote:

quote:

Gübre derken kimi kastediyorsun arkadaşım?

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Merhabalar,

Uzun vadede sıkça artan provoke edici yorumlar sebebiyle yönetim olarak bir dizi önlem almak durumunda kaldık.

Taraftara özel forumlardaki uyarıları biliyorsunuz. Şu konudaki kurallardan madde 7 kuralının uygulanış biçimde değişikliğe gidiyoruz.

Madde 7 : Futbol sporunun doğası gereği rakip takım taraftarları arasında atışmalar, sataşmalar olabilir. Her mesajı tahrik unsuru olarak görmemek ve kavgaya zemin oluşturmamak, konulara ve mesajlara yazana göre değil mesajın içeriğine göre yaklaşmak, yorum yapmak Donanım Haber futbol bölümünde bulunmanın bir gereğidir. Bu kuralın suistimal edilmesi, yine bu kurala dayanarak rakim takım taraftarlarını her seferinde kışkırtmaya çalışmak, sürekli olarak rakip takım hakkında olumsuz fikirler belirtmek ve amacı futbol konuşmak değil ortamı germek olan üyelerin tüm futbol bölümlerine mesaj atımının 15 gün süre kısıtlanmasına sebebiyet verecektir.

Malum en çok çiğnenen ve taraftara özel forumlarda bize en çok sıkıntı veren, bölümün düzenini bozan uyarı bu uyarıdır. Üyelerin bunu caydırıcı bulmaması, sürekli olarak ihlali ve bölümde bir türlü istenen düzeyde tartışma ortamı sağlanamamaktadır.

Bu kuralımızın uygulanış biçimde artık değişikliğe gidiyoruz. Bundan sonra bu uyarıdan dolayı bölüm uzaklaştırması alan üyelerimizin cezaları katlamalı olarak gidecektir. Örneğin bir üye provoke edici mesaj yazdığı için madde 7 uyarısından 15 gün boyunca kısıtlama aldı. Üye bunu tekrarladığında, yani aynı maddeden yine bir uyarı aldığında bu sefer standart olan 15 günlük uzaklaştırma 30 gün olacak. Üye bunu yine tekrarlarda bu uzaklaştırmanın miktarı 60 gün olacak. Yine tekrarında 90, 120 ve yönetimin takdirine göre futbol bölümüne mesaj atımı süresiz kapatılma noktasına gelecektir.

Bu uyarı değişikliği hakkında görüş, öneri ve talepleriniz bizim için önemli. O yüzden kısa süre sonra hayata geçireceğimiz bu uygulama hakkında görüş ve önerilerinizi rica ediyoruz.

DH Yönetim

Arkadaşın mesajı silinmiş ancak kendisine herhangi bir ceza verilmemiş. Bravo arkadaşlar

Aldığınız kararları kullanmayacaksanız, insanları korkutacak şekilde güncellemede yapmayın bir zahmet.

• Fatih Terim egoları yüksek olan bir hoca olsa da orda cinsel uzvunu göstermek istememiştir bence. Eliyle hareketler yapıyordu. Eli aşağıda kaldığı için kendisini göstermek istemiştir. Bu arada ordaki suçlularda gazeteciler değil, o adamı oraya sokan. Fatih Terim'in gazetecileri fırçalaması ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

Kusura bakmayin da orda Fatih Terim'in bunu derken cinsel organindan bahsettigini ciddi ciddi dusunenler yemin ediyorum izledikleri seyi anlayamiyorlar demektir.

Orda hatayi yapan kisiyi cekeceginize hala beni cekiyorsunuz anlaminda soyluyor. El hareketi sadece tesaduf. Videoyu yeniden izlerken o cumleyi soylemeden ki el hareketlerine bakin onlarda hemen hemen ayni bolgede. Ki zaten ilk onu cekmeyin bunu cekin derken de eli baska yeri gosteriyor.

Bir de ciddi ciddi Fatih Terim'e laf edenler olmus size hic bir sey demiyorum zaten. Beyin bedava.

çıkarıp sallasa o eliydi diyeceksiniz

Terbiyesizlik yapma adam akıllı konuş!

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Terim e imparator unvanı 2 numara büyük geliyor
    Toplantı odasına kimin gireceğinden gazateciler mi sorumlu ki gazetecilere fırça atıyor,

O zaman Kendi stadların sahaya yabancı madde atanları , veya deplasmanda taşkınlık yapanları da uslu oturan seyircilerden sorsun hesabını
    "Bir daha maça gelmem " desin madem o kadar prensip sahibi kendisi hiç değilse kötü olayları engellemiş olur,

Yenseydi de aynı tepki yi mi verirdi acaba?..

Bu kadar agresiflikle ona hayran olanları, onu ilah gibi gören gençlere kötü örnek oluyor
    Bu kadar hırs, insana zarar verir. Fren yapmasını da bileceksin,

İmparator dendikçe kendini üstün görüyor
    Sonuçları da ortada.

Sanane...

• Ft'nin hareketlerine bakışlarına tipine gıcık olduğumdan 1 dk dayanamadan kapattım gitti
  • Cinsel organını göstermiyor ki hoca,o adamı çekmiyosunuz,burayı çekin felan filan diyor,saçma sapan kişilerde Egosu yüksekti felandı filandı öter durur herkes öyle..

Fatih Terim'in başarısı her zaman kıskanılmıştır başka takımlar tarafından,başarıyı bozmak için böyle saçma sapan şeyler atılmıştır ortaya buda onlardan biridir.
  • quote:

quote:

quote:

Gübre derken kimi kastediyorsun arkadaşım?

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Merhabalar,

Uzun vadede sıkça artan provoke edici yorumlar sebebiyle yönetim olarak bir dizi önlem almak durumunda kaldık.

Taraftara özel forumlardaki uyarıları biliyorsunuz. Şu konudaki kurallardan madde 7 kuralının uygulanış biçimde değişikliğe gidiyoruz.

Madde 7 : Futbol sporunun doğası gereği rakip takım taraftarları arasında atışmalar, sataşmalar olabilir. Her mesajı tahrik unsuru olarak görmemek ve kavgaya zemin oluşturmamak, konulara ve mesajlara yazana göre değil mesajın içeriğine göre yaklaşmak, yorum yapmak Donanım Haber futbol bölümünde bulunmanın bir gereğidir. Bu kuralın suistimal edilmesi, yine bu kurala dayanarak rakim takım taraftarlarını her seferinde kışkırtmaya çalışmak, sürekli olarak rakip takım hakkında olumsuz fikirler belirtmek ve amacı futbol konuşmak değil ortamı germek olan üyelerin tüm futbol bölümlerine mesaj atımının 15 gün süre kısıtlanmasına sebebiyet verecektir.

Malum en çok çiğnenen ve taraftara özel forumlarda bize en çok sıkıntı veren, bölümün düzenini bozan uyarı bu uyarıdır. Üyelerin bunu caydırıcı bulmaması, sürekli olarak ihlali ve bölümde bir türlü istenen düzeyde tartışma ortamı sağlanamamaktadır.

Bu kuralımızın uygulanış biçimde artık değişikliğe gidiyoruz. Bundan sonra bu uyarıdan dolayı bölüm uzaklaştırması alan üyelerimizin cezaları katlamalı olarak gidecektir. Örneğin bir üye provoke edici mesaj yazdığı için madde 7 uyarısından 15 gün boyunca kısıtlama aldı. Üye bunu tekrarladığında, yani aynı maddeden yine bir uyarı aldığında bu sefer standart olan 15 günlük uzaklaştırma 30 gün olacak. Üye bunu yine tekrarlarda bu uzaklaştırmanın miktarı 60 gün olacak. Yine tekrarında 90, 120 ve yönetimin takdirine göre futbol bölümüne mesaj atımı süresiz kapatılma noktasına gelecektir.

Bu uyarı değişikliği hakkında görüş, öneri ve talepleriniz bizim için önemli. O yüzden kısa süre sonra hayata geçireceğimiz bu uygulama hakkında görüş ve önerilerinizi rica ediyoruz.

DH Yönetim

Arkadaşın mesajı silinmiş ancak kendisine herhangi bir ceza verilmemiş. Bravo arkadaşlar

Aldığınız kararları kullanmayacaksanız, insanları korkutacak şekilde güncellemede yapmayın bir zahmet.

+1905

X üye Burak Yilmaza istediğini söylüyor, sadece mesaji siliniyor. Ceza yok.

Y üye Veli konusunda bizlere hakaret ediyor, ertesi gün Galatasaray bölümüne mesaj atiyor. Ceza yok.

Z üye küfür ediyor, sadece mesaji siliniyor. Ceza yok.

T üye sürekli provake ediyor, Ceza yok Mesaji siliniyor.

X,Y,Z Ve T üyeler Galatasarayli olsalardi, en az 15 gün bölüm cezasi alirlardi.

Forumda kurallar var ama bazilarina cok esnek davraniliyor, bazilarina cok kati davraniliyor. Forumda cezalarda hakkaniyet eksik. Genelde kati davranilan üyeler Galatasarayli üyeler, esnek davranilan rakip takim üyeleri.

Örnegin bu bölümde, cezalarin neden verildiği ve neden verilmediği konusunda bir konu olsa, yöneticiler orada güncellemeler yapsalar, en azindan seffaflik sağlanirdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.